Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Vind je het lastig om uit te vinden waar je Peaky Blinders kunt bekijken? Je bent niet alleen. Peaky Blinders is beschikbaar op Netflix, maar het nieuwste seizoen is nog in afwachting.

Dit artikel laat je zien hoe je gemakkelijk bij je favoriete serie kunt komen, inclusief het langverwachte zesde seizoen. Lees verder en ontdek alles wat je moet weten.

Samenvatting

 • Peaky Blinders is een populaire serie die je kunt kijken op Netflix, inclusief het nieuwste zesde seizoen vanaf 4 oktober.
 • Naast Netflix kun je Peaky Blinders ook op andere streamingdiensten vinden, zoals Disney+ in bepaalde regio’s, Amazon Prime Video, Google Play Films & Series, Apple TV++ en Videoland in Nederland.
 • De serie vertelt het verhaal van de Shelby familie en hun criminele bende in het naoorlogse Birmingham, met Tommy Shelby als centrale figuur.
 • Netflix werkt aan twee spin – offs van Peaky Blinders en een film wordt ook verwacht, wat betekent dat fans nog meer kunnen uitkijken naar het uitbreiden van dit universum.
 • Naast Peaky Blinders zijn er nog veel meer boeiende series en films te vinden op Netflix die fans van historische dramaseries zullen aanspreken, zoals Bridgerton, The Crown en Narcos.

Wat is Peaky Blinders?

Een vintage gangsterhoed en zakhorloge op een houten tafel.

Peaky Blinders duikt diep in het leven van een beruchte bende in het naoorlogse Birmingham. Volg hun strijd om macht terwijl ze de wet, rivalen en intern conflicten trotseren.

Het verhaal

In 1919 volgen we Tommy Shelby, een sluwe gangleider die ernaar streeft om zijn criminele bende, de Peaky Blinders, naar de top van de macht in Birmingham te leiden. Zijn ambitie brengt hem niet alleen in conflict met rivaliserende bendes, maar ook met de wet en machtige figuren uit de politiek en zakenwereld.

Tommy Shelby, gespeeld door Cillian Murphy, gebruikt zijn intelligentie en brute kracht om zijn doelen te bereiken, terwijl hij zijn familie probeert te beschermen en uit te breiden in een onvoorspelbare wereld.

De serie is een mix van historische gebeurtenissen en fictie, waarbij het leven van de echte Peaky Blinders bende wordt vermengd met verzonnen verhalen. Kijkers krijgen een kijkje in de duistere onderwereld van na WOI Birmingham, waar Tommy Shelby en figuren als Arthur Shelby, Polly Gray en Alfie Solomons strijden om controle en invloed.

Hun interacties met karakters zoals Winston Churchill en criminele kopstukken weerspiegelen de complexe sociale en economische tijd waarin ze leven.

De personages

De serie Peaky Blinders staat bekend om zijn boeiende personages die de kijker meenemen naar de criminele onderwereld van het naoorlogse Birmingham. Thomas Shelby, gespeeld door Cillian Murphy, leidt de beruchte Peaky Blinders bende met ijzeren vuist.

Zijn complexe persoonlijkheid en scherpe verstand maken hem tot een onvergetelijk karakter.

Naast Thomas zijn er sterke bijrollen die de serie kleur geven. Helen McCrory schittert als Polly Gray, de matriarch van de Shelby familie, terwijl Tom Hardy indruk maakt als de onvoorspelbare Alfie Solomons.

De vijanden van de Peaky Blinders, zoals Luca Changretta en Billy Kimber, geportretteerd door Adrian Brody en Charlie Creed-Miles, voegen spanning en conflicten toe die essentieel zijn voor het verhaal.

Elk personage brengt diepte en historische authenticiteit in deze wereld vol intriges en machtstrijd.

De criminele praktijken van de Peaky Blinders

De Peaky Blinders, geleid door de familie Shelby, domineren de onderwereld door hun slimme en soms wrede methoden. Ze vergaarden macht, geld en respect, terwijl ze hun rivalen en de wet altijd een stap voor bleven.

Hun criminele activiteiten strekten zich uit van gokken in de beruchte Eden Club tot het manipuleren van economische markten met de Economic League. Elk lid van de Shelby-familie speelt een cruciale rol in het uitbreiden van hun rijk, waarbij ze geen middel schuwen om hun doelen te bereiken.

Sam Neill, als de vastberaden en genadeloze politiechef, probeert continu een einde te maken aan hun praktijken, maar de Peaky Blinders zijn hem steeds te slim af. Hun interacties met historische figuren en organisaties, zoals Jack Nelson, een beruchte misdaadbaas, tonen aan hoe ver hun invloed reikt.

Door hun slimme strategieën en familiebanden weten ze steeds weer te overleven in een wereld vol gevaren en verraad.

Het succes en de invloed van de serie

Tommy Shelby in zijn iconische hoed en jas, omgeven door mysterie.

Peaky Blinders veroverde wereldwijd de harten van kijkers met zijn meeslepende verhaal en complexe personages. Deze serie zette een nieuwe standaard voor historische misdaaddrama’s en liet een onuitwisbare stempel achter op de popcultuur.

De unieke Peaky Blinders stijl

De stijl van Peaky Blinders omarmt een onmiskenbare historische charme, waarbij de kleding van Tommy Shelby en zijn bende opvalt. Hun outfits vangen de essentie van de naoorlogse periode, met scherpe pakken, kenmerkende platte petten en een algeheel robuuste uitstraling die macht en mysterie uitstraalt.

Deze visuele verschijning heeft niet alleen het beeld van de serie gedefinieerd, maar ook een trend gezet in de mode, waarbij fans wereldwijd de Peaky Blinders stijl nabootsen.

Kijkers worden aangetrokken door deze unieke kledingstijl die perfect past bij de ruige achtergronden en het duistere verhaal. Het is deze combinatie van historische authenticiteit en stijlvolle presentatie die bijdraagt aan de iconische status van de serie, waardoor het niet slechts blijft bij het volgen van een bendeleider en zijn criminele praktijken, maar ook een visueel feest biedt dat inspireert en intrigeert.

Laten we nu eens kijken naar de impact die Peaky Blinders heeft gehad op popcultuur.

De impact op popcultuur

Peaky Blinders heeft de manier waarop we naar crime series kijken veranderd. De serie heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de popcultuur, met zijn unieke stijl en diepgaande verhaallijnen.

Fans over de hele wereld imiteren de kledingstijl van de personages en gebruiken uitspraken uit de serie in het dagelijks leven. Dit laat zien hoe de invloed van de serie verder reikt dan het scherm.

Artiesten staan in de rij om hun muziek te laten gebruiken binnen Peaky Blinders, wat bewijst hoe belangrijk de serie is geworden in de muziekwereld. Deze samenwerkingen verrijken niet alleen de ervaring van het kijken naar de serie, maar geven ook een boost aan de carrières van deze artiesten.

De zorgvuldige selectie van liedjes versterkt de emotionele impact van scènes, waardoor kijkers nog meer betrokken raken bij het lot van hun favoriete crime boss en zijn familie.

Peaky Blinders op Netflix en andere streamingdiensten

Peaky Blinders is gemakkelijk te vinden op Netflix en verschillende andere streamingplatforms. Ontdek hoe je deze boeiende serie kunt streamen en geen enkele aflevering mist.

Peaky Blinders op Netflix

Peaky Blinders is gemakkelijk te vinden op Netflix, waar fans de avonturen van de Shelby-familie kunnen volgen. Met een brede beschikbaarheid op dit platform, hoef je niet lang te zoeken om in de criminele wereld van Birmingham gedompeld te worden.

Vanaf 4 oktober kun je ook het vijfde seizoen op Netflix bekijken, waardoor je avonden gevuld zullen zijn met spanning en drama.

De serie heeft niet alleen een diepe indruk achtergelaten op haar kijkers, maar inspireerde Netflix ook tot het werken aan twee spin-offs van Peaky Blinders. Deze nieuwe projecten beloven de rijke verhaallijn en complexe personages verder te verkennen, wat fans iets geeft om naar uit te kijken na het laatste seizoen.

Andere platformen waar je Peaky Blinders kunt bekijken

Naast Netflix kun je Peaky Blinders ook op andere platformen streamen, huren of kopen. Deze serie is namelijk niet exclusief voor één dienst. Hier zijn enkele alternatieven waar je kunt genieten van de avonturen van de Shelby familie:

 1. Disney++: Een verrassende toevoeging aan hun catalogus, maar Disney+ biedt Peaky Blinders aan in bepaalde regio’s. Check jouw lokale aanbod om te zien of het beschikbaar is.
 2. Amazon Prime Video: Je kunt afleveringen kopen of het hele seizoen in één keer. Soms hebben ze zelfs speciale deals voor de aanschaf van hele seizoenen.
 3. Google Play Films & Series: Ideaal voor diegenen die per aflevering willen betalen of die de digitale rechten willen bezitten, zodat ze altijd en overal kunnen kijken.
 4. Apple TV++: Net als bij Google Play kun je hier afleveringen kopen of het hele seizoen in bezit krijgen.
 5. Videoland: Voor kijkers in Nederland biedt Videoland ook Peaky Blinders aan, perfect voor diegenen met een abonnement op deze dienst.

Elk van deze platformen biedt een flexibele manier om Peaky Blinders te bekijken, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en abonnementsstatus.

Nu we weten waar we alle seizoenen kunnen vinden, laten we eens kijken naar wat het laatste seizoen ons brengt.

Nieuw op Netflix

Netflix voegt regelmatig nieuwe titels toe aan zijn uitgebreide catalogus. Fans van Peaky Blinders zullen blij zijn te horen dat seizoen 6 nu beschikbaar is op deze streamingdienst. Hier is een overzicht van enkele andere interessante titels die recent aan Netflix zijn toegevoegd:

 1. Stranger Things Seizoen 4 – Duik dieper in de mysterieuze wereld van Hawkins met het nieuwste seizoen van deze spannende serie.
 2. The Witcher Seizoen 2 – Volg Geralt van Rivia’s avonturen in de nieuwe afleveringen vol magie, monsters en intriges.
 3. Bridgerton Seizoen 2 – Beleef meer romantische escapades in het Regency-tijdperk Londen met de geliefde familie Bridgerton.
 4. Money Heist: Korea – Joint Economic Area – Ontdek een geheel nieuwe draai aan de populaire Spaanse serie met deze Koreaanse adaptatie.
 5. Ozark Seizoen 4 Deel 2 – Sluit het verhaal af van Marty Byrde en zijn familie met dit laatste seizoenssegment.

Deze lijst biedt voor elk wat wils, of je nu houdt van drama, actie, romantiek of fantasy. Elk van deze series brengt unieke verhalen en boeiende personages die je gegarandeerd zullen entertainen.

Ontdek verder wat Netflix nog meer te bieden heeft!

Het laatste seizoen van Peaky Blinders

Ontdek in het laatste seizoen van Peaky Blinders hoe de saga van de Shelby familie tot een spannend einde komt.

Wat te verwachten van het zesde seizoen

Het zesde seizoen van Peaky Blinders belooft een spannende afloop te worden met toenemende strijd terwijl de Tweede Wereldoorlog nadert. Cillian Murphy schittert weer als Tommy Shelby, die zich in een complex web van misdaad en politieke intriges bevindt.

Dit laatste seizoen zal de dramatische gebeurtenissen rondom Tommy’s poging om een Ierse dissident te vermoorden verdiepen, na een verwoestende bomexplosie in zijn geliefde pub.

Fans kunnen zich opmaken voor een emotionele achtbaan nu het lot van de geliefde personages wordt onthuld. De spanning stijgt als Tommy’s leiderschap en loyaliteit meer dan ooit op de proef worden gesteld, met verrassende wendingen die zijn wereld op zijn kop kunnen zetten.

Bereid je voor op een seizoen vol verrassingen, conflict en onvergetelijke momenten die het tijdperk van de Peaky Blinders passend afsluiten.

Waar en wanneer je het zesde seizoen kunt bekijken

Na de spannende onthullingen over wat fans kunnen verwachten van het zesde seizoen, is het net zo belangrijk om te weten waar en wanneer je deze afleveringen kunt bekijken. Fans van Peaky Blinders hoeven niet lang meer te wachten.

Het zesde seizoen start in november op de Nederlandse televisie. Het is een moment waar velen met spanning naar uitkijken.

Voor diegenen die liever streamen, brengt de zomer goed nieuws. Het nieuwste seizoen zal gedurende deze periode beschikbaar zijn op Netflix. Fans hebben dus de keuze: traditioneel kijken op de televisie of het hele seizoen bingen op Netflix.

Dit biedt flexibiliteit voor iedere kijker om op hun eigen manier van de serie te genieten.

Toekomstige projecten gerelateerd aan Peaky Blinders

Ontdek meer over de spannende toekomst van Peaky Blinders, inclusief plannen voor spin-offs en een film die de legende voortzetten.

Aankomende spin-offs

Netflix breidt het Peaky Blinders universum uit met twee spannende spin-offs. Deze nieuwe series bouwen voort op het succes van de originele serie en beloven fans nog meer avonturen met de criminele Shelby-familie.

Hoewel de details over de plot en personages nog onder wraps zijn, is de betrokkenheid van Cillian Murphy als Thomas “Tommy” Shelby in een aankomende film al bevestigd. Dit wijst op een intrigerende richting voor het uitbreidende franchise.

De lancering van deze spin-offs markeert een nieuw hoofdstuk voor Peaky Blinders op Netflix. Fans kunnen zich opmaken voor diepere duiken in het complexe web van relaties, macht en loyaliteit dat de basis vormde van de originele serie.

Met het einde van Peaky Blinders is dit slechts het begin van wat belooft een boeiende voortzetting van het verhaal te worden, waarbij de nalatenschap van de Shelby-familie in nieuwe en onverwachte richtingen wordt gevoerd.

Peaky Blinders film

Steven Knight, de bedenker van Peaky Blinders, kondigde al in 2016 plannen aan voor een film. Fans van de serie kijken reikhalzend uit naar dit project. Hoewel details schaars zijn, belooft de film een diepgaande kijk te bieden in de duistere wereld van de Shelby-familie.

De precieze releasedatum blijft een mysterie, wat de anticipatie alleen maar verhoogt.

De ontwikkelingen rondom de Peaky Blinders-film houden de fans op het puntje van hun stoel. Iedereen wacht geduldig op meer informatie over het plot en welke personages terug zullen keren naar het grote scherm.

Deze film heeft het potentieel om niet alleen trouwe kijkers te trekken, maar ook een nieuw publiek te introduceren aan de intrigerende wereld van Tommy Shelby en zijn familie.

Conclusie

Peaky Blinders bekijken is zowel eenvoudig als boeiend, dankzij Netflix en andere diensten zoals Pathé Thuis. Met een paar klikken duik je in een wereld van misdaad en drama uit de jaren 1920.

Het laatste seizoen komt deze zomer naar Netflix, wat fans iets geeft om naar uit te kijken. Dit avontuur, gebaseerd op echte gebeurtenissen, biedt meer dan alleen entertainment. Het nodigt kijkers uit om de diepten van historische intriges en complexe personages te verkennen.

Laat je inspireren door het verhaal van Tommy Shelby en waag je aan aanbevolen series en films op Netflix voor meer meeslepende verhalen.

Aanbevolen series en films op Netflix

Netflix biedt een breed scala aan series en films die perfect aansluiten op de smaak van elke kijker. Ontdek verborgen parels en populaire klassiekers die je kijkervaring zullen verrijken.

Netflix series en films die je moet zien

Peaky Blinders-fans zullen blij zijn te ontdekken dat er nog veel meer boeiende series en films op Netflix te vinden zijn. Met een onbeperkt aanbod aan series en films biedt de officiële Netflix-website alles wat je nodig hebt voor analyse en optimalisatie van je kijkervaring.

 1. Bridgerton – Duik in de wereld van high society in het Regency-tijdperk van Engeland. Deze serie, gebaseerd op de boeken van Julia Quinn, vermengt romantiek met scherpe dialogen en prachtige kostuums.
 2. Stranger Things – Beleef de avonturen van een groep kinderen in de jaren 80 die bovennatuurlijke krachten en geheimen blootleggen in hun klein stadje.
 3. The Crown – Volg het leven van Koningin Elizabeth II vanaf haar huwelijk in 1947 tot heden, met diepgaande blikken op historische gebeurtenissen.
 4. Narcos – Ontdek de geschiedenis van drugshandel in Colombia, gezien door de ogen van drugslord Pablo Escobar en de DEA-agenten die hem achtervolgen.
 5. The Witcher – Ga mee op avontuur met Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager die worstelt om zijn plaats te vinden in een wereld waar mensen vaak wreder zijn dan beesten.
 6. Black Mirror – Elk aflevering biedt een stand-alone verhaal dat onderzoekt hoe moderne technologieën ons leven kunnen beïnvloeden en vervormen.
 7. Ozark – Volg het leven van financieel planner Marty Byrde die noodgedwongen moet verhuizen naar Ozark om daar geld wit te wassen voor een drugskartel.
 8. Money Heist (La Casa De Papel) – Laat je meeslepen door deze Spaanse heist-serie over bankrovers met een missie om de Koninklijke Munt van Spanje te beroven onder leiding van ‘De Professor’.
 9. Mindhunter – Duik in de vroege dagen van criminele psychologie en profiling bij de FBI, gericht op het interviewen van seriemoordenaars om toekomstige misdaden op te lossen.

Elke serie of film brengt je naar verschillende werelden vol spannende verhalen, unieke personages en meeslepende avonturen. Of je nu zoekt naar romantiek, actie, mysterie of drama, Netflix heeft iets voor elke smaak.

Nieuwe releases op Netflix

Na het duiken in aanbevolen series en films is het tijd om de nieuwste releases op Netflix te ontdekken. Deze lijst brengt je de meest recente toevoegingen die je streamingervaring zullen verrijken.

 1. “All the Light We Cannot See” – Van Steven Knight, de maker van Peaky Blinders, komt dit meeslepende drama over een blind Frans meisje en een Duitse soldaat wiens paden kruisen in bezet Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog.
 2. “Wednesday” – Hoewel details schaars zijn, belooft deze spin-off serie van Peaky Blinders een intrigerende uitbreiding van het universum met nieuwe personages en verhaallijnen.
 3. De Peaky Blinders-film – Speculatie blijft groeien rond deze langverwachte film. Fans wachten gretig op concrete details over het plot en de release datum.

Netflix blijft zijn aanbod vernieuwen met spannende nieuwe series en films die voor elk wat wils bieden. Of je nu houdt van drama, actie of mysterie, er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Veelgestelde Vragen

1. Is Peaky Blinders beschikbaar op Netflix?

Ja, Peaky Blinders is beschikbaar op Netflix in veel landen.

2. Kan ik Peaky Blinders kijken zonder Netflix-abonnement?

Je hebt een abonnement nodig op een streamingdienst die Peaky Blinders aanbiedt, zoals Netflix.

3. Op welke andere streamingdiensten kan ik Peaky Blinders vinden?

Peaky Blinders is ook te vinden op andere streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, afhankelijk van je regio.

4. Hoeveel seizoenen van Peaky Blinders zijn er beschikbaar om te streamen?

Er zijn meerdere seizoenen van Peaky Blinders beschikbaar om te streamen, check de streamingdienst voor het exacte aantal.

5. Wat moet ik doen als Peaky Blinders niet beschikbaar is in mijn land op Netflix?

Je kunt een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot Netflix-catalogi van andere landen waar Peaky Blinders beschikbaar is.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen