Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je ooit geworsteld met hoe je jouw Videoland abonnement het beste kunt delen met vrienden of familie? Je bent niet alleen. Met een abonnement dat door vier apparaten tegelijk gebruikt kan worden, biedt Videoland een geweldige kans om te delen en zo kosten te besparen.

In deze blog leggen we uit hoe je dit op een slimme manier kunt aanpakken, inclusief tips voor het verdelen van de kosten en het toevoegen van profielen. Blijf lezen, het wordt interessant!

Samenvatting

 • Verschillende Videoland abonnementen, zoals Basis, Plus en Premium, bieden opties voor elk budget en kijkvoorkeur. Je kunt tot vier apparaten tegelijk gebruiken met het Plus en Premium abonnement, wat delen met vrienden of familie gemakkelijk maakt.
 • Profielen aanmaken op je Videoland account laat iedere gebruiker genieten van persoonlijke kijklijsten en voorkeuren. Dit houdt de kijkervaring georganiseerd en op maat gemaakt voor iedereen.
 • Door je Videoland account te koppelen aan smart TV’s of te gebruiken met Chromecast, kun je samen genieten van films en series op een groot scherm. Dit maakt de kijkervaring nog leuker.
 • Kostendeling maakt een Videoland abonnement betaalbaarder. Door afspraken te maken over wie wanneer betaalt, kan iedereen genieten van het brede aanbod zonder zich zorgen te maken over de kosten.
 • In geval van storingen of problemen biedt de Videoland klantenservice ondersteuning. Het oplossen van technische problemen zorgt ervoor dat jouw kijkplezier niet wordt onderbroken.

Soorten Videoland abonnementen

Een groep vrienden kijkt films op de bank met snacks.

Videoland biedt verschillende abonnementsopties aan om aan jouw kijkbehoeften te voldoen. Elk abonnement heeft unieke voordelen, waardoor je zelf kunt kiezen welke optie het beste bij jou past.

Basis abonnement

Het Basis abonnement van Videoland laat je voor €4,99 per maand genieten van een breed scala aan series, films en programma’s, inclusief reclame. Je kunt dit abonnement gebruiken op 1 apparaat per keer, wat het een goede keuze maakt wanneer je voornamelijk alleen kijkt of wanneer je zorgt voor je eigen entertainment.

Maximaal vier personen kunnen een account delen, wat samen kijken op verschillende momenten mogelijk maakt, zolang het maar op één scherm tegelijkertijd is.

Ondanks de beperking tot één stream, biedt het Basis abonnement onbeperkte toegang tot alle content binnen Videoland’s bibliotheek. Dit omvat een breed assortiment aan lokaal en internationaal entertainment, ideaal voor diegenen die zoeken naar kwaliteit zonder een hoge prijs.

Laten we nu eens kijken naar wat het Plus abonnement te bieden heeft.

Plus abonnement

Met het Plus abonnement van Videoland krijg je onbeperkt toegang tot een breed scala aan documentaires, series en films. Dit abonnement biedt je de unieke mogelijkheid om zonder reclameonderbrekingen live tv te kijken, wat een groot voordeel is ten opzichte van het Basis abonnement.

Je kunt dus genieten van je favoriete content zonder onderbroken te worden door vervelende advertenties.

Een opvallend kenmerk van het Plus abonnement is dat je met maximaal vier mensen tegelijkertijd kunt inloggen en kijken. Dit maakt het ideaal om te delen met familie of vrienden. Dankzij een speciale promotie in het najaar van 2023 kun je bovendien profiteren van een gereduceerd tarief, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om voor dit abonnement te kiezen.

Of je nu thuis op de bank zit met wifi of onderweg bent, je hebt altijd toegang tot jouw favoriete video streaming content, precies zoals jij dat wilt.

Premium abonnement

Het Premium abonnement van Videoland is de ultieme keuze als je jouw account wilt delen. Voor €11,99 per maand krijg je de mogelijkheid om op meerdere apparaten tegelijkertijd te kijken.

Dit maakt het ideaal voor families of vriendengroepen die samen willen genieten van het uitgebreide aanbod. Je kunt eenvoudig nieuwe profielen aanmaken zodat iedereen zijn eigen kijkvoorkeuren en verder kijken-lijstjes heeft.

Je deelt jouw Videoland account zonder zorgen dankzij het Premium abonnement. Iedereen in je wifi-netwerk kan onafhankelijk van elkaar kijken naar hun favoriete series en films. Dit betekent dat niemand hoeft te wachten tot de ander klaar is met kijken.

Het delen van de kosten wordt ook eenvoudiger, wat het abonnement nog aantrekkelijker maakt.

Hoe deel je een Videoland abonnement?

Een comfortabele woonkamer met meerdere apparaten verbonden met een Videoland-account en diverse stadsgezichtfoto's aan de muur.

Om je Videoland abonnement te delen, start je met het aanmaken van extra profielen voor familie of vrienden. Verbind daarna je account moeiteloos met diverse apparaten thuis voor een gezamenlijke kijkervaring.

Het aanmaken van een nieuw profiel

Delen van je Videoland account wordt eenvoudiger wanneer je extra profielen aanmaakt. Dit laat meerdere mensen tegelijk genieten van diverse shows en films. Hier volgt een duidelijke gids over hoe je dit voor elkaar krijgt:

 1. Log in op je Videoland account via de website of app.
 2. Ga naar de accountinstellingen die je vaak rechtsboven op het scherm vindt.
 3. Zoek de optie ‘Profiel toevoegen’ of iets dat hierop lijkt.
 4. Voer de naam in van de persoon voor wie het nieuwe profiel is bestemd.
 5. Kies indien mogelijk, een avatar of icoon voor dit nieuwe profiel om het herkenbaar te maken.
 6. Stel eventuele leeftijdsbeperkingen in als het profiel bedoeld is voor een jonger lid van de familie of vriendengroep.
 7. Bevestig deze instellingen om het nieuwe profiel aan te maken.

Door deze stappen te volgen, zorg je ervoor dat iedere gebruiker zijn eigen kijkvoorkeuren en verderkijk-lijsten kan hebben zonder dat deze door elkaar lopen met die van anderen. Ook helpt het bijhouden van verschillende kijkgeschiedenissen, waardoor gepersonaliseerde aanbevelingen beter worden afgestemd per gebruiker. Het delen van een Videoland account wordt zo niet alleen praktisch maar ook plezieriger voor alle betrokkenen.

Het koppelen van je account aan je smart tv

Het koppelen van je Videoland account aan je smart TV maakt het delen met anderen een stuk gemakkelijker. Je geniet samen van films en series vanaf de comfortabele bank. Volg deze stappen om dit succesvol te doen:

 1. Zorg eerst dat je smart TV verbinding heeft met internet. Dit is nodig om Videoland te kunnen streamen.
 2. Open vervolgens de Videoland – app op je smart TV. Als je de app nog niet hebt, download deze dan eerst uit de app store van je TV.
 3. Selecteer daarna ‘Inloggen’ in de app. Er verschijnt een code op je scherm.
 4. Pak nu een ander apparaat, zoals een smartphone of laptop, en ga naar de Videoland website.
 5. Voer hier de code in die op je televisiescherm wordt weergegeven.
 6. Je account wordt nu gekoppeld aan je smart TV en je kunt beginnen met kijken.

Het is belangrijk om te weten dat als je al een bestaand abonnement hebt, de betaling stopgezet wordt wanneer je het account koppelt aan je smart TV. Ook goed om in gedachten te houden: wanneer je besluit om het Videoland abonnement op te zeggen, blijft jouw RTL account actief.

Na het succesvol koppelen van jouw account kun je eenvoudig profielen aanmaken voor iedereen met wie jij het abonnement wilt delen. Zo blijven jullie kijkvoorkeuren gescheiden en op maat gemaakt voor elke gebruiker.

Nu jouw smartrtv klaar is voor gebruik, bekijk hoe Videoland te gebruiken is met Chromecast voor nog meer flexibiliteit bij het kijken.

Gebruik van Videoland met Chromecast

Nadat je je Videoland account succesvol aan je smart tv hebt gekoppeld, kun je dezelfde stappen ondernemen om te genieten van films en series via Google Chromecast. Dit apparaat maakt het mogelijk om content vanaf je telefoon of tablet rechtstreeks naar je tv te streamen. Hieronder volgt een handleiding voor het gebruik van Videoland met Chromecast.

 1. Zorg ervoor dat de Google Chromecast correct is aangesloten op de HDMI-poort van je tv en verbonden is met hetzelfde WiFi-netwerk als je smartphone of tablet.
 2. Open de Videoland app op je smartphone of tablet. Selecteer de film of serie die je wilt kijken.
 3. Zoek naar het Chromecast-icoon in de bovenhoek van je scherm en tik erop. Dit icoon lijkt op een klein schermpje met een WiFi-symbool.
 4. Kies het apparaat waarnaar je wilt casten uit de lijst die verschijnt. Dit zou jouw Chromecast moeten zijn.
 5. Wacht even totdat de verbinding tot stand is gebracht en de gekozen content begint automatisch af te spelen op je tv.
 6. Als je klaar bent met kijken, tik dan nogmaals op het Chromecast – icoon en selecteer ‘Stop met casten‘ om de verbinding te verbreken.

Het gebruiken van Videoland met Chromecast vergroot niet alleen jouw kijkplezier maar maakt het ook makkelijker om dit plezier te delen met vrienden en familieleden die bij jou thuis komen kijken. De flexibiliteit waarmee je snel tussen verschillende apparaten kunt wisselen, versterkt de ervaring en toegankelijkheid van jouw favoriete films en series binnen handbereik.

Hoe Videoland te koppelen aan andere apparaten

Het koppelen van je Videoland account aan andere apparaten maakt je kijkervaring flexibeler en aangenamer. Je kunt genieten van je favoriete series en films op diverse apparaten, van smart tv‘s tot smartphones. Hier is hoe je dit doet:

 1. Start met het openen van de Videoland app op je smart tv. Zoek naar de app in de app store van je televisie en installeer deze.
 2. Log in met je Videoland accountgegevens. Deze stap verbindt automatisch jouw account met je smart tv.
 3. Voor mobiele apparaten, download eerst de Videoland app uit de App Store of Google Play Store.
 4. Open de app op je mobiele apparaat en voer je login details in om toegang te krijgen tot jouw account.
 5. Maak gebruik van een Chromecast om Videoland te streamen naar een televisie zonder ondersteuning voor apps. Selecteer het cast-icoon in de rechterbovenhoek van je telefoon of tablet scherm terwijl je de app gebruikt.
 6. Kies uit de lijst met beschikbare apparaten jouw Chromecast om verbinding mee te maken en start het kijken op een groter scherm.
 7. Als alternatief kun je ook een HDMI – kabel gebruiken om direct jouw laptop of computer aan te sluiten op de televisie.
 8. Zorg ervoor dat alle apparaten verbonden zijn met hetzelfde netwerk voor een soepele streaming ervaring.
 9. Stel eventueel ouderlijk toezicht in via jouw accountinstellingen om te bepalen welke content beschikbaar is voor andere profielen binnen hetzelfde abonnement.

Elk van deze stappen helpt bij het maximaliseren van jouw kijkplezier door toegang te bieden tot Videoland, ongeacht waar jij bent of welk apparaat je prefereert te gebruiken.

Hoe verdeel je de kosten bij het delen van een abonnement?

Om de kosten eerlijk te verdelen bij het delen van een Videoland abonnement, bepaal je eerst het totale bedrag. Bijvoorbeeld, als je kiest voor het abonnement dat €8.99 per maand kost en je deelt dit met vier vrienden, betaalt iedereen slechts €2.25.

Maak heldere afspraken over wie wanneer betaalt om verwarring te voorkomen.

Je kunt een gezamenlijke rekening gebruiken of een betaalapp zoals Tikkie om de betalingen te regelen. Zorg ervoor dat één persoon verantwoordelijk is voor het abonnement en het verzamelen van de bijdragen om alles soepel te laten verlopen.

Dit voorkomt misverstanden en zorgt ervoor dat iedereen op tijd betaalt, zodat jullie allemaal zonder onderbreking van Videoland kunnen genieten.

Veelvoorkomende problemen en oplossingen bij het delen van een Videoland abonnement

Soms loop je tegen problemen aan bij het delen van je Videoland abonnement. Ontdek hoe je die snel kunt oplossen zonder te veel gedoe.

Videoland storingen

Het kan gebeuren dat je onverwachts tegen problemen aanloopt met Videoland. Een storing is nooit leuk, vooral niet als je midden in een spannende serie zit. Videoland heeft een speciale hulppagina voor wanneer je problemen hebt met inloggen, koppelen van apparaten of de livestream.

Controleer altijd eerst je internetverbinding en zorg ervoor dat je wifi goed werkt. Dit zijn vaak de boosdoeners bij een niet werkende Videoland.

Gebruikers hebben soms problemen gemeld met Videoland V2, de nieuwere app versie. Als je storing ondervindt, biedt de klantenservice van Videoland hulp en snelle oplossingen om je zo snel mogelijk weer naar je favoriete content te laten kijken.

Het checken van de actuele status van Videoland kan ook helpen om te zien of het probleem breder speelt. Een account delen kan kosten besparen, maar zorg ervoor dat alle gebruikers weten wat te doen bij storingen voor een soepele kijkervaring.

Laten we nu kijken hoe je het best in contact kunt komen met de Videoland klantenservice voor hulp bij deze en andere uitdagingen.

Videoland klantenservice voor hulp

Heb je problemen met je Videoland account delen of andere technische uitdagingen? De klantenservice van Videoland staat altijd klaar om je te ondersteunen. Met een klantbeoordeling van 640 consumenten biedt het team betrouwbare hulp en praktische oplossingen.

Ze zijn deskundig in het oplossen van storingen, het wijzigen van wachtwoord en accountinstellingen, en bieden begeleiding bij hoe je effectief je abonnement kunt delen.

Voor directe hulp kun je contact opnemen via de officiële website of de meegeleverde contactgegevens gebruiken. Het team streeft ernaar snel en efficiënt jouw vragen te beantwoorden, zodat jij en je vrienden of familie zonder zorgen van Videoland kunnen genieten.

Ontdek hoe de klantenservice jou kan helpen je kijkervaring te verbeteren.

Wijzigen van wachtwoord en account instellingen

Na het raadplegen van de Videoland klantenservice voor hulp, ontdek je misschien dat het wijzigen van je wachtwoord of accountinstellingen noodzakelijk is. Het aanpassen van je wachtwoord is een fluitje van een cent.

Vul simpelweg je e-mailadres in op de website en volg de instructies. Dit zorgt niet alleen voor een veilig gebruik van je account maar lost vaak ook problemen op bij het aanmaken van een nieuw account of inlogproblemen.

Om je abonnement op te zeggen of andere instellingen te wijzigen, moet je soms net iets dieper graven in de accountinstellingen. Gelukkig zijn deze opties duidelijk gelabeld en eenvoudig te navigeren, waardoor je controle houdt over jouw kijkervaring.

Problemen met cookies en accounttoegang worden zo vlot aangepakt, wat essentieel is bij het delen van een Videoland abonnement.

Videoland functies die het delen vergemakkelijken

Videoland biedt handige functies die het delen van je abonnement met anderen makkelijker maken, waardoor je samen nog meer kunt genieten van het uitgebreide aanbod.

Ondertiteling instellen

Ondertiteling helpt om internationale series beter te begrijpen en staat vaak automatisch aan op Videoland. Als je echter de voorkeur geeft om ondertiteling aan te passen of uit te schakelen, is dit gemakkelijk te regelen.

Ga simpelweg naar de instellingen van de serie die je kijkt en kies de optie voor ondertiteling. Hier kun je kiezen om het uit te schakelen of juist de taal en grootte van de ondertiteling naar wens aan te passen.

Met deze aanpassingen zorg je ervoor dat jouw kijkervaring op Videoland persoonlijk en comfortabel is. Het instellen van de juiste ondertiteling voegt enorm toe aan het plezier van series kijken, vooral als je samen met anderen kijkt en iedereen zijn eigen voorkeuren heeft.

Na het instellen van de ondertiteling kun je ook incognito kijken verkennen, een feature die het mogelijk maakt om zonder sporen na te laten te genieten van je favoriete series.

Incognito kijken

Incognito kijken op Videoland biedt je de kans om volledig op te gaan in het verhaal van undercover-agent Felix, zonder dat je voortgang zichtbaar is voor anderen die jouw account delen.

Dit betekent dat je in alle rust en privacy kunt genieten van de spannende momenten die deze Videoland Original te bieden heeft. Je hoeft je geen zorgen te maken over spoilers of dat anderen zien welke afleveringen je al hebt bekeken.

Deze functie is perfect voor liefhebbers van dramaserie Incognito, die binnenkort in zijn geheel beschikbaar is om te bingen op NPO Plus. Je start eenvoudig een aflevering en duikt direct in de wereld van geheimen en intriges, zonder sporen achter te laten.

Zo blijft jouw kijkervaring puur en onaangetast door de kijkvoorkeuren van anderen.

Vooruitkijken en downloaden van content

Na het instellen van je voorkeuren voor incognito kijken, biedt Videoland nog een geweldige functie: vooruitkijken en downloaden van content. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten tot je favoriete serie op televisie komt.

Je kunt afleveringen vooruitkijken zodra ze beschikbaar zijn op Videoland. Dit maakt het delen van een abonnement nog aantrekkelijker, omdat tot vier personen tegelijk kunnen genieten van verschillende shows of films zonder elkaar te storen.

Daarnaast kun je met deze functie series en films downloaden op je apparaat. Zo kun je later kijken zonder internetverbinding. Ideaal voor lange reizen of als je even geen toegang hebt tot Wi-Fi.

Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen tijd en plek kan genieten van de uitgebreide bibliotheek die Videoland te bieden heeft, zonder extra kosten.

Het gebruik van Videoland buitenland

Als je buiten Europa reist, kun je tegen het probleem aanlopen dat Videoland niet beschikbaar is vanwege uitzendrechten. Dit kan frustrerend zijn als je jouw favoriete Nederlandse series en films wilt blijven volgen.

Gelukkig biedt een VPN, zoals NordVPN, een oplossing door je een Nederlands IP-adres te geven. Hiermee kun je doen alsof je nog steeds in Nederland bent en gewoon toegang krijgen tot al je Videoland content.

Het is belangrijk om een betrouwbare VPN-service te kiezen die verbinding kan maken met een Europese server. Zo kun je zonder problemen Videoland kijken, waar je ook bent. Veel mensen zoeken naar manieren om met VPN’s Videoland in het buitenland te bekijken, wat aantoont dat er een duidelijke behoefte is aan deze informatie.

Met deze kennis hoef je nooit meer een aflevering van je lievelingsshow te missen, zelfs niet als je op vakantie bent of voor langere tijd in het buitenland verblijft.

Conclusie

Het delen van je Videoland abonnement biedt een geweldige manier om kosten te besparen en tegelijkertijd met vrienden en familie van een uitgebreide selectie series en films te genieten.

Het toevoegen van extra profielen en het koppelen van meerdere apparaten maakt dit proces zowel simpel als efficiënt. Deze benadering versterkt niet alleen de banden door gedeelde kijkervaringen, maar maakt het ook mogelijk om ieders favoriete content gemakkelijk toegankelijk te maken.

Vergeet niet dat goede communicatie en het eerlijk verdelen van de kosten essentieel zijn om mogelijke problemen te voorkomen. Laat deze kansen niet liggen; deel vandaag nog je Videoland abonnement en ervaar samen de rijkdom van entertainment.

Veelgestelde Vragen

1. Mag ik mijn Videoland abonnement delen met anderen?

Ja, je kunt je Videoland abonnement delen met familie of vrienden.

2. Hoeveel mensen kunnen tegelijk kijken met één Videoland abonnement?

Met één Videoland abonnement kunnen tot 4 mensen tegelijk kijken.

3. Kan ik mijn accountgegevens veilig delen?

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en alleen accountgegevens te delen met mensen die je vertrouwt.

4. Wat gebeurt er als meer dan het toegestane aantal mensen probeert te kijken?

Als meer mensen proberen te kijken dan toegestaan, krijgt de laatste persoon die probeert in te loggen een foutmelding.

5. Kan ik beperken wat anderen kunnen zien op mijn Videoland account?

Ja, je kunt profielen aanmaken en beheren om te bepalen wat anderen kunnen zien en toegang toe hebben op jouw account.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen