Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Wil je meer uit je Videoland-abonnement halen? Vanaf 20 juni worden de prijzen van Plus- en Premium-abonnementen met 1 euro verhoogd. Dit artikel leidt je door de stappen om je abonnementsvorm eenvoudig te upgraden.

Lees verder voor alle details.

Samenvatting

  • Vanaf 20 juni worden de prijzen voor Plus- en Premium-abonnementen bij Videoland met 1 euro verhoogd.
  • Je kunt je abonnement bij Videoland eenvoudig upgraden via de website door in te loggen op je account en de gewenste abonnementsvorm te kiezen.
  • Videoland biedt een gratis proefperiode van 14 dagen voor nieuwe gebruikers om de service te verkennen zonder kosten.
  • Met het Premium-abonnement van Videoland kun je op vier apparaten tegelijkertijd kijken in Ultra HD-kwaliteit en heb je de mogelijkheid om content offline te bekijken.
  • Voor het gebruik van Videoland in het buitenland is een VPN nodig om toegang te krijgen tot het aanbod alsof je in Nederland bent, maar binnen de EU kun je overal waar je reist Videoland blijven kijken.

Overzicht van Videoland Abonnementsopties

Een persoon ontspant op een comfortabele bank in een gezellige woonkamer.

Bij Videoland vind je diverse abonnementen die passen bij jouw kijkvoorkeuren. Ontdek de mogelijkheden om jouw kijkervaring naar een hoger niveau te tillen.

Basis abonnement

Het basis abonnement van Videoland kost slechts €4,99 per maand, waardoor het een zeer betaalbare optie is voor liefhebbers van series en films. Dit abonnement biedt nieuwe gebruikers een geweldige kans om de dienst te verkennen met een gratis proefperiode van de eerste 14 dagen.

Met het basis abonnement kunnen gebruikers genieten van een uitgebreide bibliotheek aan content. Je hebt toegang tot populaire shows, zoals Temptation Island, en een breed scala aan films.

Dit alles kan je bekijken zonder je zorgen te maken over extra kosten of beperkingen tijdens de gratis proefperiode.

Plus-abonnement

Met een Plus-abonnement bij Videoland krijg je de sleutel tot een wereld vol entertainment. Je kunt onbeperkt genieten van een breed scala aan documentaires, series en films. Bovendien omvat dit abonnement ook de mogelijkheid om live tv te kijken, waarmee je geen belangrijk moment hoeft te missen.

Handig voor die momenten dat je direct wilt inschakelen bij spannende sportevenementen of nieuwsuitzendingen.

Let op, de prijzen van het Plus-abonnement zijn recent verhoogd met 1 euro per maand. Dit kleine verschil in kosten zorgt ervoor dat je nog steeds toegang hebt tot premium content, maar dan met iets meerwaarde voor je geld.

Betaling is eenvoudig via PayPal of direct in de Play Store te regelen, en je abonnement opzeggen kan altijd mocht je besluiten dat Videoland niet meer past bij jouw kijkvoorkeuren.

Premium-abonnement

Het Premium-abonnement van Videoland tilt je kijkervaring naar een hoger niveau. Je kunt op vier apparaten tegelijkertijd in Ultra HD-kwaliteit kijken. Dit abonnement verschaft onbeperkte toegang tot alle series, films en programma’s zonder onderbrekingen door reclames.

Ook kun je inhoud downloaden om offline te bekijken, ideaal voor onderweg of op plekken zonder internetverbinding.

Vanaf 20 juni stijgen de kosten van dit abonnement met 1 euro, een kleine prijs voor de luxe van reclamevrij kijken en de beste beeldkwaliteit. Na het ontdekken van het Premium-abonnement, kijken we naar de voordelen die een abonnement bij Videoland biedt.

Voordelen van een Videoland-abonnement

Een gezellige woonkamer met familie die samen een film kijken.

Een Videoland-abonnement opent de deur naar een wereld vol entertainment, waar je onbeperkt kunt genieten van de nieuwste series en films. Je krijgt direct toegang tot exclusieve content en kunt overal kijken, op elk apparaat dat je maar wilt.

Onbeperkt series en films kijken

Met een Videoland-abonnement geniet je zonder limiet van een enorme collectie series en films. Je hebt toegang tot zowel nationale parels als internationale topseries, allemaal zonder reclameonderbrekingen.

Dit maakt het kijken van je favoriete content een ongestoorde ervaring.

Kies je voor Videoland, dan kies je voor diversiteit in entertainment. Van spannende documentaires tot aan binge-waardige series en films die de hele familie kan waarderen. De mogelijkheid om onbeperkt te kijken geeft je de vrijheid om op elk moment iets nieuws te ontdekken, precies wanneer het jou uitkomt.

Eerste 14 dagen gratis proberen

Na het ontdekken van de voordelen van onbeperkt series en films kijken, biedt Videoland een aantrekkelijke optie voor nieuwe abonnees om de service eerst uit te proberen. Je kunt genieten van een gratis proefperiode van 14 dagen.

Tijdens deze periode heb je volledige toegang tot alle content zonder kosten. Deze mogelijkheid maakt het gemakkelijk om te bepalen of Videoland voldoet aan je verwachtingen voordat je een betaald abonnement start.

Om de proefperiode te activeren, voer je een verificatiebetaling van €0,01 uit. Dit proces bevestigt je betaalgegevens en zorgt voor een soepele overgang naar een betaald abonnement, mocht je besluiten door te gaan na de proefperiode.

Let op: je kunt het abonnement op elk moment tijdens de proefperiode annuleren als je besluit dat Videoland niet bij je past. Dit geeft je de vrijheid om zonder risico de uitgebreide bibliotheek van films en series te verkennen.

Altijd en overal toegang

Met een abonnement op Videoland heb je het voordeel dat je niet gebonden bent aan één locatie om jouw favoriete series en films te streamen. Zolang je verbinding hebt met het internet, via wifi of data, kun je inloggen op jouw account via verschillende apparaten zoals smartphones, tablets en smart-tv’s.

Dit betekent dat je onderweg naar werk, op vakantie of zelfs tijdens een pauze bij de studie, kunt genieten van het uitgebreide aanbod van Videoland.

Je hebt de vrijheid om te kijken wat je wilt, waar je ook bent. Of je nu de app gebruikt op je Android telefoon, streamt via Apple TV of Chromecast, of kiest voor het comfort van jouw eigen Samsung smart TV thuis, toegang tot Videoland is flexibeler dan ooit.

Dit maakt videostreaming on demand eenvoudig en toegankelijk, ongeacht waar jouw dag je brengt.

Hoe je een Videoland-abonnement kunt upgraden

Upgraden van je Videoland-abonnement is eenvoudig: bezoek Videoland.com, log in op je account en volg de stappen om je kijkervaring te verbeteren.

Account aanmaken op Videoland.com

Om Videoland te gebruiken, is het eerste wat je moet doen een account aanmaken op de website. Dit proces is eenvoudig en vraagt om enkele basisgegevens, zoals je e-mailadres en het aanmaken van een veilig wachtwoord.

Zorg ervoor dat je wachtwoord sterk is om je account te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Na het invullen van je gegevens, ontvang je een bevestigingsmail. Klik op de link in deze mail om je registratie te voltooien. Hiermee is je account actief en kun je beginnen met het kiezen van een abonnement dat past bij jouw kijkvoorkeuren.

De volgende stap belicht hoe je jouw abonnement kunt kiezen en betalingsgegevens kunt invoeren.

Abonnement kiezen en betalingsgegevens invoeren

Nadat je een account hebt aangemaakt op Videoland.com, is de volgende stap het kiezen van je abonnement. Je hebt de keuze uit verschillende opties zoals het Basis, Plus, en Premium-abonnement.

Elk abonnement heeft zijn eigen voordelen en mogelijkheden die aansluiten bij jouw kijkvoorkeuren. Kies zorgvuldig wat het beste bij je past.

Vervolgens moet je je betalingsgegevens invoeren om het abonnement te activeren. Videoland accepteert meerdere betaalmethoden, waaronder bankpassen en creditcards. Zorg ervoor dat je alle gegevens correct invult om onnodige vertragingen of problemen te voorkomen.

Na deze stap kun je direct beginnen met het onbeperkt streamen van series en films naar keuze.

Mogelijkheid om abonnement te wijzigen of op te zeggen

Je kunt je Videoland-abonnement makkelijk aanpassen, of je nu meer functies wilt of misschien een stapje terug wilt doen. Dit kan één keer per maand of betaalperiode, zodat je altijd het abonnement hebt dat bij jou past.

Zorg ervoor dat je inlogt op je RTL Account via de website om je keuze door te voeren.

Opzeggen is net zo simpel. Volg de stappen op de Videoland-website en binnen een paar minuten ben je klaar. Je hebt de vrijheid om op elk gewenst moment te stoppen, zonder gedoe of extra kosten.

Dit geeft je de controle over jouw kijkervaring en budget.

Veel gestelde vragen over Videoland-abonnementen

Heb je vragen over hoe je Videoland optimaal kunt gebruiken? Ontdek antwoorden op de meest gestelde vragen, van het aantal apparaten dat tegelijkertijd kan kijken tot het downloaden van video’s voor offline gebruik.

Hoeveel apparaten kunnen tegelijkertijd kijken?

Met het Premium-abonnement van Videoland kun je genieten van series en films op vier apparaten tegelijk. Dit betekent dat je met familie of vrienden op verschillende apparaten tegelijk kunt kijken zonder problemen.

Het hangt allemaal af van het abonnement dat je kiest.

Voor degenen met een Plus-abonnement is het ook mogelijk om op meerdere apparaten tegelijk te streamen, hoewel het precieze aantal niet gespecificeerd is. Dit biedt flexibiliteit voor gezinnen of groepen die hun favoriete content op verschillende schermen willen delen.

Kan ik video’s downloaden en offline bekijken?

Ja, met een Plus of Premium abonnement bij Videoland heb je toegang tot de Download to Go-functie. Deze functie maakt het mogelijk om jouw favoriete series en films te downloaden op je smartphone of tablet.

Zo kun je deze overal bekijken, zelfs als je geen toegang hebt tot internet. Open gewoon de Videoland-app, zoek de gewenste titel en download deze voor offline gebruik.

Deze downloadfunctie biedt een uitkomst voor momenten waarop je onderweg bent of op plaatsen zonder stabiele internetverbinding. Geniet van onbeperkt entertainment door series of films van tevoren te downloaden.

Dit verhoogt de flexibiliteit in hoe en wanneer je kijkt. Na deze optie te hebben verkend, duiken we nu in wat er gebeurt na de gratis proefperiode.

Wat gebeurt er na de gratis proefperiode?

Zodra de gratis proefperiode van 14 dagen voorbij is, begint automatisch de facturatie voor het type abonnement dat je hebt gekozen tijdens de aanmelding. Dit betekent dat het bedrag voor de volgende abonnementsperiode direct van je rekening wordt afgeschreven, tenzij je besluit op te zeggen binnen de proefperiode.

Je hebt dus de volledige controle over je abonnement en kunt deze zonder extra kosten stopzetten voordat de proefperiode eindigt.

Het is belangrijk dit moment goed in de gaten te houden, vooral als je nog twijfelt over het behouden van je Videoland-abonnement. Voor het gemak worden abonnementen na hun initiële periode automatisch verlengd.

Zorg er dus voor dat je op tijd actie onderneemt als je niet onverwachts wilt betalen voor een nieuwe periode.

Videoland in het Buitenland: Toegankelijkheid en Mogelijkheden

Videoland kijken in het buitenland lijkt misschien een uitdaging door uitzendrechten die het gebruik buiten Europa beperken. Echter, met een VPN kun je deze beperking omzeilen en genieten van Videoland alsof je in Nederland bent.

Dit betekent dat je overal in de EU waar je reist, geen aflevering hoeft te missen. Zorg wel dat je een betrouwbare VPN kiest om probleemloos toegang te krijgen.

Een abonnement op Videoland biedt toegang tot een breed scala aan content, waaronder RTL programma’s en Nederlandse filmproducties, zelfs als je in een ander EU-land verblijft. Voor fans van Nederlandse content is dit een perfecte manier om up-to-date te blijven met lokale series en films.

Houd er rekening mee dat activatie altijd moet gebeuren met een Nederlands IP-adres, dus regel dit voordat je op reis gaat.

Probleemoplossing en Klantenservice van Videoland

Ontdek hoe je snel hulp krijgt bij problemen met Videoland, van storingen tot accountvragen, en zorg voor een soepele kijkervaring.

Omgaan met storingen

Als je met een storing bij Videoland te maken krijgt, is het eerste wat je moet doen jouw internetverbinding controleren. Veel problemen, zoals moeilijkheden met inloggen of het niet kunnen starten van een livestream, zijn vaak terug te leiden naar connectiviteitsissues.

Een snelle check kan je direct vertellen of het probleem bij jou thuis ligt of dat het een bredere storing betreft.

Vervolgens kun je de hulppagina van Videoland raadplegen om oplossingen te vinden voor specifieke problemen zoals foutmeldingen of koppelingsissues. Hier vind je stap-voor-stap handleidingen en kun je nagaan of er actuele storingen bekend zijn die effect hebben op de Videoland on demand service.

Dit bespaart tijd en helpt je snel weer naar jouw favoriete series en films te kijken zonder onderbreking.

Contact opnemen met de klantenservice

Na het aanpakken van eventuele storingen is het soms nodig om direct hulp te zoeken bij de klantenservice van Videoland. Videoland heeft verschillende servicekanalen beschikbaar gesteld voor zijn abonnees.

Je kunt een e-mail sturen, de hulppagina bezoeken of via sociale media een bericht achterlaten. Elk kanaal is ontworpen om je snel en efficiënt te helpen met vragen over upgraden, inlogproblemen of andere zorgen die je hebt.

Het team van Videoland’s klantenservice staat klaar om je te ondersteunen met elke uitdaging. Of je nu problemen ondervindt met je account aanmaken op Videoland.com of vragen hebt over het upgraden van je abonnement, zij bieden gedetailleerde assistentie.

Ook bij actuele storingen houden ze je op de hoogte en adviseren over de beste stappen die je kunt nemen. Voor snelle antwoorden kun je ook de veelgestelde vragen sectie raadplegen op hun website.

Veelvoorkomende klachten en hun oplossingen

Een veelvoorkomende klacht bij Videoland gaat over technische storingen. Gebruikers melden soms problemen met het laden van video’s of het ervaren van onderbrekingen tijdens het streamen.

De oplossing hiervoor is vaak simpel: controleer je internetverbinding, probeer de Videoland-app opnieuw te starten of verwijder en installeer de app opnieuw. Voor specifieke foutcodes biedt Videoland gedetailleerde oplossingen op hun website, onder het gedeelte ‘hulp’.

Oplichtingstrucs vormen een ander serieus probleem, waarbij gebruikers valse e-mails ontvangen die beweren dat hun abonnement bijna afloopt. Deze e-mails proberen persoonlijke gegevens of betalingsinformatie te stelen.

Videoland adviseert nooit op dergelijke e-mails te reageren en benadrukt het belang van het direct melden van verdachte activiteiten bij hun klantenservice. Zorg ervoor dat je communicatie alleen via officiële kanalen van Videoland verloopt om je account veilig te houden.

Het Gebruik van Videoland op Diverse Apparaten

Videoland biedt jou de flexibiliteit om overal en op elk apparaat van jouw favoriete series en films te genieten. Ontdek hoe je moeiteloos Videoland streamt op je smartphone, tablet, smart-tv of gameconsole.

Videoland op Chromecast

Je kunt Videoland moeiteloos op je Chromecast streamen. Sinds november 2014 biedt de Videoland Unlimited app ondersteuning aan dit populaire apparaat, waardoor je jouw favoriete series en films direct naar je televisie kunt casten.

Het proces is eenvoudig: installeer de Videoland-applicatie op je smartphone of tablet, verbind deze met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast en selecteer het cast-icoon om te beginnen met kijken.

Deze functie zorgt ervoor dat je zonder gedoe geniet van een breed scala aan entertainment op je grote scherm, vanuit het comfort van je eigen huis.

Videoland op Samsung TV

Videoland installeren op je Samsung smart-tv is een fluitje van een cent, zolang je tv maar uit 2014 of later komt. Open de appstore op je televisie, zoek naar de Videoland-app en met een paar klikken geniet je van het ruime aanbod aan series en films.

Met het TV Gemist-abonnement kijk je zelfs gratis naar je favoriete programma’s.

Genieten van Videoland op je Samsung TV brengt het beste van twee werelden samen; het comfort van je eigen bank en een schat aan entertainment binnen handbereik. Zorg ervoor dat je smart-tv verbonden is met internet, download de Videoland-app via de appstore en duik direct in het uitgebreide assortiment aan video-on-demand content.

Zo simpel is het om thuis bioscoopavonden te organiseren.

Videoland op Xbox en Apple TV

Nadat je Videoland met succes op je Samsung TV hebt geïnstalleerd, is het goed om te weten dat deze streamingdienst ook beschikbaar is op andere apparaten zoals Xbox en Apple TV. Om hier gebruik van te maken, heb je een geldig Videoland-abonnement nodig.

Voor Xbox en Apple TV gebruikers biedt Videoland een eenvoudige installatieprocedure. Download simpelweg de Videoland-app uit de respectievelijke app stores, log in met je accountgegevens, en je hebt direct toegang tot je favoriete series en films.

Om het meeste uit je ervaring te halen, kan het nodig zijn om je abonnement naar Premium te upgraden. Dit is vooral belangrijk als je toegang wilt tot live tv-functies op deze apparaten.

De upgrade zorgt ervoor dat je zonder beperkingen kunt genieten van het uitgebreide aanbod, inclusief live tv-kijken, wat bijdraagt aan een rijkere kijkervaring. Met deze stappen zet je een grote stap richting ongelimiteerd entertainment op jouw Xbox en Apple TV.

Opzeggen van je Videoland-abonnement

Je hebt verschillende redenen om je Videoland-abonnement te willen opzeggen. Misschien heb je alle series en films al gezien of wil je besparen op je maandelijkse uitgaven. Hier lees je hoe je dat gemakkelijk kunt doen.

Ga eerst naar de website www.videoland.nl en log in met je accountgegevens. Zoek vervolgens naar de optie ‘Accountinstellingen‘ waar je wijzigingen kunt aanbrengen. Kies daar voor ‘Abonnement opzeggen‘. Je wordt misschien gevraagd om een reden voor opzegging op te geven, maar dit is vaak optioneel. Controleer of alle stappen goed zijn doorlopen en bevestig de opzegging van je abonnement. Houd er rekening mee dat als onderdeel van het proces, RTL Nederland, het bedrijf achter Videoland, jouw verzoek zal verwerken. Vergeet niet dat het mogelijk is binnen 14 dagen na afsluiten van een nieuw abonnement deze kosteloos op te zeggen, mocht je snel van gedachten veranderen. Voor hulp bij elke stap kun je halloroos.nl raadplegen, ze bieden een duidelijke gids over dit proces. Zowel via de website als schriftelijk kun jij jouw abonnement stopzetten.

Dit zijn de basisstappen die nodig zijn om jouw Videoland-abonnement succesvol op te zeggen.

Conclusie

Upgraden van je Videoland-abonnement is makkelijker dan je denkt. Door de eenvoudige stappen te volgen, geniet je snel van meer series en films. Dit verhoogt niet alleen je kijkplezier, maar geeft je ook toegang tot exclusieve content.

Onthoud dat je altijd terug kunt naar een lager abonnement als dat nodig is. Voor extra informatie kan Videoland’s klantenservice je altijd verder helpen. Laat deze kans niet liggen om je streamingervaring te verbeteren!

Veelgestelde Vragen

1. Hoe upgrade ik mijn Videoland abonnement via Google Play?

Je kunt je Videoland abonnement upgraden door in te loggen op je Google Play account, naar ‘Abonnementen’ te gaan, Videoland te selecteren en vervolgens de optie voor upgraden te kiezen.

2. Kan ik mijn Videoland abonnement upgraden op mijn Android apparaat?

Ja, open de Videoland app op je Android apparaat, ga naar de instellingen, selecteer ‘Abonnement beheren’ en kies de upgrade die je wilt.

3. Wat moet ik doen als ik problemen ondervind bij het upgraden van mijn Videoland abonnement?

Als je problemen ondervindt, controleer dan eerst of je internetverbinding stabiel is en of er geen storingen zijn gemeld op websites zoals allestoringen. Zo niet, neem dan contact op met de klantenservice van Videoland via WhatsApp of hun website.

4. Zijn er extra kosten verbonden aan het upgraden van mijn Videoland abonnement?

Bij het upgraden van je abonnement kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van het type upgrade dat je kiest. Lees altijd de overeenkomsten goed door om onverwachte kosten te voorkomen.

5. Hoe zorg ik ervoor dat mijn Videoland upgrade veilig is?

Zorg ervoor dat je upgrade via een veilige internetverbinding en dat je apparaat vrij is van virussen. Gebruik officiële apps en websites, zoals Google Play of de officiële Videoland website, om je abonnement te upgraden.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen