Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je ooit gehoord van Peacock TV, de nieuwe streamingdienst van NBC, maar ben je gefrustreerd omdat je er in Nederland of België niet bij kunt? Dat is een probleem waar ik ook tegenaan liep en ik begrijp volledig hoe vervelend het is.

Na uitgebreid onderzoek, heb ik ontdekt dat er wel degelijk manieren zijn om Peacock TV vanuit Europa te bekijken, en dat deel ik graag met jullie in dit artikel. Laten we geen tijd meer verspillen en ontdekken hoe we kunnen genieten van deze gratis streamingdienst met een indrukwekkende bibliotheek!

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2024 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Peacock TV is een gratis streamingdienst van NBC met een indrukwekkende bibliotheek vol films, tv-shows en on-demand content.
 • Hoewel Peacock TV momenteel alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten, kunnen Nederlandse gebruikers toegang krijgen via een VPN.
 • Peacock TV biedt diverse gratis content, zoals populaire tv-shows als The Office en Vikings, on-demand films en meer dan 10.000 uur aan NBC-programma’s.
 • Met exclusieve series en films, zoals The Office, Vikings, Brave New World, Psych 2: Lassie Come Home en Saturday Night Live, biedt Peacock TV unieke entertainmentopties.
 • Om Peacock TV buiten de Verenigde Staten te bekijken, kan een VPN worden gebruikt om verbinding te maken met een Amerikaanse server.

Wat is Peacock TV en hoe werkt het?

Peacock TV is een gratis streamingdienst van NBC die beschikbaar is in zowel de Verenigde Staten als Europa. Het biedt een diverse selectie aan gratis content, evenals exclusieve series en films.

Wil je Peacock TV buiten de Verenigde Staten bekijken? Dan kan dit door het gebruik van een VPN, waarbij je een Amerikaanse server selecteert. Is Peacock TV de moeite waard? Dat hangt af van de voordelen en overwegingen bij het gebruik van een VPN.

Gratis streamingdienst van NBC

Peacock TV, aangeboden door NBC, is een streamingdienst die gratis te gebruiken is. Deze service biedt toegang tot een indrukwekkende bibliotheek vol met films, tv-shows en on-demand content.

Unieke shows zoals The Office en Vikings zijn enkele van de vele programma’s die te zien zijn op deze service. Tot de bibliotheek behoren ook succesvolle films die nog maar net uit de bioscoop komen.

Peacock TV is momenteel alleen beschikbaar in bepaalde delen van de wereld, en wordt verwacht rond 2023 ook beschikbaar te zijn in Nederland. Tot die tijd kunnen Nederlandse gebruikers via een VPN toegang krijgen tot de content van Peacock TV.

Beschikbaarheid in de Verenigde Staten en Europa

Peacock TV is momenteel alleen toegankelijk in bepaalde delen van de wereld, waaronder de Verenigde Staten. Het streamingsplatform is ontwikkeld door NBC en biedt een breed scala aan content, variërend van populaire tv-shows tot nieuwe films.

Helaas is Peacock TV op dit moment nog niet beschikbaar in Europa, maar er wordt verwacht dat het in de toekomst ook naar andere delen van de wereld zal uitbreiden. Dus als je buiten de Verenigde Staten wilt genieten van Peacock TV, kun je een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot het platform.

Het aanbod van Peacock TV

Peacock TV biedt een divers aanbod aan gratis content, evenals exclusieve series en films die alleen beschikbaar zijn op hun platform.

Diverse gratis content

Peacock TV biedt een gevarieerde bibliotheek met gratis content, waaronder:

 • Populaire tv – shows zoals The Office en Vikings.
 • On – demand films die net uit de bioscoop komen.
 • Meer dan 10.000 uur aan NBC – programma’s om te bekijken.
 • Toegang tot een browsebare catalogus van 600 films.
 • Unieke series en films die exclusief beschikbaar zijn op Peacock TV.

Exclusieve series en films

Peacock TV heeft een uitgebreid aanbod aan exclusieve series en films. Hier zijn enkele hoogtepunten:

 • The Office: De iconische comedyserie is nu te zien op Peacock, met alle negen seizoenen beschikbaar om te streamen.
 • Vikings: Fans van historische drama’s zullen blij zijn met de exclusieve toegang tot deze populaire serie over Vikingkrijgers.
 • Brave New World: Deze dystopische serie, gebaseerd op het gelijknamige boek, biedt een unieke kijk op de toekomstige samenleving.
 • Psych 2: Lassie Come Home: Fans van de originele Psych – serie kunnen genieten van deze langverwachte filmsequel, alleen beschikbaar op Peacock.
 • Saturday Night Live: Krijg toegang tot volledige afleveringen van dit legendarische sketch-comedyprogramma, inclusief exclusieve sketches die alleen op Peacock worden uitgezonden.

Hoe Peacock TV buiten de Verenigde Staten bekijken?

– Gebruik een VPN om Peacock TV buiten de Verenigde Staten te kunnen bekijken.

– Kies een geschikte VPN-provider die toegang biedt tot Amerikaanse servers.

– Verbind met een Amerikaanse server om toegang te krijgen tot de inhoud van Peacock TV.

Gebruik van een VPN

Om Peacock TV buiten de Verenigde Staten te bekijken, kun je gebruik maken van een VPN. Met een VPN kun je je locatie veranderen en doen alsof je je in een ander land bevindt. Het is belangrijk om een geschikte VPN-provider te kiezen en verbinding te maken met een Amerikaanse server.

Op deze manier kun je toegang krijgen tot de content van Peacock TV, zelfs als je in Nederland bent.

Kies een geschikte VPN-provider

Ik raad aan om bij het kiezen van een geschikte VPN-provider rekening te houden met enkele belangrijke factoren. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat de provider servers in de Verenigde Staten heeft, aangezien dit nodig is om toegang te krijgen tot Peacock TV.

Daarnaast moet je letten op de snelheid en bandbreedte van de VPN, zodat je zonder onderbrekingen kunt genieten van de streamingdienst. Verder is het ook belangrijk om te controleren of de VPN goede beveiligingsfuncties biedt, zoals encryptie en een ‘kill switch’ om je privacy te beschermen.

Tot slot zou ik aanraden om te kijken naar de prijs en eventuele proefperiodes die de VPN-provider aanbiedt, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Verbind met een Amerikaanse server

Ik heb ontdekt dat ik, om Peacock TV buiten de Verenigde Staten te kunnen bekijken, moet verbinden met een Amerikaanse server. Dit is mogelijk met behulp van een VPN-service. Met een VPN kan ik mijn locatie virtueel veranderen naar een Amerikaanse locatie, waardoor ik toegang krijg tot de inhoud van Peacock TV.

Het is belangrijk om een betrouwbare VPN-provider te kiezen, zodat ik een stabiele en veilige verbinding kan hebben. Zodra ik verbonden ben met een Amerikaanse server, kan ik genieten van de unieke shows en films die Peacock TV te bieden heeft.

Conclusie: Is Peacock TV de moeite waard?

Peacock TV is zeker de moeite waard vanwege het uitgebreide aanbod aan gratis content en exclusieve series en films. Als je buiten de Verenigde Staten woont, kun je nog steeds genieten van Peacock TV met behulp van een VPN.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van Peacock TV en het overwegen van een VPN-provider, maar het is belangrijk om rekening te houden met enkele factoren voordat je besluit om je aan te melden.

Voordelen van Peacock TV

Peacock TV heeft verschillende voordelen die het de moeite waard maken om te gebruiken:

 • Gratis streamingdienst met een indrukwekkende bibliotheek.
 • Samenwerking met NBC en Universal, wat resulteert in een groot aanbod aan content.
 • Populaire shows zoals The Office en Vikings zijn beschikbaar.
 • On-demand content en een browsebare catalogus van 600 films en meer dan 10.000 uur aan NBC-programma’s.
 • Toegang tot grote films die net uit de bioscoop komen, evenals populaire films en tv – shows.
 • Beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets en smart-tv’s.
 • In Nederland kunnen we Peacock – content bekijken met behulp van een VPN.

Overwegingen bij het gebruik van een VPN

Bij het gebruik van een VPN zijn er een aantal belangrijke overwegingen:

 1. Kies een betrouwbare VPN – provider die goede beveiliging biedt en geen logboeken bijhoudt van je internetactiviteiten.
 2. Controleer of de VPN – provider servers in de Verenigde Staten heeft, zodat je toegang hebt tot Peacock TV.
 3. Zorg ervoor dat de VPN-software compatibel is met het apparaat dat je gebruikt om Peacock TV te streamen, zoals een smartphone, tablet of smart-tv.
 4. Controleer of de VPN – provider voldoende bandbreedte biedt voor probleemloos streamen van video’s op Peacock TV.
 5. Overweeg de kosten van het gebruik van een VPN – service, aangezien sommige providers mogelijk extra kosten in rekening brengen voor toegang tot specifieke streamingdiensten.

Meer over streaming diensten

Duik dieper in de wereld van video streamingdiensten, waar elk platform unieke en boeiende content biedt. Als je op zoek bent naar een bioscoopervaring vanuit het comfort van je eigen huis, dan is ‘Pathe unlimited‘ je go-to. Voor het beste van Nederlandse programmering kun je terecht bij ‘NPO Plus‘, terwijl ‘Streamz‘ een selectie van Belgische series en films aanbiedt. Aan de overkant van de oceaan biedt ‘Peacock’ een schat aan Amerikaanse content en ‘Rakuten TV‘ serveert internationale films en series.

Ben je nieuwsgierig naar de wereld om je heen? ‘CuriosityStream‘ biedt documentaires die je horizon zullen verbreden. Voor een mix van live televisie en on-demand content is er ‘Pluto TV‘. Luisteraars zullen dol zijn op ‘Audible‘ voor audioboeken en ‘Scribd‘ voor zowel boeken als audioboeken. Als je op zoek bent naar rust en mindfulness, kan ‘Calm‘ je daarbij helpen.

De gamers onder ons kennen ongetwijfeld ‘Twitch‘, hét platform voor live game streaming. Voor sportfanaten staat ‘Dazn‘ klaar met live sportevenementen. Als je door het bos de bomen niet meer ziet en wilt weten welk platform het beste is, bekijk dan onze blogs over ‘Beste video streaming dienst‘ en ‘Beste video streamings-apps‘. We hebben ook een overzicht gemaakt van ‘alle streamingsdiensten‘ om je te helpen de juiste keuze te maken. En natuurlijk, de magie van ‘Disney+‘ en de Nederlandse charme van ‘Videoland‘ mogen niet ontbreken in je overwegingen.

Met zoveel geweldige opties is er voor ieder wat wils! Waar begin jij met kijken?

Veelgestelde Vragen

1. Hoeveel kost het om Peacock te streamen?

Je kunt Peacock streamen voor een maandelijks bedrag, maar er zijn ook gratis opties beschikbaar met beperkte functionaliteit en advertenties.

2. Welke shows en films zijn beschikbaar op Peacock?

Op Peacock kun je genieten van een breed scala aan shows en films, waaronder exclusieve series, klassieke sitcoms, blockbusters, en nieuws- en sportprogramma’s van NBC.

3. Kan ik Peacock streamen op mijn televisie?

Ja, je kunt Peacock streamen op verschillende apparaten, waaronder smart-tv’s, streamingapparaten zoals Roku of Chromecast, en gameconsoles.

4. Kan ik offline kijken op Peacock?

Ja, met Peacock Premium en Peacock Premium Plus kun je bepaalde shows en films downloaden om offline te kijken op je mobiele apparaat.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2024

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen