Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je problemen met Videoland of vragen over je abonnement? Je bent niet de enige. Gelukkig is de klantenservice van Videoland op meerdere manieren te bereiken. In dit artikel lees je hoe je snel en eenvoudig contact kunt opnemen met de klantenservice, van WhatsApp tot live chat.

Lees verder voor alle details.

Samenvatting

 • Je kunt de klantenservice van Videoland bereiken via WhatsApp op nummer 06 – 14 45 92 77 voor een snelle en handige manier om direct in contact te komen.
 • Voor vragen kun je ook terecht op de Facebook – pagina van Videoland of gebruik maken van de live chat functie op hun hulppagina voor snelle ondersteuning.
 • Als je liever spreekt met een medewerker, kun je bellen naar het telefoonnummer 088 – 123 24 56 om persoonlijk hulp te ontvangen bij je vragen of problemen.
 • Het is mogelijk om via het contactformulier op de website van Videoland je vragen of problemen kenbaar te maken; zorg ervoor dat je relevante accountinformatie bij de hand hebt voor een efficiëntere afhandeling.
 • Videoland is actief op verschillende social media – kanalen zoals Facebook, Twitter, WhatsApp en Instagram waar je berichten kunt sturen voor ondersteuning bij vragen over abonnementen of technische moeilijkheden.

Wat is Videoland?

Een gezin zit op de bank omringd door verschillende schermen met shows en films.

Videoland is een online streamingdienst waar gebruikers kunnen genieten van een breed scala aan series, films en live tv. Dit platform biedt exclusieve toegang tot populaire Nederlandse en internationale content, waardoor abonnees altijd iets interessants hebben om te kijken.

Met opties om live televisie te streamen van RTL 4, 5, 7 en 8, biedt Videoland een unieke mix die traditionele tv-kijken combineert met het gemak van streaming.

Naast een uitgebreide bibliotheek met entertainment, stelt Videoland gebruikers ook in staat om hun favoriete shows en films overal en op elk moment te bekijken. Dit komt omdat het platform compatibel is met verschillende apparaten zoals smart tv’s, PlayStation 4, Chromecast en meer.

Hiermee speelt Videoland in op de technische vereisten van moderne kijkers die waarde hechten aan flexibiliteit in hoe en waar ze hun content consumeren.

Hoe Videoland Werkt en Wat Het Kost

Een persoon die comfortabel een film kijkt op een moderne bank.

Nu je weet wat Videoland is, laten we eens kijken hoe dit platform werkt en hoeveel je ervoor moet betalen. Met een abonnement op Videoland heb je de vrijheid om onbeperkt series, films en documentaires te streamen, direct na het activeren van je account.

Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen: basis, plus of premium. Deze keuze bepaalt de kwaliteit en het aantal schermen waarop je tegelijkertijd kunt kijken. Elke optie geeft je toegang tot de volledige bibliotheek, zodat je altijd iets vindt dat bij je smaak past.

De kosten variëren afhankelijk van het type abonnement dat je kiest. Belangrijk is dat elke nieuwe gebruiker geniet van een 14 dagen gratis proefperiode, wat een geweldige manier is om het aanbod te verkennen zonder direct kosten te maken.

Na deze periode betaal je een maandelijks bedrag voor jouw gekozen abonnementstype. Dit stelt je in staat om zonder extra kosten of buitengerechtelijke kosten onbeperkt naar content te kijken.

Je hebt de vrijheid om jouw abonnement op elk moment op te zeggen, mocht Videoland niet aan jouw verwachtingen voldoen. Zo behoud je volledige controle over de kosten en jouw tevredenheid met de dienst.

Videoland Abonnementen en Aanbiedingen

Videoland heeft verschillende abonnementen en aanbiedingen die aantrekkelijk zijn voor uiteenlopende kijkers. Hieronder vind je een overzichtelijke weergave van de huidige abonnementsopties en speciale promoties.

Abonnementstype Prijs per maand Kenmerken Speciale Aanbieding
Videoland Basis €4,99 Beperkt aanbod, reclames tussendoor Niet beschikbaar
Videoland Plus €7,99 Volledig aanbod, minder reclames 6 maanden voor €7,99 p/m in plaats van €9,99
Videoland Premium €9,99 Volledig aanbod, geen reclames, meerdere schermen tegelijk 14 dagen gratis proefperiode

Elke optie biedt iets unieks voor de kijker. Of je nu gaat voor de voordelige Basis abonnement of de meer uitgebreide Premium variant, er is voor ieder wat wils. Met speciale aanbiedingen zoals een gratis proefperiode van 14 dagen voor nieuwe abonnees en het Plus abonnement voor een lagere prijs, maakt Videoland het aantrekkelijk om het platform uit te proberen of te upgraden.

Manieren om contact op te nemen met Videoland Klantenservice

Als je hulp nodig hebt met je Videoland account of vragen hebt over abonnementen, zijn er verschillende manieren om de klantenservice te bereiken. Ze staan klaar om je te ondersteunen en je problemen snel op te lossen.

Via WhatsApp: 06-14 45 92 77

Heb je een vraag of loop je tegen een probleem aan met je Videoland abonnement? Geen zorgen, de klantenservice staat voor je klaar via WhatsApp op het nummer 06-14 45 92 77. Dit is een snelle en handige manier om direct in contact te komen met een medewerker.

Stuur simpelweg een berichtje en krijg hulp bij al je vragen rondom abonnementen, technische issues of andere zaken.

Het proces is eenvoudig: ga naar de instellingen in je app, selecteer ‘Help’ en kies dan voor ‘Neem contact op’. Zo kun je zonder gedoe een WhatsApp-bericht sturen en verwacht binnen korte tijd een reactie terug.

Dit maakt het makkelijk om snel antwoorden te krijgen op je vragen of problemen op te lossen, zonder lange wachttijden of ingewikkelde formulieren.

Via Facebook of X

Je kunt de klantenservice van Videoland gemakkelijk bereiken via hun Facebook-pagina. Stuur gewoon een berichtje met je vraag of probleem en een medewerker neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Dit is een efficiënte manier om ondersteuning te krijgen zonder dat je hoeft te bellen of lange e-mails hoeft te schrijven.

Facebook biedt bovendien de mogelijkheid om direct te communiceren, wat handig is als je snel hulp nodig hebt. Videoland zet zich in om op social media actief te reageren, wat betekent dat je antwoord vaak binnen enkele uren ontvangt.

Dit maakt het een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke opties voor klantondersteuning.

Live chatten op de hulppagina

Heb je direct hulp nodig met je Videoland abonnement of loop je tegen een probleem aan? Gebruik de live chat functie op de hulppagina van Videoland. Deze optie biedt je de mogelijkheid om in real-time te communiceren met een medewerker.

Zo krijg je snel antwoord op je vragen of oplossingen voor problemen waar je tegenaan loopt.

Door live te chatten, vermijd je wachttijden aan de telefoon en hoef je geen dagen te wachten op een antwoord via e-mail. Het is een efficiënte manier om ondersteuning te krijgen, precies op het moment dat je het nodig hebt.

Deze service maakt het makkelijk om alles uit je abonnement te halen en zorgt ervoor dat je snel weer verder kunt met het genieten van je favoriete series en films.

Het contactformulier op de Website

Een snelle en eenvoudige manier om je vragen of problemen bij de klantenservice van Videoland kenbaar te maken, is via het contactformulier op hun website. Je vindt dit formulier door naar de hulp- of contactpagina te navigeren.

Vul je persoonsgegevens in, beschrijf je vraag of het probleem en druk op verzenden. Zo gemakkelijk is het!

Videoland zorgt ervoor dat jouw verzoek snel in behandeling wordt genomen. Vergeet niet je rtl account informatie bij de hand te houden als het om accountgerelateerde vragen gaat. Dit versnelt het proces en zorgt voor een efficiëntere afhandeling van je verzoek.

Telefonisch: 088- 123 24 56

Als het invullen van het contactformulier op de website niet jouw voorkeur heeft, kun je ook kiezen om direct te bellen naar Videoland Klantenservice. Pak je telefoon en toets het nummer 088- 123 24 56 in.

Hiermee krijg je snel één van onze medewerkers aan de lijn. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden of problemen op te lossen, of het nu gaat over basis, plus, premium abonnementen of het opzeggen hiervan.

Het telefonisch contact is niet alleen direct, maar ook persoonlijk. Je hebt een echte conversatie waarin jij jouw situatie kunt uitleggen en directe feedback krijgt. Onze medewerkers begrijpen de noodzaak van redelijkheid en billijkheid in onze dienstverlening en zullen alles in het werk stellen om je te helpen met vragen over schuld, incassokosten of transacties.

Het maakt niet uit wat je vraag is, wij streven naar de beste oplossing voor jou.

Via de social media-kanalen van Videoland

Naast telefonisch contact is Videoland ook actief en benaderbaar via haar social media-kanalen. De klantenservice maakt gebruik van platforms zoals Facebook, Twitter, WhatsApp en Instagram om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

Hiermee biedt Videoland een moderne manier om snel en gemakkelijk in contact te komen met haar klanten.

Gebruikers kunnen rechtstreeks berichten sturen via deze kanalen voor hulp bij problemen zoals abonnement opzeggen, technische moeilijkheden of vragen over plus of premium abonnementen.

Videoland zorgt ervoor dat elke klant de aandacht krijgt die nodig is, met het doel snel en efficiënt problemen op te lossen of informatie te verstrekken.

Het Gebruik van Videoland in het Buitenland en Op Diverse Apparaten

Wil je Videoland ook op vakantie niet missen, dan zul je blij zijn te horen dat je je favoriete series en films in het buitenland kunt streamen. Bovendien werkt Videoland moeiteloos op verschillende apparaten, waardoor je overal kunt genieten van je kijklijst.

Videoland op Chromecast, Apple TV, Xbox, en Samsung TV

Videoland biedt je de mogelijkheid om op diverse apparaten te genieten van een breed scala aan entertainment. Of je nu een filmavond plant of je favoriete serie wilt bingewatchen, met Videoland op Chromecast, Apple TV, Xbox en Samsung TV is het allemaal mogelijk.

 1. Installeer de Videoland app op je Chromecast door deze via de Google Home – app te linken.
 • Selecteer in de Google Home – app het apparaat waarmee je wilt casten.
 • Open vervolgens de Videoland app en kies wat je wilt kijken.
 • Gebruik de Videoland app op Apple TV voor een naadloze kijkervaring.
  • Download eerst de app uit de App Store.
  • Log in met jouw accountgegevens en begin direct met streamen.
 • Voor Xbox – eigenaren is het mogelijk om via hun console toegang te krijgen tot Videoland.
  • Zoek naar de Videoland app in de Microsoft Store.
  • Na installatie kun je inloggen en genieten van het uitgebreide aanbod.
 • Samsung Smart TV biedt ook toegang tot Videoland door middel van een eenvoudige installatie.
  • Vind de app in Samsung’s Smart Hub en volg de stappen op het scherm voor installatie.
  • Met jouw accountgegevens kun je daarna elke gewenste film of serie selecteren.
 • Koppel Videoland aan een Chromecast om content vanaf smartphones, tablets of iPads naar jouw TV te streamen.
  • Zorg ervoor dat jouw Chromecast is verbonden met dezelfde wifi als jouw mobiele apparaat.
  • Gebruik dan simpelweg de cast – functie binnen de Videoland app om te starten met kijken.

  Elk van deze opties zorgt ervoor dat jij maximale flexibiliteit hebt bij hoe en waar jij jouw favoriete content bekijkt. Dive into the world of movies and series with ease and convenience by setting up Videoland on your preferred device today!

  Klachten over Videoland

  Heb je problemen of ben je niet tevreden met Videoland? Ontdek hoe je klachten kunt melden en snel oplossingen kunt vinden.

  Hoe je klacht te melden en op te lossen

  Meld je klacht over Videoland en draag bij aan een oplossing. Jouw feedback is enorm waardevol voor zowel Videoland als andere gebruikers. Volg deze stappen om jouw probleem bekend te maken en hopelijk snel te verhelpen:

  1. Documenteer het probleem. Maak screenshots of bewaar e-mails die gerelateerd zijn aan de kwestie.
  2. Stuur een duidelijke omschrijving van jouw klacht naar info@videoholland.nl, inclusief alle relevante documentatie.
  3. Vermeld in je bericht expliciet dat het gaat om een klacht voor snelle herkenning door het team.
  4. Licht toe welke oplossing je voor ogen hebt; dit helpt bij het vinden van een gemeenschappelijke grond.
  5. Gebruik sociale media – kanalen van Videoland om publiekelijk aandacht te vragen, indien nodig.
  6. Bezoek Klacht.nl en plaats daar ook jouw klacht; er zijn al 1426 klachten gemeld wat jouw kans op een oplossing kan vergroten.
  7. Reageer tijdig op eventuele reacties van de klantenservice om het proces te versnellen.
  8. Blijf beleefd en constructief in je communicatie, ondanks frustraties.

  Elk van deze stappen biedt een pad naar mogelijk herstel en verbetering van de service die Videoland levert. Jouw actieve betrokkenheid kan niet alleen jouw eigen situatie verbeteren, maar ook helpen toekomstige problemen voor anderen te voorkomen of verminderen.

  Videoland Opzeggen

  Het opzeggen van je Videoland abonnement is een eenvoudige procedure die je snel kunt voltooien. Hier lees je hoe je dit in vijf overzichtelijke stappen doet, zodat jij zonder problemen je lidmaatschap kunt beëindigen.

  1. Log in op de website of app van Videoland met jouw accountgegevens.
  2. Zoek in het menu naar ‘Account’ en selecteer vervolgens ‘Abonnement beheren’.
  3. In dit scherm vind je de optie ‘Abonnement opzeggen’. Kies ervoor om verder te gaan.
  4. Videoland zal vragen om een reden voor opzegging. Vul deze naar waarheid in; jouw feedback helpt hen om de service te verbeteren.
  5. Nadat je een reden hebt gekozen, klik op ‘Abonnement definitief opzeggen’ om de opzegging af te ronden.

  Het stopzetten van jouw abonnement via de app kan soms voor problemen zorgen. Als dit gebeurt, probeer het dan via een desktop of laptop voor een soepelere ervaring.

  Ga nu verder met het ontdekken van live TV- en documentaireopties die Videoland biedt voor nog meer kijkplezier!

  Live TV en Documentaires via Videoland

  Videoland verrast zijn abonnees nu ook met de mogelijkheid om live tv te kijken. Je krijgt toegang tot programma’s van bekende zenders zoals RTL 4, 5, 7 en 8. Dit betekent dat je naast een indrukwekkend aanbod van Nederlandse films, series en bekroonde originals, ook zonder extra kosten kunt genieten van live televisie-uitzendingen.

  Naast live TV biedt Videoland een rijke selectie aan documentaires. Dit aanbod varieert van diepgaande onderzoeken tot ontroerende verhalen uit alle hoeken van de wereld. Fans van documentaires zullen zeker iets vinden dat hun interesse wekt, allemaal handig te streamen via je Videoland abonnement.

  Veelgestelde Vragen over Videoland

  Heb je vragen over hoe Videoland werkt, wat het kost, of hoe je contact kunt opnemen met de klantenservice? Deze sectie gaat in op de meest gestelde vragen van gebruikers. Van het beheren van je abonnement tot technische ondersteuning en het gebruik van Videoland in het buitenland, hier vind je antwoorden die je helpen om alles uit je Videoland ervaring te halen.

  Ook voor vragen over aansprakelijkheid, schadevergoeding, het gebruik van een Ziggo box of HDMI kabel, en informatie over de Algemene Verordening Gegevensbescherming biedt deze sectie heldere uitleg.

  Daarnaast wordt uitleg gegeven over de verschillende overeenkomsten die Videoland aanbiedt en hoe deze aansluiten op jouw kijkbehoeften. Of je nu wilt weten hoe je jouw RTL Account of Videoland abonnement kunt opzeggen, of hulp nodig hebt met technische problemen, de veelgestelde vragen geven je praktisch advies en stappen om tot een oplossing te komen.

  Na het doorlezen ben je goed uitgerust om van elke film, serie of documentaire te genieten zonder zorgen. Nu we deze vragen hebben behandeld, laten we verder gaan met het volgende onderwerp.

  Conclusie

  Contact opnemen met Videoland klantenservice kan op veel manieren, van WhatsApp tot live chat. Deze opties maken het gemakkelijk en efficiënt om antwoorden op je vragen te krijgen.

  De diversiteit in contactmogelijkheden benadrukt hoe Videoland zijn kijkers serieus neemt. Voor elke vraag of uitdaging vind je wel een passende manier om hulp te krijgen. Vergeet niet dat je ook via social media of zelfs de fysieke locatie in Wijk bij Duurstede contact kunt opnemen.

  Elk van deze stappen brengt je dichter bij een naadloze kijkervaring, dus waarom zou je niet de stap zetten?.

  Veelgestelde Vragen

  1. Hoe kan ik de Videoland klantenservice bereiken?

  Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Videoland door hun website te bezoeken en de contactpagina te gebruiken. Ze bieden verschillende manieren om hulp te krijgen, zoals een live chat of een e-mailadres.

  2. Is er een telefoonnummer beschikbaar voor direct contact met Videoland?

  Ja, Videoland heeft een telefoonnummer dat je kunt bellen voor directe ondersteuning. Dit nummer vind je op hun officiële website onder de sectie ‘Contact’.

  3. Kan ik via sociale media contact opnemen met Videoland klantenservice?

  Zeker, Videoland is actief op meerdere sociale mediaplatforms. Je kunt hen een bericht sturen via platforms zoals Facebook of Twitter voor snelle assistentie.

  4. Wat is de snelste manier om een antwoord te krijgen van Videoland klantenservice?

  De snelste manier om hulp te krijgen is door de live chat functie op hun website te gebruiken. Hiermee kun je direct communiceren met een medewerker voor snelle antwoorden op je vragen.

  Team Pocketinfo.nl

  Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

  Gerelateerde artikelen