Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je het zat elke maand meerdere abonnementen voor streamingdiensten te betalen? T-Mobile heeft een oplossing met hun nieuwste aanbod: Unlimited & Entertainment, dat Netflix en Videoland combineert met je mobiele abonnement.

Dit artikel laat zien hoe je van deze bundel kunt genieten zonder zorgen over extra kosten of complexe instellingen. Ontdek de eenvoud van meer voor minder.

Samenvatting

 • T – Mobile’s Unlimited & Entertainment pakket combineert Netflix en Videoland met je mobiele abonnement voor extra gemak en financieel voordeel. Dit betekent dat je zonder extra kosten toegang krijgt tot beide streamingdiensten, wat een aantrekkelijke deal is voor nieuwe en bestaande klanten.
 • Klanten kunnen met het Unlimited & Entertainment abonnement van T-Mobile onbeperkt streamen op meerdere apparaten. Dit biedt de vrijheid om overal en altijd te genieten van je favoriete series en films, zowel thuis als onderweg, dankzij het krachtige 5G-netwerk van T-Mobile.
 • Het activeren van Netflix binnen je T-Mobile pakket is eenvoudig. Volg de instructies in de welkomstbericht of e-mail van T-Mobile om je Netflix-account te koppelen aan je mobiele abonnement. Bij problemen met de activatie of het inloggen kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van T-Mobile of Netflix.
 • Je hebt de mogelijkheid om op elk moment je Netflix-abonnement aan te passen via je T-Mobile account. Dit geeft je controle over jouw kijkervaring zonder onverwachte kosten, zoals het upgraden naar een hogere kwaliteit of meer schermen voor simultaan kijken.
 • Het samenbrengen van Netflix en Videoland in één T – Mobile abonnement verandert hoe we entertainment consumeren. Klanten profiteren van een uitgebreid aanbod aan films, series en documentaires, allemaal toegankelijk met een handig en voordelig abonnement.

Wat is “T-Mobile bundelt Netflix en Videoland in mobiele abonnementen”?

Een persoon kijkt Netflix en Videoland op smartphone in gezellige woonkamer.

Na het verkennen van de inleiding, duiken we dieper in wat “T-Mobile bundelt Netflix en Videoland in mobiele abonnementen” precies inhoudt. T-Mobile biedt een innovatieve service waarbij klanten bij bepaalde mobiele abonnementen kosteloos toegang krijgen tot Netflix en Videoland.

Dit betekent dat je favoriete series, films, en documentaires altijd binnen handbereik zijn, zonder dat je apart voor deze streamingdiensten hoeft te betalen. Deze bundel vormt een aantrekkelijke meerwaarde voor nieuwe en bestaande klanten die op zoek zijn naar uitgebreid entertainment zonder extra kosten.

De combinatie van Netflix en Videoland in één abonnement opent een wereld van onbeperkt streamen. Klanten kunnen genieten van een breed scala aan entertainmentopties, variërend van internationale blockbusters tot lokale successen.

Deze stap door T-Mobile onderstreept hun doel om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar flexibele en rijke content, direct toegankelijk op mobiele apparaten. Met deze service positioneert T-Mobile zich niet alleen als een telecomaanbieder, maar ook als een belangrijke speler in de wereld van online entertainment.

Gebruik van Netflix met een T-Mobile Netflix on Us Pakket

Ontdek hoe je moeiteloos Netflix activeert met je T-Mobile “Netflix on Us” pakket en haal het maximale uit je mobiele abonnement. Leer de stappen voor een soepele integratie van Netflix in jouw dagelijkse entertainmentroutine, zonder zorgen over extra kosten.

Activering van Netflix

Het activeren van Netflix op je T-Mobile account is een eenvoudige stap richting uren aan entertainment. Zodra je Unlimited & Entertainment abonnement ingaat, krijg je instructies om deze geweldige service te starten. Hieronder vind je de stappen die je moet volgen:

 1. Ontvang eerst een welkomstbericht of e-mail van T-Mobile met daarin de activatie-instructies voor Netflix. Dit bericht laat ook weten dat het Unlimited & Entertainment pakket nu actief is.
 2. Bezoek vervolgens de specifieke pagina op de T – Mobile website waar je jouw Netflix kan activeren. Deze link vind je in het ontvangen bericht.
 3. Kies hier voor ‘Netflix on Us’ en log in met je bestaande T – Mobile gegevens.
 4. Volg na het inloggen de stappen aangegeven door T-Mobile om een nieuw Netflix-account aan te maken of koppel je bestaande account.
 5. Mocht je al een Netflix-account hebben, dan wordt gevraagd deze te koppelen aan het T-Mobile abonnement door in te loggen met je Netflix-gegevens.
 6. Na succesvolle koppeling of registratie, wordt Netflix automatisch toegevoegd aan jouw mobiele abonnement zonder extra kosten, mits dit binnen jouw pakket valt.
 7. Geniet vanaf dit moment van onbeperkt series en films op zowel Netflix als Videoland.

Zorg ervoor dat alle stappen correct worden gevolgd om fouten te voorkomen en direct van jouw favoriete content te kunnen genieten. Na deze activatie kun je direct doorgaan naar het beheren van jouw accountinstellingen en ontdekken hoe jij het meest uit jouw nieuwe bundel haalt.

Controleren of Netflix is inbegrepen in of toegevoegd aan het pakket

Na het activeren van Netflix binnen je T-Mobile pakket, is de volgende logische stap om te controleren of Netflix daadwerkelijk inbegrepen is bij je abonnement. Dit proces zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van eindeloze streaming van je favoriete series en films. Hieronder vind je een heldere uitleg over hoe je dit kunt controleren:

 1. Log in op de Mijn T – Mobile app of website met jouw gegevens. Zorg dat je als primaire accountbeheerder inlogt, omdat alleen zij toegang hebben tot abonnementsdetails.
 2. Ga naar ‘Mijn abonnement’ waar je een overzicht vindt van alle diensten en extra’s die onder jouw pakket vallen.
 3. Zoek naar ‘Beheer data & add – ons‘. Hier kun je precies zien welke services, zoals Netflix en Videoland, actief zijn binnen jouw Unlimited & Entertainment abonnement.
 4. Controleer of er naast Netflix en Videoland ‘Actief’ staat aangegeven. Is dit het geval, dan zijn beide streamingdiensten succesvol toegevoegd aan jouw pakket.
 5. Heb je vraagtekens of zie je niet wat je verwachtte? Neem dan contact op met de klantenservice van T-Mobile via telefoon, Facebook of maak gebruik van de chatfunctie voor directe ondersteuning.
 6. Mocht Netflix niet inbegrepen zijn terwijl dit wel zou moeten volgens jouw tweejarig abonnement, controleer dan of er een overboeking nodig is of dat er sprake kan zijn van een misverstand.
 7. Als laatste optie kun je altijd nog de algemene voorwaarden raadplegen die horen bij jouw specifieke Unlimited & Entertainment pakket om meer duidelijkheid te krijgen over de afspraken rondom de Netflix-en Videoland-bundeling.

Door deze stappen te volgen, verzeker jij jezelf ervan dat jouw T-Mobile abonnement goed ingesteld staat om maximaal te profiteren van Netflix en Videoland zonder onvoorziene verrassingen.

Wijzigen van het Netflix-plan

Je kunt je Netflix-abonnement eenvoudig aanpassen via je T-Mobile account. Of je nu meer schermen wilt om tegelijkertijd te kijken of een upgrade naar een hogere kwaliteit, volg deze stappen om jouw plan te wijzigen.

 1. Log in op je Netflix – account. Dit is de eerste stap om toegang te krijgen tot jouw abonnementsgegevens.
 2. Navigeer naar “Accountbeheer” of klik op je profielicoon in de rechterbovenhoek om toegang te krijgen tot instellingen.
 3. Zoek de sectie “Abonnementsdetails“. Hier zie je welk plan je momenteel hebt en kun je veranderingen maken.
 4. Selecteer “Abonnement wijzigen” om de verschillende beschikbare opties te bekijken. Hier vind je alles van Netflix Standard met advertenties tot Netflix Premium zonder advertenties.
 5. Kies het gewenste plan dat bij jou past. Overweeg factoren zoals beeldkwaliteit en het aantal schermen dat tegelijk kan streamen.
 6. Bevestig uw keuze door op “Bevestigen” of een vergelijkbare knop te klikken. Je abonnement wordt dan aangepast volgens jouw nieuwe voorkeuren.

Het is belangrijk te weten dat je op elk moment kunt upgraden of downgraden, afhankelijk van jouw kijkbehoeften en budget. Dit zorgt ervoor dat jij altijd controle hebt over jouw entertainmentervaring zonder onverwachte kosten.

Deze flexibiliteit maakt het Netflix on Us-pakket van T-Mobile extra aantrekkelijk; het geeft abonnees de vrijheid hun kijkervaring aan te passen wanneer ze maar willen. Uiteindelijk leidt dit tot een meer gepersonaliseerde service die voldoet aan de unieke behoeften van elke gebruiker, waardoor maximale tevredenheid met zowel T-Mobile als Netflix wordt gegarandeerd.

Inloggen op Netflix en Accountbeheer

Iemand past Netflix-accountinstellingen aan op laptop in modern thuiskantoor.

Om optimaal te genieten van je T-Mobile Netflix-bundel, leer je snel hoe je inlogt en je account beheert, zodat elke streamingervaring vlekkeloos verloopt.

Ongewenste koppeling van een verkeerd Netflix-account aan een pakket

Het koppelen van het verkeerde Netflix-account aan je T-Mobile pakket kan frustrerend zijn. Gelukkig kun je deze situatie oplossen met een paar eenvoudige stappen.

 1. Ga direct naar de ‘Beheer data & add-ons‘ sectie in je T-Mobile account. Hier zie je overzichtelijk welke diensten actief zijn.
 2. Zoek de optie voor Netflix onder ‘Manage data & add – ons’. Als er een verkeerd account gekoppeld is, staat dit hier vermeld.
 3. Selecteer de mogelijkheid om het Netflix-account te verwijderen of los te koppelen van je T-Mobile bundel. Dit zorgt ervoor dat het huidige account niet langer gekoppeld is.
 4. Voer de benodigde gegevens in voor het correcte Netflix – account dat je wilt gebruiken. Zorg dat je de juiste accountinformatie bij de hand hebt.
 5. Bevestig de nieuwe koppeling door alle gevraagde informatie in te vullen en het proces af te ronden. Een bevestiging zal verschijnen als alles correct is ingevuld.
 6. Mocht er iets misgaan, neem dan contact op met de klantenservice van T – Mobile of Netflix zelf. Zij kunnen helpen bij complexere problemen rondom account recovery.

Elke stap zorgt ervoor dat controle over het gebruikte Netflix-account weer volledig bij jou ligt, waardoor streaming persoonlijk en op maat blijft binnen jouw T-Mobile abonnement.

Oplossen van problemen met inloggen op Netflix

Heb je moeite met het inloggen op je Netflix-account via je T-Mobile Netflix on Us pakket? Geen zorgen, dit is een veelvoorkomend probleem dat eenvoudig op te lossen is. Hieronder vind je stappen die helpen om weer toegang te krijgen tot je favoriete series en films.

 1. Controleer eerst of jouw T – Mobile abonnement daadwerkelijk Netflix bevat. Niet elk plan komt hiervoor in aanmerking, dus het is belangrijk dit na te gaan bij jouw mobiele provider.
 2. Update daarna jouw account – of wachtwoordgegevens direct bij Netflix als je denkt dat deze onjuist zijn. Dit is vaak de oorzaak van loginproblemen.
 3. Heb je geen activatie-e-mail van Netflix ontvangen na het aanmelden voor de bundel? Probeer dan de Netflix-app te resetten op jouw apparaat en volg de instructies die verschijnen.
 4. Mocht bovenstaande stappen niet werken, neem dan contact op met de klantenservice van T-Mobile. Zij kunnen controleren of er een technisch probleem is met de koppeling tussen T-Mobile en Netflix.
 5. Als laatste optie kun je overwegen om rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice van Netflix. Zij kunnen vaak snel problemen identificeren en oplossen die specifiek zijn voor hun service.

Deze stappen moeten in veel gevallen leiden tot een succesvolle inlog op Netflix via het T-Mobile abonnement, waardoor jij weer kunt genieten van al jouw favoriete content zonder onderbreking.

Laten we nu verder gaan en kijken naar annulering of wijziging van het Netflix-abonnement binnen deze bundel.

Annulering of wijziging van het Netflix-abonnement

Je kunt je Netflix-abonnement altijd annuleren of wijzigen als dat nodig is. Dit proces verloopt eenvoudig en snel via je online account. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Log in op je Netflix-account via een webbrowser of de Netflix-app.
 2. Navigeer naar het gedeelte ‘Account’ om toegang te krijgen tot je abonnementsgegevens.
 3. Selecteer ‘Abonnement wijzigen’ als je het type abonnement wilt aanpassen. Hier kun je kiezen voor een upgrade of downgrade, afhankelijk van wat het beste bij jou past.
 4. Kies voor de optie ‘Annuleer lidmaatschap’ als je besluit geen gebruik meer te willen maken van Netflix.
 5. Volg de instructies op het scherm om de wijziging of annulering te bevestigen.

Het is belangrijk om te weten dat wijzigingen in je abonnement onmiddellijk van kracht worden. Bij een downgrade kan dit betekenen dat bepaalde voordelen, zoals toegang op meerdere apparaten of streaming zonder advertenties, kunnen verminderen. Als je kiest voor een upgrade, krijg je direct toegang tot extra functies.

Een annulering wordt pas aan het einde van de huidige factureringsperiode actief. Je behoudt toegang tot Netflix tot die tijd, zodat je nog volop kunt genieten van jouw favoriete series en films.

Denk eraan, indien Netflix overweegt extra kosten te rekenen voor het delen van een abonnement buiten het huishouden vanaf begin 2023, is het goed deze informatie mee te nemen in jouw overweging bij eventuele wijzigingen in jouw huidige abonnementsvorm.

Het wijzigen of annuleren van je Netflix-abonnement geeft jou flexibiliteit en controle over jouw entertainmentuitgaven, terwijl jij precies krijgt waarvoor jij betaalt.

Voordelen en Mogelijkheden van Netflix en Videoland bundeling door T-Mobile

Met de bundeling van Netflix en Videoland door T-Mobile krijg je toegang tot een enorme bibliotheek van films, series en documentaires. Dit betekent meer entertainmentopties op één plek, waardoor het gemakkelijker wordt om altijd iets interessants te vinden om te bekijken.

Voordelen van het nieuwe pakket

Dit nieuwe pakket, Unlimited & Entertainment, geeft je toegang tot Netflix en Videoland voor maar 15 euro extra. Dit betekent dat je voordeliger uit bent dan wanneer je individuele abonnementen voor beide diensten zou afsluiten.

Je geniet van onbeperkt bellen, sms’en en 5G-data op het best geteste netwerk ter wereld van T-Mobile, terwijl je ook ongelimiteerd kijkt naar je favoriete series en films.

Klanten profiteren zo niet alleen van financieel voordeel maar krijgen ook het gemak van één geïntegreerd abonnement. Hierdoor hoef je niet langer meerdere abonnementen apart te beheren.

Bovendien zorgt de combinatie met het krachtige 5G-netwerk van T-Mobile ervoor dat je zowel thuis als onderweg van hoogwaardige streamingkwaliteit geniet, zonder zorgen over data-limieten of extra kosten.

Mogelijkheid om meer apparaten te streamen

Naast de reeks voordelen biedt de bundeling van Netflix en Videoland door T-Mobile klanten nu ook de unieke kans om onbeperkt te streamen op meerdere apparaten. Dit betekent dat je tegelijkertijd kunt genieten van je favoriete series en films op je smartphone, tablet en smart-tv zonder extra kosten.

Klanten hebben zo de vrijheid om overal en altijd hun entertainment te ervaren, of ze nu thuis zijn of onderweg.

Met dit aanbod speelt T-Mobile in op de groeiende vraag naar flexibele kijkopties. Het stelt gezinsleden in staat om op afzonderlijke apparaten verschillende content te bekijken, waardoor iedereen tevreden blijft.

Of je nu een film wilt inhalen terwijl iemand anders een documentaire kijkt, iedereen krijgt de kans om te streamen wat hij of zij wil, zonder concessies.

Veelgestelde Vragen over het T-Mobile Netflix on Us pakket

Stuit je op vragen over het T-Mobile Netflix on Us pakket? Hier vind je de antwoorden die je nodig hebt om volop van je streaming te genieten.

Hoe Netflix te activeren op mijn account?

Om Netflix op jouw account te activeren, log je eerst in op je T-Mobile account. Zoek naar het Unlimited & Entertainment abonnement en vraag dit nieuwe pakket aan. Zodra je aanvraag is verwerkt, ontvang je een e-mail met specifieke instructies voor het activeren van Netflix en Videoland.

Deze stappen zijn eenvoudig te volgen.

Zorg ervoor dat je bestaande Netflix-account gekoppeld wordt aan je T-Mobile abonnement, als je deze al hebt. Dit proces zorgt ervoor dat je direct toegang krijgt tot Netflix zonder extra kosten, dankzij het Unlimited & Entertainment abonnement van T-Mobile.

Volg de instructies in de ontvangen e-mail zorgvuldig om deze koppeling succesvol te voltooien.

Is Netflix automatisch inbegrepen in mijn plan? Kost het extra?

Als je kiest voor het T-Mobile Unlimited & Entertainment abonnement, zit Netflix daar automatisch bij inbegrepen. Je hoeft dus niet extra te betalen voor je Netflix-abonnement; het is een onderdeel van je pakket.

Dit betekent dat T-Mobile de kosten voor je Netflix-account dekt zodra je het Netflix on Us pakket activeert.

Je hebt de vrijheid om je Netflix-abonnement op elk moment te upgraden of downgraden. Dit biedt flexibiliteit in hoe jij en jouw gezin van films en series genieten. T-Mobile maakt het gemakkelijk door de betaalmethode te worden voor jouw Netflix-account, waardoor het beheer van jouw abonnementen overzichtelijk blijft.

Kan ik nog steeds Netflix ON US krijgen als ik een enkele lijn bij T-Mobile heb?

Nu je weet of Netflix automatisch deel uitmaakt van je abonnement, vraag je je misschien af of het mogelijk is om Netflix ON US te ontvangen met slechts één lijn bij T-Mobile. Het antwoord is ja, zelfs met een enkele lijn kun je nog steeds genieten van deze fantastische aanbieding.

Het enige dat vereist is, is dat je de primaire accounthouder bent. Deze voorwaarde zorgt ervoor dat je zonder extra kosten kunt inloggen op je Netflix account en onbeperkt series en films kunt streamen.

Zodra je bevestigt dat je de hoofdgebruiker van het T-Mobile account bent, activeer je eenvoudig Netflix ON US via jouw accountinstellingen. Dit proces is rechttoe rechtaan en biedt toegang tot een breed scala aan entertainment zonder extra kosten voor jouw mobiele abonnement.

Stream dus met gemak op je favoriete apparaten en profiteer van het uitgebreide aanbod van Netflix, allemaal dankzij je T-Mobile abonnement.

Netflix en T-Mobile: Een Geïntegreerde Ervaring

T-Mobile tilt de ervaring van mobiel streamen naar een hoger niveau met het Unlimited & Entertainment abonnement. Klanten genieten van onbeperkte toegang tot Netflix en Videoland, waardoor ze nooit meer zonder hun favoriete series of films zitten.

Het beste geteste T-Mobile netwerk zorgt ervoor dat je overal en altijd kunt genieten van je abonnement, of je nu onderweg bent of thuis op de bank ligt. Met 5G data heb je razendsnel internet, perfect voor het streamen van de nieuwste series in hoge kwaliteit.

Het samenbrengen van Netflix en T-Mobile in één geïntegreerd abonnement maakt het leven van de klant een stuk gemakkelijker. Weg zijn de dagen dat je meerdere abonnementen moest beheren; nu is alles ondergebracht in één handig pakket.

Voor slechts 50 euro per maand krijg je niet alleen toegang tot onbeperkt bellen en sms’en, maar ook tot een schat aan entertainment via Netflix en Videoland. Deze bundel biedt een ongeëvenaarde waarde en stelt klanten in staat om maximaal te genieten van hun mobiele ervaring.

Conclusie

Met de innovatieve stap om Netflix en Videoland samen te bundelen in mobiele abonnementen laat T-Mobile zien dat ze vooroplopen in het bieden van entertainment voor onderweg. Dit abonnement, met onbeperkte 5G data, bellen en sms’en, bewijst dat gemak en kwaliteit hand in hand gaan.

De mogelijkheid om op elk moment je favoriete series en films te streamen, verandert hoe we entertainment consumeren. Heb je al nagedacht over hoe deze bundel jouw kijkervaring kan verbeteren? Het gemak van één pakket voor zowel je mobiele diensten als je entertainment biedt een ongeëvenaarde efficiëntie.

Vergeet niet, de wereld van mobiel entertainment staat open voor exploratie met dit aanbod. Laat deze kans niet liggen om jouw manier van kijken te revolutioneren.

Veelgestelde Vragen

1. Wat houdt de bundel van T-Mobile met Netflix en Videoland in?

T-Mobile biedt een bundel aan waarbij klanten toegang krijgen tot Netflix en Videoland als onderdeel van hun mobiele abonnement. Dit betekent dat je als primary account holder kunt genieten van films en series op beide platforms zonder aparte abonnementen af te sluiten.

2. Is er een verschil tussen Netflix standaard en Netflix standaard met advertenties in de T-Mobile bundel?

Ja, binnen de T-Mobile bundel kun je kiezen voor Netflix standaard, wat een abonnement is zonder advertenties. Er is ook een optie voor Netflix standaard met advertenties voor een lagere prijs, maar dan zul je tijdens het kijken onderbrekingen hebben door reclames.

3. Kan ik deze T-Mobile bundel ook gebruiken als ik een glasvezelaansluiting heb?

Zeker, klanten met een glasvezelaansluiting (FTTH) via het KPN-netwerk kunnen ook profiteren van de T-Mobile bundel met Netflix en Videoland. Dit maakt het mogelijk om op hoge snelheid te streamen zonder zorgen over data.

4. Zijn er extra kosten verbonden aan het toevoegen van Netflix en Videoland aan mijn T-Mobile abonnement?

De prijzen voor het toevoegen van Netflix en Videoland aan je T-Mobile abonnement variëren. Het is belangrijk om de actuele prijzen en voorwaarden te bekijken op de website van T-Mobile en rekening te houden met de Netflix terms of use voordat je besluit deze diensten aan jouw pakket toe te voegen.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen