Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je op zoek naar je volgende favoriete serie op Videoland? “The Rookie” is een hitserie die je aandacht zal grijpen. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het aanbod van “The Rookie” op Videoland, van seizoen 1 tot de meest recente updates.

Ontdek het pad van John Nolan bij de politie van Los Angeles. Lees verder!

Samenvatting

 • “The Rookie” is een spannende serie op Videoland die volgt hoe John Nolan zich aansluit bij de politie van Los Angeles als de oudste rookie.
 • Videoland breidt zijn serieaanbod uit met nieuwe seizoenen van “The Rookie”, waarbij seizoen 5 en 6 veel actie en diepte beloven.
 • Naast “The Rookie” biedt Videoland een breed scala aan zowel Nederlandse als internationale films, series, documentaires en realityshows voor elke smaak.
 • Fans van “The Rookie” kunnen uitkijken naar de spin-off genaamd “The Rookie: Feds”, die ook te zien zal zijn op Videoland.
 • Het bekijken van “The Rookie” op Videoland is eenvoudig door een account aan te maken, in te loggen en de serie te zoeken in de app.

Overzicht van ‘The Rookie’ op Videoland

Een politieagent in uniform patrouilleert door een stad 's nachts.

Ontdek elke aflevering van ‘The Rookie’ op Videoland, waar het verhaal van John Nolan zich ontvouwt van nieuwkomer tot ervaren agent. Volg zijn avonturen en de uitdagingen die hij tegenkomt op zijn pad binnen de Amerikaanse politie.

Seizoen 1

Seizoen 1 van The Rookie zet je direct in het hart van de actie met Nathan Fillion in de hoofdrol als John Nolan, een man van middelbare leeftijd die besluit zijn leven om te gooien door politieagent te worden in Los Angeles.

Deze keuze brengt hem in een wereld vol uitdagingen en gevaren, maar ook kansen om echt verschil te maken. Het seizoen introduceert ons aan de dynamische mix van drama en misdaad, meesterlijk geregisseerd door Alexi Hawley.

Vanaf 2020 kun je op Videoland meeleven met John’s avontuur in de politiesector, waar hij niet alleen te maken krijgt met de sceptische blikken vanwege zijn leeftijd maar ook met intense criminele zaken.

Elk episode duikt dieper in de persoonlijke en professionele groei van John Nolan binnen de Amerikaanse televisiewereld, waardoor seizoen 1 een boeiend begin vormt van zijn reis.

Seizoen 2

Na het spannende einde van seizoen 1, duikt seizoen 2 dieper in de uitdagingen en groei van de personages. Dit seizoen brengt een grote verandering met zich mee: Afton Williamson, bekend als Talia Bishop, verlaat de serie en Mekia Cox neemt haar plaats in.

De dynamiek binnen het team voelt anders, wat nieuwe verhalen en ontwikkelingen met zich meebrengt. Kijkers kunnen zich opmaken voor meer actie, complexe cases en persoonlijke groei van de hoofdrolspelers.

Elk aflevering op Videoland onthult nieuwe lagen van de personages terwijl ze navigeren door hun professionele en persoonlijke uitdagingen. Dit seizoen belooft niet alleen meer adrenaline maar ook diepere emotionele momenten die je zeker niet wilt missen.

Seizoen 3

Seizoen 3 van The Rookie, met Nathan Fillion als John Nolan, landt in augustus op Videoland. Dit seizoen duikt dieper in de uitdagingen en avonturen van Nolan, een veertiger die zijn leven omgooit om zich aan te sluiten bij de politie van Los Angeles.

Fans kunnen een spannende mix verwachten van persoonlijke ontwikkeling en actievolle politiezaken.

De reis van Nolan wordt nog complexer nu hij meer ervaren is binnen het korps. Zijn beslissingen en relaties komen onder druk te staan, wat zorgt voor boeiende verhaallijnen. Kijkers zullen zien hoe hij navigeert door de hoge verwachtingen en gevaren van zijn baan, terwijl hij blijft streven naar zijn doel om een gerespecteerde agent te worden.

Met het zesde seizoen in aantocht, blijft de vraag: hoe zal Nolan blijven groeien en zich aanpassen aan de steeds veranderende wereld van wetshandhaving?.

Aankomende seizoenen van ‘The Rookie’ op Videoland

Een flat design stijl afbeelding van een politieauto in de stad bij nacht.

Fans van ‘The Rookie’ kunnen zich verheugen. Videoland breidt het aanbod uit met meer seizoenen van deze spannende serie.

Seizoen 5

Seizoen 5 van The Rookie brengt ons meer spanning en actie dan ooit tevoren. Met een totaal van 22 afleveringen duikt agent John Nolan weer in een reeks uitdagende situaties. Dit keer staat hij opnieuw oog in oog met de beruchte seriemoordenaar Rosalind Dyer.

De dynamiek tussen Nolan en Dyer zorgt voor intense momenten en houdt je aan het scherm gekluisterd.

Het seizoen belooft niet alleen een diepgaande blik op de donkere kanten van misdaadbestrijding, maar ook op persoonlijke ontwikkeling en groei van de personages. Elke aflevering laat zien hoe Nolan en zijn team zich aanpassen en overwinnen, waardoor seizoen 5 een must-watch is op Videoland.

Zet je schrap voor een seizoen vol verrassingen en onverwachte wendingen.

Seizoen 6

Maart markeert de spannende start van seizoen 6 van “The Rookie” op Videoland. Details rond de plot en personages blijven grotendeels in nevelen gehuld, wat alleen maar bijdraagt aan de anticipatie onder fans.

Wat wel bekend is, is dat de nieuwste afleveringen beloven voort te bouwen op de rijke verhaallijnen en diepgaande karakterontwikkelingen die de serie tot nu toe heeft getoond.

Er heerst speculatie over de terugkeer van Jack Nolan, een sleutelfiguur in het verhaal. Zijn lot in seizoen 6 blijft onzeker, wat een extra laag spanning toevoegt aan de al hoge verwachtingen.

Fans wachten met ingehouden adem af of hij zijn rol binnen het politiekorps van Los Angeles zal voortzetten of dat nieuwe wendingen zijn pad zullen kruisen.

De rol van John Nolan in ‘The Rookie’

John Nolan, gespeeld door Nathan Fillion, neemt ons mee op een ongewone reis in ‘The Rookie’. Na een ingrijpende levensverandering, waarbij hij scheidt en zijn zoon naar de universiteit ziet vertrekken, besluit deze veertiger het roer volledig om te gooien.

Hij meldt zich aan bij de politieacademie van Los Angeles, vastberaden om als oudste rookie het verschil te maken op straat. Zijn avontuur onderstreept niet alleen de uitdagingen van het volgen van dromen op latere leeftijd, maar biedt ook inspiratie.

Nolan wordt een rolmodel en moreel kompas binnen zijn team, zelfs onder het gewicht van corruptiebeschuldigingen.

Zijn pad is bezaaid met obstakels en conflicten die zowel persoonlijk als professioneel zijn hart en vaardigheden op de proef stellen. John Nolan staat symbool voor doorzettingsvermogen en integriteit in een wereld vol scepticisme en verraderlijke dynamiek.

Ondanks de strijd tegen corruptie binnen het korps, blijft hij standvastig in zijn missie om een positieve kracht te zijn. Zo vertegenwoordigt Nolan het ideaalbeeld van de ‘echte held’ in een tijdperk waarin cynisme en twijfel vaak overheersen.

Elk episode laat zien hoe belangrijk het is om trouw te blijven aan je principes en hoe nooit opgeven uiteindelijk leidt tot verandering.

Uitgebreid aanbod van Videoland

Videoland verrast je met een breed scala aan zowel binnen- als buitenlandse films en series, waardoor je altijd iets nieuws en spannends kunt ontdekken.

Binnenlandse en buitenlandse films en series

Videoland schittert met een breed scala aan binnenlandse en buitenlandse films en series. Dit platform verrijkt regelmatig zijn bibliotheek met nieuwe titels, waardoor liefhebbers van diverse genres altijd iets interessants kunnen vinden.

 1. Binnenlandse Films: Ontdek de schatten van Nederlandse cinema. Van doorbrekende dramaseries tot lachwekkende komedies, er is voor elk wat wils. Geniet van het talent van eigen bodem in adembenemende verhalen die dicht bij huis resoneren.
 2. Buitenlandse Films: Duik in een wereld van internationale cinema met films uit alle hoeken van de wereld. Ervaar culturen, avonturen en verhalen die je horizon zullen verbreden zonder dat je je woonkamer hoeft te verlaten.
 3. Nederlandse Series: Ontdek series die het Nederlandse publiek hebben gegrepen met intrigerende plots en boeiende personages. Van spannende misdaaddrama’s tot hartverwarmende romantische series, er staat altijd iets klaar om je aan het scherm gekluisterd te houden.
 4. Internationale Hitseries: Stap in de werelden gecreëerd door meesterlijke storytellers uit verschillende landen. Met bekroonde series uit de VS, VK, Scandinavië en meer biedt Videoland een venster op uitzonderlijke vertelkunst.
 5. Documentaires: Zowel nationaal als internationaal, biedt dit platform een indrukwekkend aanbod aan documentaires die licht werpen op belangrijke onderwerpen en meeslepende verhalen vertellen over mensen, natuur en maatschappij.
 6. Realityshows: Voor de liefhebbers van realiteitstelevisie heeft Videoland een divers assortiment aan zowel Nederlandse als internationale realityseries. Van kookcompetities tot datingavonturen, deze programma’s bieden entertainment en soms zelfs waardevolle levenslessen.

De mogelijkheid om via een app toegang te krijgen tot al deze content maakt het kijken nog makkelijker. En mocht je ergens zijn waar Videoland beperkt beschikbaar is, kan een virtual private network (VPN) soms uitkomst bieden om toch jouw favoriete films of series niet te missen.

Nieuwe toevoegingen op Videoland

Naast een indrukwekkende selectie van binnenlandse en buitenlandse films en series, blijft Videoland zijn aanbod verrijken met nieuwe titels. Dit platform zorgt ervoor dat je nooit zonder iets interessants komt te zitten om te bekijken. Hier zijn enkele van de meest recente toevoegingen die je niet mag missen:

 1. The Rookie Seizoen 5 – De avonturen van John Nolan als oudste rookie bij de LAPD gaan verder in dit spannende nieuwe seizoen. Kijk hoe hij nog steeds bewijst dat leeftijd slechts een getal is wanneer het aankomt op het nastreven van je passies.
 2. The Rookie: Feds – Deze splinternieuwe spin-off volgt Simone Clark, de oudste rookie in de FBI Academy, en staat gepland voor 26 december. Maak kennis met nieuwe personages terwijl ze zich navigeren door het complexe landschap van federale onderzoeken.
 3. Nederlandse Series Update – Videoland blijft lokale talenten ondersteunen door meer Nederlandse series toe te voegen. Ontdek verborgen juweeltjes en gloednieuwe producties die laten zien wat Nederland te bieden heeft op televisiegebied.
 4. Hollywood Blockbusters – Recente toevoegingen bevatten ook grote Hollywood-films. Van actiefilms tot hartverwarmende romcoms, er is altijd iets nieuws om van te genieten tijdens je avondje thuis.
 5. Documentaires op Wereldniveau – Voor de fans van echte verhalen zijn er uitgebreide documentaires beschikbaar over boeiende onderwerpen variërend van natuur tot geschiedenis en alles daartussenin.
 6. Exclusieve Premières – Enkele exclusieve premières maken hun debuut alleen op Videoland, waardoor abonnees toegang krijgen tot content die ze nergens anders kunnen vinden.

Het constant evoluerende aanbod op Videoland zorgt ervoor dat kijkers betrokken blijven met verse content die iedere maand wordt bijgewerkt. Ontdek zelf waarom Videoland een topkeuze blijft voor Nederlandse streamers!

Nederlandse series op Videoland

Videoland blinkt uit in het aanbieden van Nederlandse series die kijkers blijven boeien. Van spannende realityshows tot aangrijpende dramaseries, er is voor elk wat wils.

 1. “De Bachelor” – Deze populaire realityserie volgt een vrijgezel op zijn zoektocht naar ware liefde tussen verschillende deelnemers. Fans kunnen zich verheugen, want in maart 2024 komt het derde seizoen beschikbaar op Videoland.
 2. “The Good Doctor” – Hoewel dit oorspronkelijk een Amerikaanse serie is, heeft de Nederlandse bewerking ervan veel lof gekregen van kritieke kijkers. Het laatste seizoen wordt verwacht in 2024, waardoor fans gespannen afwachten hoe het verhaal van Shaun Murphy afloopt.
 3. “Mocro Maffia” – Deze serie duikt diep in de onderwereld van Amsterdam en vertelt het verhaal over de opkomst en val van verschillende criminele groeperingen binnen de stad. De actie en intense plotwendingen houden je op het puntje van je stoel.
 4. “Undercover” – Met een mix van spanning en drama volgt deze serie twee agenten die infiltreren in de operaties van een drugsbaron. De karakters en hun ontwikkelingen maken elke aflevering weer interessant.
 5. “Judas” – Gebaseerd op waargebeurde feiten, vertelt Judas het verhaal over de familie Holleeder en biedt een uniek kijkje in de georganiseerde misdaad in Nederland.

Elke serie biedt iets unieks voor de Nederlandse kijker, of je nu houdt van romantiek, actie of drama gebaseerd op echte verhalen. Videoland zorgt ervoor dat deze series makkelijk bereikbaar zijn voor iedereen met toegang tot hun platform. Fans van Nederlands drama zullen niet teleurgesteld worden door het rijke aanbod.

Aanbevolen series en films op Videoland

Videoland biedt een uitgebreid aanbod van zowel binnenlandse als buitenlandse films en series. Naast ‘The Rookie’ kun je nog veel meer spannende, ontroerende en humoristische titels vinden die de moeite waard zijn.

 1. Mocro Maffia – Deze Nederlandse misdaadserie neemt je mee in de onderwereld van Amsterdam. De strijd om macht binnen het criminele circuit staat centraal.
 2. The Handmaid’s Tale – Een dystopische serie die zich afspeelt in een toekomst waarin vrouwen eigendom zijn van de staat. Het verhaal volgt Offred in haar strijd voor vrijheid.
 3. Love Island Nederland – Voor liefhebbers van reality-tv is Love Island een must-watch. Zie hoe singles op een idyllisch eiland verblijven met als doel de liefde te vinden.
 4. Undercover – Een Belgisch-Nederlandse productie over een undercoveroperatie bij een drugsproducent. Spanning en intrige staan hier voorop.
 5. Soof: Een Nieuw Begin – Gebaseerd op de gelijknamige film, volgt deze serie het leven van Soof na haar scheiding en hoe zij haar leven weer oppakt.
 6. Killing Eve – Deze Britse spionagethriller draait om een gevaarlijke vrouwelijke huurmoordenaar en de agent die haar moet vangen, wat leidt tot een obsessieve achtervolging.
 7. De 12 van Schouwendam – Liefhebbers van mysterieseries zullen genieten van dit verhaal over verdwijningen in het fictieve dorp Schouwendam.
 8. A’dam – E.V.A. (Amsterdam en vele anderen) – Deze dramaserie toont verschillende verhalen uit Amsterdam die met elkaar verbonden zijn door het hoofdpersonage Eva.
 9. Meisje van Plezier – Volg het leven van Nadine nadat ze erachter komt dat haar man vreemdgaat en besluit als high-class escort te werken.

Elke titel biedt iets unieks, of je nu op zoek bent naar spanning, drama, romantiek of humor. Dit diverse aanbod bewijst dat Videoland voor iedere kijker wel iets te bieden heeft binnen hun uitgebreide bibliotheek van films en series.

Hoe ‘The Rookie’ te bekijken op Videoland

Je wilt ‘The Rookie’ gaan kijken op Videoland, maar je weet niet hoe? Geen zorgen, wij leggen het je uit. Een abonnement op Videoland is alles wat je nodig hebt om te starten met het bekijken van deze spannende serie.

 1. Maak een account aan bij Videoland. Bezoek de website en klik op ‘Probeer 14 dagen gratis‘.
 2. Vul je persoonlijke gegevens in en kies een betaalmethode voor na de proefperiode.
 3. Bevestig je registratie via de link die je per e-mail ontvangt.
 4. Download de Videoland-app op je smartphone, tablet of smart-tv.
 5. Log in met je nieuwe accountgegevens.
 6. Zoek naar ‘The Rookie’ in de zoekbalk bovenaan het scherm.
 7. Kies het seizoen dat je wilt bekijken en selecteer vervolgens een aflevering om te starten.

Met deze eenvoudige stappen kun je direct beginnen met het kijken van ‘The Rookie’. Geniet van de avonturen van John Nolan terwijl hij zich bewijst als de oudste rookie binnen de LAPD. Nu ben je klaar om meer te ontdekken over het uitgebreide aanbod van Videoland.

Conclusie

Ontdek ‘The Rookie’ op Videoland en volg de avonturen van John Nolan bij de politie van Los Angeles. Met seizoenen vol spanning en drama, staat deze serie klaar om je aan het scherm te kluisteren.

Seizoen 5 en 6 beloven nog meer actie en intrige, terwijl fans reikhalzend uitkijken naar nieuws over een zevende seizoen. Videoland biedt naast ‘The Rookie’ een rijk aanbod aan binnen- en buitenlandse titels die je zeker moet ontdekken.

Laat deze serie je inspireren en neem de stap om het uitgebreide assortiment van Videoland te verkennen – jouw avontuur begint hier.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is The Rookie?

The Rookie is een spannende serie over een man die besluit politieagent te worden in Los Angeles.

2. Is The Rookie beschikbaar op Videoland?

Ja, The Rookie is beschikbaar om te streamen op Videoland.

3. Hoeveel seizoenen van The Rookie kan ik kijken op Videoland?

Je kunt alle beschikbare seizoenen van The Rookie op Videoland bekijken.

4. Voor wie is The Rookie geschikt?

The Rookie is geschikt voor kijkers die houden van actie en drama in een politieserie.

5. Wanneer komen nieuwe afleveringen van The Rookie op Videoland?

Nieuwe afleveringen van The Rookie verschijnen regelmatig op Videoland na hun uitzending.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen