Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je op zoek naar manieren om gratis van Videoland te genieten? Videoland biedt nieuwe gebruikers een gratis proefperiode van 14 dagen aan. In dit artikel leggen we uit hoe je deze proefperiode kunt starten en optimaal kunt benutten.

Lees verder!

Samenvatting

 • Om een gratis proefperiode bij Videoland te starten, maak je eerst een nieuw e-mailadres aan, registreer je een Videoland account en activeer je de proefperiode. Dit geeft je 14 dagen lang toegang tot een breed scala aan films en series zonder kosten.
 • Videoland is compatibel met verschillende apparaten, waaronder Samsung Smart TV, Xbox, Apple TV, en kan ook worden gestreamd via Chromecast. Dit zorgt ervoor dat je op veel verschillende manieren van hun aanbod kunt genieten.
 • Als je problemen ondervindt met Videoland, zoals storingen of klachten, biedt de klantenservice verschillende contactmogelijkheden om hulp te krijgen. Er is ook een online hulpsectie voor snelle oplossingen.
 • Videoland opzeggen na de proefperiode is eenvoudig. Door in te loggen op je account en de instructies te volgen, kun je het abonnement beëindigen zonder extra kosten.
 • Videoland biedt naast internationale inhoud ook exclusieve Nederlandse producties. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor liefhebbers van lokale content.

Wat is Videoland?

Een persoon geniet van exclusieve Videoland series op een slimme televisie in een modern en luxe woonkamer.

Videoland is een populaire streamingdienst van RTL Nederland die je toegang geeft tot een brede selectie films, series en documentaires. Met de mogelijkheid om content te downloaden voor offline kijkplezier en de optie voor live en replay tv, biedt Videoland iets voor iedereen.

Deze dienst heeft verschillende abonnementen waarbij nieuwe gebruikers kunnen genieten van een gratis proefperiode van 14 dagen. Dit geeft je de perfecte kans om het uitgebreide aanbod te ontdekken zonder direct een abonnement af te sluiten.

De groei van Videoland is opmerkelijk; het aantal huishoudens dat gebruikmaakt van deze service is gestegen tot ongeveer 400.000. Deze toename laat zien hoe populair Videoland is geworden onder kijkers die op zoek zijn naar kwalitatief hoogstaande entertainmentopties.

Met exclusieve titels als ‘The Handmaid’s Tale‘ en toegankelijkheid op verschillende apparaten zoals smart tv’s, PlayStation 4, en via een HDMI-kabel aansluiting, biedt Videoland een rijke kijkervaring die aansluit bij de behoeften van moderne kijkers.

Hoe krijg je een gratis proefperiode bij Videoland?

Een afstandsbediening rustend op een gezellige bank tussen filmposters en stadsgezichten.

Ontdek hoe je zonder kosten kunt beginnen met het verkennen van Videoland’s uitgebreide bibliotheek. Volg onze gids om eenvoudig je gratis proefperiode te activeren en geniet direct van talloze films en series.

Stap 1 – e-mailadres maken

Om gratis een proefperiode bij Videoland te starten, heb je allereerst een e-mailadres nodig. Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar het is een cruciale eerste stap. Je kunt gemakkelijk een nieuw e-mailadres aanmaken bij bekende providers zoals Google of Outlook.

Zorg ervoor dat dit e-mailadres nog niet gebruikt is om een account bij Videoland aan te maken. Een uniek e-mailadres garandeert dat je toegang krijgt tot de gratis proefperiode.

Het proces om een e-mailadres te maken is simpel en kost je slechts enkele minuten. Volg de instructies op de website van de e-mailprovider en vul de benodigde informatie in. Een tip: kies een wachtwoord dat sterk is maar makkelijk te onthouden, zodat je toekomstige toegang tot je Videoland-account niet in gevaar komt.

Dit nieuwe e-mailadres kan ook nuttig zijn voor andere online diensten of proefperiodes die je in de toekomst wilt activeren.

Stap 2 – account aanmaken

Zodra je een nieuw e-mailadres hebt, is de volgende stap het aanmaken van je account op Videoland. Vul alle benodigde gegevens in, waaronder je naam, e-mailadres en een sterk wachtwoord.

Dit proces is eenvoudig en neemt maar een paar minuten in beslag. Het zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot de gratis proefperiode waar je naar uitkijkt.

Tijdens het registratieproces kom je ook de optie tegen om je voorkeuren aan te passen en de betalingsmethode te selecteren die na de proefperiode gebruikt zal worden. Je hoeft nu nog niet te betalen, maar het systeem heeft deze informatie nodig om de overgang soepel te laten verlopen als je besluit Videoland te blijven gebruiken.

Vergeet niet om online opzeggen in gedachten te houden als je na de proefperiode niet wilt doorgaan.

Stap 3 – proefperiode activeren

Na het succesvol aanmaken van een account, is het tijd om over te gaan naar de volgende cruciale stap: het activeren van je proefperiode bij Videoland. Kies voor het starten van je gratis proefperiode van 14 dagen, waarbij je toegang krijgt tot een indrukwekkend aanbod aan films, series en documentaires.

Voer een geldige betaalmethode in, zoals PayPal, om het proces te voltooien. Wees gerust, tijdens deze proefperiode ga je niet betalen.

Het is essentieel om de gebruikersvoorwaarden goed door te lezen voordat je de proefperiode activeert. Dit zorgt ervoor dat je weet wat je kunt verwachten na de twee weken gratis toegang.

Zonder actie van jouw kant, zal Videoland automatisch overgaan op een maandelijkse betaling van €8,99 voor het basis abonnement. Voor wie in de zomer van 2023 gebruikmaakt van deze unieke kans, biedt Videoland zelfs drie maanden lang toegang tot het Plus abonnement.

Voordelen van Videoland tijdens de proefperiode

Tijdens de gratis proefperiode van 14 dagen biedt Videoland je de kans om een uitgebreide selectie aan series, films en documentaires te ontdekken. Je geniet van deze content met reclame, maar dit biedt een perfecte gelegenheid om te bepalen of Videoland aansluit bij jouw kijkvoorkeuren zonder direct een abonnement te hoeven betalen.

Gebruikers kunnen ook gebruikmaken van functies zoals ‘download to go’, waarmee je jouw favoriete shows en films kunt downloaden en later kunt bekijken zonder internetverbinding. Dit is ideaal voor lange reizen of plekken waar je geen toegang hebt tot Wi-Fi.

Bovendien, als je besluit dat Videoland niet bij je past, kun je eenvoudig opzeggen voordat de proefperiode eindigt en worden er geen kosten in rekening gebracht.

Videoland gebruiken in het buitenland

Om Videoland in het buitenland te bekijken, loop je tegen uitzendrechten aan. Dit maakt het direct kijken vanuit andere landen vaak onmogelijk. Gelukkig biedt een VPN uitkomst. Met een VPN verander je jouw IP-adres naar een Nederlands IP-adres, waardoor je zonder problemen naar je favoriete series en films kunt kijken alsof je in Nederland bent.

Een VPN installeren is simpel en snel gedaan. Je kiest een betrouwbare VPN-aanbieder, installeert de software en verbindt met een Nederlandse server. Hierna log je in op Videoland en kun je direct beginnen met streamen, ook vanaf je ziggo box of aangesloten via een hdmi kabel.

Nu je weet hoe je Videoland overal ter wereld kunt gebruiken, laten we eens kijken hoe Videoland werkt met Chromecast.

Hoe Videoland te gebruiken met Chromecast

Je geniet van je favoriete Videoland series en films op een groot scherm door de Videoland app te downloaden en in te loggen met je account. Verbind vervolgens je smartphone, tablet of laptop waarop de app geïnstalleerd is met een Chromecast die aangesloten is op je tv.

Selecteer het Chromecast-icoontje binnen de app en kies het apparaat waarmee je wilt verbinden. Op deze manier stream je moeiteloos content naar je televisie, waardoor je een bioscoopervaring in eigen huis creëert.

Het mooie is dat deze methode niet beperkt blijft tot één soort apparaat. Of je nu een Android telefoon, iPhone, iPad, of zelfs een computer gebruikt, zolang de Videoland app geïnstalleerd is en je toestel verbonden is met hetzelfde netwerk als de Chromecast, ben je klaar om te streamen.

Zo geniet je samen met vrienden of familie van het uitgebreide aanbod dat Videoland te bieden heeft op elke TV die compatibel is met Google Chromecast.

Videoland op verschillende apparaten: Samsung TV, Xbox, Apple TV

Na het koppelen van Videoland aan Chromecast of Apple TV, laten we nu kijken hoe je rechtstreeks op verschillende apparaten van Videoland kunt genieten. Videoland biedt een brede compatibiliteit die het makkelijk maakt om je favoriete series en films te bekijken, waar je ook bent.

 • Samsung TV: Heeft jouw Samsung Smart TV toegang tot de internetverbinding? Dan kun je direct de Videoland-app downloaden via de app store op je televisie. Meld je vervolgens aan met jouw accountgegevens en begin meteen met streamen. De interface is gebruiksvriendelijk en ontworpen voor een optimale kijkervaring.
 • Xbox: Gamers kunnen ook ontspannen met hun favoriete Videoland content. Download de Videoland-app uit de Microsoft Store op jouw Xbox console. Na installatie log je in met jouw account en heb je toegang tot een breed scala aan films en series, perfect voor gamepauzes.
 • Apple TV: Bezitters van Apple TV kunnen profiteren van naadloze integratie. De Videoland-app is beschikbaar in de App Store op Apple TV. Nadat je deze hebt gedownload en geïnstalleerd, log je eenvoudig in om toegang te krijgen tot het volledige aanbod van Videoland. Dit zorgt voor een vloeiende streamingervaring direct op je televisiescherm.

Elk van deze apparaten biedt gebruikers een unieke manier om te genieten van alles wat Videoland te bieden heeft, thuis of onderweg. Met specifieke apps afgestemd op elk apparaattype, verzekert Videoland dat fans geen moment hoeven te missen van hun favoriete content, ongeacht het scherm dat ze gebruiken.

Videoland en andere streamingdiensten: Netflix en Videoland, IPTV met Netflix en Videoland

Nu je weet hoe je Videoland op verschillende apparaten kunt gebruiken, laten we eens kijken hoe deze streamingdienst zich verhoudt tot andere spelers op de markt, zoals Netflix, en de combinatiemogelijkheden met IPTV.

Aspect Videoland Netflix IPTV met Videoland en Netflix
Gratis proefperiode 14 dagen met verificatiebetaling van €0,01 Geen gratis proefperiode, maar op elk moment opzegbaar Mogelijkheid tot bundelen, afhankelijk van provider
Aanbod Nederlandse films, series en programma’s Internationale films, series en documentaires Combinatie van lokale en internationale content
Prijsmodel Verschillende abonnementsvormen met 2 weken proefperiode Varieert op basis van beeldkwaliteit en aantal schermen Afhankelijk van pakketkeuze bij IPTV-provider
Gebruiksgemak Eenvoudige navigatie en meerdere profielen mogelijk Gebruiksvriendelijk met aanbevelingen op basis van kijkgedrag Varieert per IPTV-platform, maar vaak integratie van diensten
Speciale functies Exclusieve Nederlandse producties Uitgebreid aanbod aan Originals Combinatie van exclusieve content van beide diensten

Zowel Videoland als Netflix bieden unieke voordelen, afhankelijk van je voorkeuren voor content en functionaliteiten. De mogelijkheid om deze diensten te combineren met IPTV biedt een nog rijkere kijkervaring, door het beste van lokale en internationale content samen te brengen.

Wat te doen als je problemen ondervindt met Videoland (storing, klachten, klantenservice)

Ervaar je een storing of heb je klachten over Videoland? Neem dan direct contact op met de klantenservice van Videoland. Zij staan klaar om je te helpen met elke vraag of probleem.

De klantenservice is bereikbaar via verschillende kanalen, waaronder telefoon, e-mail, en sociale media. Vermeld duidelijk wat het probleem is en geef zo mogelijk specifieke details voor een snelle afhandeling.

Voor problemen zoals storingen biedt Videoland ook een online hulpsectie. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en stap-voor-stap oplossingen voor veel voorkomende problemen.

Dit kan een snelle manier zijn om zelf het probleem op te lossen zonder te hoeven wachten op een reactie van de klantenservice. Mocht dit niet werken, aarzel dan niet om alsnog hulp in te schakelen van de klantenservice.

Hoe Videoland op te zeggen na de proefperiode

Videoland opzeggen na de proefperiode lijkt misschien lastig, maar is eigenlijk vrij eenvoudig. Het proces kan in vijf stappen worden voltooid, zodat je zonder problemen kunt stoppen met je abonnement.

 1. Log in op je account via de website van Videoland.
 2. Navigeer naar ‘Mijn Account‘ waar je een overzicht vindt van je abonnementsdetails.
 3. Zoek de optie ‘Abonnement beëindigen’ of ‘Opzeggen’ binnen deze sectie.
 4. Je krijgt een pagina te zien met informatie over wat opzeggen inhoudt en mogelijk een aanbod om je te behouden als klant.
 5. Volg de instructies op het scherm om de opzegging te bevestigen.

Het is cruciaal om deze stappen te doorlopen vóór het einde van de 14 dagen gratis proefperiode. Als je dit doet, voorkom je dat er kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van Videoland na de proefperiode. Houd er rekening mee dat klantenservice Videoland altijd bereikbaar is voor hulp bij problemen of vragen omtrent het opzeggen.

Nu we hebben besproken hoe je jouw Videoland-abonnement kunt stopzetten na de gratis proefperiode, kijken we verder naar hoe Videoland zich verhoudt tot andere streamingdiensten zoals Netflix.

Conclusie

Het verkrijgen van een gratis proefperiode bij Videoland is duidelijk en eenvoudig. Eerst maak je een nieuw e-mailadres aan, vervolgens registreer je een account en activeer je de proefperiode met slechts €0,01.

Gedurende deze 14 dagen krijg je onbeperkt toegang tot alle films en series, wat een fantastische manier is om het aanbod te verkennen. Het proces benadrukt hoe efficiënt en gebruiksvriendelijk het platform is voor nieuwe gebruikers.

Er zijn aanvullende opties beschikbaar voor degenen die verder willen kijken, zoals accounts via KPN of speciale codes. Laat deze kans niet liggen om te genieten van wat Videoland te bieden heeft – het kan je kijkervaring voorgoed veranderen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is Videoland en waarom zou ik een proefperiode willen?

Videoland is een streamingdienst waar je films, series en documentaires kunt kijken. Een gratis proefperiode geeft je de kans om te ontdekken of het aanbod bij jou past zonder direct te betalen.

2. Hoe kan ik een gratis proefperiode bij Videoland starten?

Om een gratis proefperiode bij Videoland te starten, moet je naar hun website gaan, een account aanmaken en de optie voor de proefperiode kiezen. Zorg ervoor dat je alle stappen volgt en bevestig je aanmelding.

3. Moet ik betalingsgegevens invullen om de proefperiode te starten?

Ja, voor het starten van de gratis proefperiode bij Videoland moet je betalingsgegevens invullen. Dit is om ervoor te zorgen dat je abonnement na de proefperiode automatisch kan doorgaan, tenzij je opzegt.

4. Kan ik mijn abonnement opzeggen als ik alleen de gratis proefperiode wil gebruiken?

Ja, je kunt je abonnement op elk moment tijdens de gratis proefperiode opzeggen. Als je dit doet voordat de proefperiode eindigt, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen