Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je ooit willen genieten van je favoriete series en films zonder je zorgen te maken over een internetverbinding? Videoland biedt de oplossing met zijn Download to Go functie. In dit artikel leer je hoe je gemakkelijk content kunt downloaden voor offline gebruik.

Blijf lezen, het wordt interessant!

Samenvatting

 • Je hebt een Plus of Premium abonnement nodig bij Videoland om gebruik te kunnen maken van de Download to Go-functie. Dit stelt je in staat om series en films te downloaden voor offline kijken.
 • Door de Videoland – app te installeren op je smartphone of tablet kun je gemakkelijk jouw favoriete rtl programma’s, true crime, drama, glory kickboxing en reality series selecteren en downloaden. Zo kun je altijd en overal zonder internetverbinding van jouw gekozen content genieten.
 • Als je problemen ondervindt tijdens het downloaden, zijn er eenvoudige stappen die je kunt volgen om deze problemen op te lossen. Controleer je internetverbinding, update de Videoland-app, maak ruimte vrij op je apparaat, start je apparaat opnieuw op, schakel VPN uit of neem contact op met hulp.videoland.com voor verdere assistentie.
 • Videoland is beschikbaar op diverse apparaten zoals Chromecast, Samsung TV, Xbox en Apple TV. Dit maakt het eenvoudig om thuis of onderweg van Videoland content te genieten, ongeacht het apparaat dat je gebruikt.
 • Om jouw kijkervaring te verbeteren biedt Videoland series en films in 4K – kwaliteit en de mogelijkheid om ondertiteling aan te passen. Dit zorgt voor haarscherpe beelden en een betere begrijpelijkheid van dialogen in jouw favoriete shows en films.

Videoland: De one-stop-shop voor thuisentertainment

'Comfortabele woonkamer met grote tv en gezellige sfeer.'

Na het verkennen van de basis, duiken we nu dieper in wat Videoland te bieden heeft op het gebied van thuisentertainment. Met een breed scala aan films en series is Videoland uitgegroeid tot dé plek voor liefhebbers van entertainment van eigen bodem.

Zowel fans van true crime, drama, glory kickboxing als reality vinden hier hun gading. Dankzij de makkelijke toegang via de Videoland app kunnen gebruikers hun favoriete content eenvoudig streamen op vier schermen tegelijk, wat het delen met familie en vrienden vergemakkelijkt.

Videoland maakt offline kijken mogelijk door de Download to Go-functie, waarmee abonnees shows en films zonder internetverbinding kunnen bekijken. Dit betekent dat je nooit zonder je favoriete entertainment hoeft te zitten, zelfs niet als je onderweg bent.

Het platform is flexibel met een maandelijks opzegbaar abonnement en biedt nieuwe gebruikers bovendien twee weken gratis proefperiode aan. Met onbeperkte downloads verzekert Videoland dat je altijd iets hebt om te bekijken, ongeacht waar je bent of wat je doet.

Hoe Videoland te gebruiken voor offline bekijken

Een smartphone toont de Videoland app in een rustig bos.

Het gebruiken van Videoland voor offline kijken is verrassend eenvoudig en biedt je vrijheid om overal te genieten van je favoriete programma’s. Je hebt alleen de Videoland-app nodig op je smartphone of tablet om te starten met het selecteren en downloaden van series en films.

Het openen van de Videoland-app op uw smartphone of tablet

Om te beginnen met het downloaden van uw favoriete series en films voor offline kijken, moet u eerst de Videoland-app openen op uw smartphone of tablet. Deze is eenvoudig te vinden in zowel de App Store voor Apple gebruikers als in de Google Play Store voor Android gebruikers.

Zorg ervoor dat u beschikt over een Plus of Premium abonnement bij Videoland, want alleen met deze abonnementen kunt u gebruikmaken van de Download to Go-functie.

Nadat u de app geïnstalleerd heeft, logt u in met uw Videoland accountgegevens. Eenmaal ingelogd, krijgt u toegang tot een breed scala aan rtl programma’s, true crime, drama, glory kickboxing en reality series die u kunt selecteren om te downloaden.

Blader door het aanbod, kies wat u wilt kijken en begin met het downloaden van content voor offline gebruik. Dit maakt het mogelijk om altijd en overal van uw favoriete series en films te genieten, zonder afhankelijk te zijn van een internetverbinding.

Het selecteren en downloaden van uw favoriete series en films voor offline gebruik

Het gebruik van Videoland voor offline bekijken is eenvoudiger dan je denkt. Met een Plus of Premium abonnement kun je jouw favoriete series en films selecteren en downloaden om ze overal te bekijken, zelfs zonder internetverbinding.

 1. Open de Videoland – app op je smartphone of tablet. Zorg ervoor dat je bent ingelogd met je account.
 2. Blader door het uitgebreide aanbod van series, films, true crime, drama, glory kickboxing, en reality shows die Videoland te bieden heeft.
 3. Hebt je een titel gevonden die je graag wilt kijken? Tik erop om de detailpagina te openen.
 4. Kijk op deze pagina naar de downloadknop – deze lijkt op een pijltje wijzend naar beneden.
 5. Tik op de downloadknop. Hiermee start je het downloadproces van de geselecteerde serie of film.
 6. Selecteer de gewenste beeldkwaliteit voor het downloaden. Een hogere kwaliteit zorgt voor een beter beeld maar neemt ook meer ruimte in beslag op jouw apparaat.
 7. Wacht tot het downloaden is voltooid. Dit kan enige tijd duren afhankelijk van je internetverbinding en de grootte van de bestanden.
 8. Ga naar de sectie ‘Downloads’ in de Videoland-app om jouw gedownloade titels terug te vinden.

Zelfs met een Basic-abonnement kun je genieten van een grote collectie series en films offline dankzij de Download to Go-functie van Videoland. Dit maakt het mogelijk om altijd en overal jouw favoriete entertainment bij de hand te hebben, zelfs als je geen toegang hebt tot internet.

Nu ben jij klaar om onderweg te genieten van jouw gedownloade series en films zonder zorgen over data verbruik of verbinding!

Voordelen van Videoland Downloaden voor Offline Kijken

Videoland Downloaden voor offline kijken biedt vele voordelen. Gebruikers genieten van de vrijheid om altijd en overal hun favoriete series en films te bekijken, zelfs zonder internetverbinding.

Dit is bijzonder handig tijdens lange reizen of op plekken waar de internetdekking beperkt is. Sinds 2017 stelt Videoland kijkers in staat om onbeperkt content te downloaden, waardoor men nooit zonder entertainment hoeft te zitten.

Daarnaast maakt deze functie het mogelijk voor kijkers op smartphones om gemakkelijk ruimte te besparen op hun apparaat. Met de Download to Go-functie kunnen gebruikers direct films en series downloaden en offline kijken, waardoor datakosten worden bespaard.

Deze optie verrijkt de kijkervaring door een breed scala aan goede series en films aan te bieden die onderweg bekeken kunnen worden.

Problemen Oplossen bij Videoland Downloaden

Het downloaden van films en series op Videoland gaat soms gepaard met problemen. Gelukkig zijn er manieren om deze problemen op te lossen en weer zonder zorgen offline te kijken.

 1. Controleer uw internetverbinding: Een stabiele verbinding is cruciaal voor het downloadproces. Zorg ervoor dat uw wifi-signaal sterk genoeg is of schakel over op mobiele data als dat beter werkt.
 2. Update de Videoland-app: Verouderde versies van de app kunnen downloadproblemen veroorzaken. Ga naar de App Store of Google Play Store en controleer of er een update beschikbaar is voor de Videoland-app.
 3. Maak ruimte vrij op uw apparaat: Onvoldoende opslagruimte kan het downloaden belemmeren. Verwijder ongebruikte apps of bestanden om meer ruimte te maken voor uw Videoland downloads.
 4. Start uw apparaat opnieuw op: Dit kan veelvoorkomende problemen met de app verhelpen, inclusief die rond het downloaden.
 5. Schakel VPN uit tijdens het downloaden: Sommige VPN’s kunnen interfereren met de snelheid en beschikbaarheid van downloads op Videoland.
 6. Neem contact op met hulp.videoland.com: Als geen van bovenstaande stappen werkt, staat hulp.videoland.com klaar om u verder te helpen bij technische problemen.

Door deze stappen zorgvuldig te volgen, kunt u vaak zelf de meeste downloadproblemen bij Videoland verhelpen en genieten van uw favoriete true crime, drama, glory kickboxing en reality shows waar u ook bent, zonder een internetverbinding nodig te hebben.

Videoland op Verschillende Apparaten

Videoland is overal beschikbaar, van je smartphone tot je grote scherm thuis. Ontdek hoe je moeiteloos tussen apparaten schakelt om jouw favoriete series en films te bekijken.

Videoland op Chromecast

Met Chromecast ondersteuning maakt Videoland het mogelijk om uw favoriete series en films direct naar uw televisie te streamen. Dit biedt een groot gemak, omdat gebruikers eenvoudig content kunnen delen en samen met vrienden en familie op een groter scherm kunnen genieten.

Het kijken van spannende true crime, meeslepend drama, spectaculaire glory kickboxing of leuke reality shows wordt hiermee een gedeelde ervaring in het comfort van uw eigen woonkamer.

Chromecast transformeert de manier waarop u Videoland-content beleeft door het op een eenvoudige manier naar een groter scherm te brengen. U geniet niet alleen van de hoge kwaliteit van de beelden en geluid, maar het maakt ook het bekijken van uw favoriete series en films tot een sociale activiteit.

Delen van wat u kijkt is gemakkelijker dan ooit tevoren, waardoor elke kijkervaring met Videoland op Chromecast uniek en gedenkwaardig wordt.

Videoland op Samsung TV

Het installeren van de Videoland app op je Samsung smart TV is eenvoudig. Je kiest voor het icoontje ‘Apps’ of ‘Samsung Apps’, klikt vervolgens op ‘Mijn Apps’ en zoekt naar Videoland in de beschikbare applicaties.

Eenmaal geïnstalleerd, biedt Videoland je direct toegang tot een breed scala aan series en films, van true crime tot glory kickboxing en drama, allemaal vanaf je televisie.

Zodra de app actief is op je Samsung TV, kun je genieten van het gemak om je favoriete shows en films te streamen. Of je nu een Plus of Premium abonnement hebt, de rijke catalogus van Videoland staat tot je beschikking voor thuisentertainment.

Dit maakt het ook mogelijk om met één abonnement op maximaal vier verschillende apparaten tegelijk te kijken, waardoor iedereen in huis zijn favorieten kan bekijken.

Videoland op Xbox

Videoland kijken op je Xbox brengt je favoriete true crime series, drama’s, glory kickboxing en reality shows direct naar je woonkamer. Met een paar simpele stappen transformeer je jouw Xbox in een thuisbioscoop.

Download eerst de Videoland-app via de Microsoft Store op je Xbox. Log vervolgens in met je Videoland-accountgegevens en begin direct met streamen.

Deze aanpak biedt een naadloze integratie van Videoland in je gaming setup, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen het spelen van games en het kijken naar topseries en films.

Geniet van het comfort van high-quality streamingdiensten zonder van apparaat te hoeven wisselen. Met Videoland op Xbox haal je het maximale uit je entertainmentervaring, allemaal binnen handbereik.

Videoland op Apple TV

Je kunt de Videoland-app eenvoudig downloaden op je Apple TV en direct beginnen met het streamen van je favoriete films, true crime series, drama’s en reality shows. Met een Plus of Premium abonnement heb je zelfs de optie om de Download to Go-functie te gebruiken.

Hiermee download je films en series voor offline gebruik, ideaal voor momenten waarop je geen toegang hebt tot internet.

Voor liefhebbers van glory kickboxing of diegene die onderweg zijn en niet willen missen wat er in hun favoriete programma gebeurt, biedt deze functie een perfecte oplossing. Zodra geïnstalleerd op Apple TV, navigeer je gemakkelijk door het aanbod om iets te vinden dat past bij jouw smaak.

Met de gebruiksvriendelijke interface van Apple TV wordt jouw kijkervaring alleen maar beter en makkelijker.

Kijkervaring Verbeteren met Videoland

Ontdek hoe je jouw kijkplezier met Videoland naar een hoger niveau tilt door gebruik te maken van 4K-kwaliteit en ondertitelingsopties.

Videoland in 4K

Videoland tilt je kijkervaring naar een hoger niveau met content in 4K-kwaliteit. Je geniet van haarscherpe beelden die details en kleuren tot leven brengen, iets wat vooral bij natuurdocumentaires, actiefilms en true crime series een enorm verschil maakt.

Deze indrukwekkende kwaliteit zorgt voor een meeslepende ervaring alsof je midden in de actie zit of zelf op ontdekkingstocht bent in exotische landschappen.

Met een Plus abonnement krijg je toegang tot een uitgebreide selectie van films en series in 4K. Dit aanbod groeit constant, waardoor je altijd iets nieuws hebt om naar uit te kijken.

De heldere en levendige beelden maken elke kijkerservaring bijzonder, van de spanning bij glory kickboxing wedstrijden tot de diepgaande verhalen in drama. Videoland’s stap naar 4K weerspiegelt de toewijding om te voldoen aan de verwachtingen van moderne kijkers die waarde hechten aan kwaliteit en detail.

Ondertiteling bij Videoland

Na de pracht van series en films in 4K kwaliteit te hebben ervaren, is het tijd om je kijkervaring verder te verbeteren door de ondertiteling aan te passen. Bij Videoland heb je de vrijheid om ondertiteling in te schakelen, wat bijzonder handig is als je graag true crime, drama, reality of glory kickboxing kijkt maar niet elke dialoog kunt volgen.

Dit maakt het niet alleen makkelijker om je favoriete shows en films te begrijpen, maar verhoogt ook je kijkplezier zonder dat je iets mist.

Je kunt eenvoudigweg naar de Videoland-website gaan en tijdens het afspelen van een serie of film de ondertiteling naar jouw voorkeur instellen. Dit betekent dat je de taal van de ondertitels kunt kiezen en zelfs kunt aanpassen hoe ze op het scherm verschijnen.

Deze functie is vooral handig voor kijkers die extra visuele ondersteuning nodig hebben of voor wie Nederlands niet de moedertaal is. Geniet dus van een meeslepende kijkervaring met de flexibiliteit om elke nuance van je favoriete content volledig te begrijpen.

Het Beheren van uw Videoland Account

Ontdek hoe u moeiteloos uw Videoland account kunt beheren en personaliseren voor een naadloze kijkervaring.

Videoland Abonnement Wijzigen of Opzeggen

Het aanpassen of stopzetten van je Videoland abonnement is eenvoudiger dan je misschien denkt. Hierdoor kun je zelf beslissen hoe en wanneer je toegang wilt tot films, series, true crime en reality content zonder enige stress.

 1. Log in op de Videoland – website met jouw accountgegevens.
 2. Navigeer naar “Mijn Account” om een overzicht te zien van je abonnementsdetails.
 3. Kies voor de optie “Abonnement Wijzigen” als je jouw huidige pakket wilt aanpassen. Misschien wil je meer content zoals glory kickboxing of exclusieve dramaseries bekijken.
 4. Selecteer het nieuwe abonnement dat beter bij jouw kijkbehoeften past.
 5. Bevestig de wijziging van je abonnement; de verandering wordt direct van kracht.
 6. Om je abonnement op te zeggen, selecteer de optie “Abonnement Opzeggen” onder dezelfde sectie.
 7. Volg de aangegeven stappen om het opzegproces te voltooien, dit kan in 5 eenvoudige stappen gedaan worden.
 8. Houd er rekening mee dat na het opzeggen van Videoland, jouw RTL account actief blijft. Zo kun je nog steeds gemiste uitzendingen terugkijken.
 9. Voor KPN klanten: als je via KPN een Videoland abonnement hebt afgesloten, moet je deze wijziging ook doorvoeren via KPN zelf.

Deze stappen bieden een duidelijk pad om jouw kijkervaring helemaal naar eigen hand te zetten, of dat nu inhoudt dat je jouw pakket upgrade voor meer exclusieve content of besluit een pauze te nemen van Videoland.

Videoland Account Instellingen Aanpassen

Het personaliseren van je Videoland-account is een fluitje van een cent en geeft je de controle over hoe je kijkt en wat je verbruikt. Je kunt eenvoudig instellingen zoals dataverbruik beheren, ideaal voor als je onderweg bent.

 1. Open de Videoland – app op je smartphone of tablet om toegang te krijgen tot jouw profiel.
 2. Ga naar ‘Accountinstellingen’ waar je diverse opties vindt om je kijkervaring te optimaliseren.
 3. Kies ‘Dataverbruik’ om in te stellen hoeveel data Videoland mag gebruiken tijdens het streamen of downloaden van series en films. Dit is handig als je geen onverwachte kosten wilt voor mobiel data verbruik.
 4. Pas de beeldkwaliteit aan bij ‘Downloadkwaliteit’. Met een Plus of Premium abonnement kun je selecteren in welke kwaliteit je content wilt downloaden: hoog, medium of laag.
 5. Verander jouw wachtwoord regelmatig onder ‘Wachtwoord wijzigen‘ om de veiligheid van jouw account te garanderen.
 6. Stel jouw voorkeurstaal in voor ondertiteling en audio, erg nuttig als je bijvoorbeeld Engelse series liever met Nederlandse ondertiteling kijkt.
 7. Beheer jouw abonnement direct via ‘Abonnementsvoorkeuren’; hier kun je upgraden naar Plus of Premium om gebruik te maken van functionaliteiten zoals Download to Go, of juist downgraden als dat beter past bij jouw behoeften.
 8. Controleer welke apparaten toegang hebben tot jouw Videoland – account onder ‘Apparaatbeheer’. Zo zie je snel of er onbekende apparaten gekoppeld zijn en kun deze indien nodig verwijderen.

Door bovenstaande stappen te volgen, zorg jij ervoor dat jouw Videoland-ervaring helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en situatie.

Videoland Wachtwoord Wijzigen

Je wachtwoord voor Videoland wijzigen is cruciaal voor de beveiliging van je account. Een sterk en uniek wachtwoord houdt ongeautoriseerde toegang op afstand en beschermt je persoonlijke gegevens.

 1. Ga naar de instellingen van je Videoland – account via de app of website.
 2. Zoek het gedeelte ‘Wachtwoord wijzigen’ onder accountinstellingen.
 3. Voer je huidige wachtwoord in als bevestiging dat jij het bent.
 4. Kies een nieuw wachtwoord dat sterk en uniek is om de beste beveiliging te garanderen.
 5. Zorg ervoor dat je nieuwe wachtwoord een mix is van letters, cijfers en speciale tekens.
 6. Bevestig je nieuwe wachtwoord door het nogmaals in te voeren.
 7. Sla de wijzigingen op om je nieuwe wachtwoord te activeren.

Herinner dat regelmatig je wachtwoord veranderen belangrijk is voor betere accountbeveiliging, volgens deskundigen draagt dit bij aan de preventie van ongewenste toegang tot je waardevolle informatie. Het volgende onderwerp gaat over hoe Videoland op verschillende apparaten gebruikt kan worden, zoals Chromecast, Samsung TV, Xbox en Apple TV.

Conclusie

Het gebruik van de Download to Go functie in de Videoland app maakt het eenvoudig om je favoriete series en films te downloaden voor offline kijkplezier. Deze methode is niet alleen praktisch, maar ook zeer efficiënt, waardoor je zonder internetverbinding kunt genieten van topseries en films.

Het aanbod van Videoland, inclusief good series van eigen bodem en internationale toppers, staat garant voor uren entertainment. Door deze functie te gebruiken, kun je onbeperkt content downloaden en bekijken waar en wanneer je maar wilt.

De mogelijkheid om offline te kijken, verandert de manier waarop we naar entertainment kijken fundamenteel. Laten we deze technologie omarmen en optimaal gebruik maken van onze abonnementen door altijd onze favoriete content bij de hand te hebben.

Veelgestelde Vragen

1. Wat voor soort series en films kan ik downloaden met Videoland?

Je kunt een grote verscheidenheid aan series en films downloaden met Videoland, waaronder true crime, drama, glory kickboxing en reality shows. Er is voor ieder wat wils!

2. Kan ik gedownloade series en films op elk apparaat bekijken?

Ja, je kunt gedownloade series en films van Videoland bekijken op verschillende apparaten zoals smartphones, tablets en zelfs op je Apple TV. Zorg ervoor dat de Videoland-app geïnstalleerd is.

3. Hoe begin ik met het downloaden van series en films voor offline kijken?

Eerst moet je de Videoland-app op je apparaat installeren. Zodra je bent ingelogd, zoek je de serie of film die je wilt downloaden en klik je op de downloadknop. Zo simpel is het!

4. Kan ik ook delen op Facebook over de series die ik download?

Ja, je kunt zeker delen op Facebook over de series en films die je hebt gedownload van Videoland. Dit is een leuke manier om je vrienden te laten weten wat je kijkt en hen misschien zelfs te inspireren om ook te kijken!

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen