Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je ooit een aflevering van je favoriete programma gemist en wilde je dat je het kon vooruitkijken? Vanaf 29 augustus is het vooruitkijken van programma’s op RTL XL gestopt en exclusief beschikbaar via Videoland.

Dit artikel legt uit hoe je met Videoland nooit meer iets hoeft te missen en wat de voordelen zijn van vooruitkijken. Blijf lezen voor alle ins en outs.

Samenvatting

 • Videoland laat je exclusieve programma’s en Nederlandse originals zien die je nergens anders kunt vinden. Je krijgt de kans om bekende series als ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en ‘Kopen Zonder Kijken’ vooruit te kijken, wat betekent dat je deze kunt zien voordat ze op televisie worden uitgezonden.
 • Met een abonnement op Videoland kun je niet alleen vooruitkijken, maar ook live tv-programma’s van RTL 4, 5, 7, en 8 volgen. Dit geeft je de mogelijkheid om je favoriete shows en evenementen real-time mee te maken zonder vertraging.
 • Videoland biedt drie verschillende abonnementsvormen aan: Basis, Plus, en Premium, met prijzen die beginnen vanaf €4,99 per maand. Dit maakt het gemakkelijk om een abonnement te kiezen dat past bij jouw kijkvoorkeuren en budget.
 • Het platform is toegankelijk in bepaalde EU-lidstaten en EER-landen. Voor mensen buiten deze gebieden is er de mogelijkheid om via een VPN alsnog toegang te krijgen tot het volledige aanbod van Videoland.
 • Je kunt Videoland ook gebruiken via Chromecast en andere ondersteunde apparaten zoals smartphones en tablets. Dit maakt het makkelijk om overal en op elk gewenst moment je favoriete series en films te bekijken.

Wat is Videoland??

Een gezellige woonkamer met comfortabele meubels en een TV met exclusieve Nederlandse series.

Videoland is een populaire streamingdienst die je toegang geeft tot een breed scala aan films en series via internet. Je kunt hiermee onbeperkt genieten van je favoriete programma’s, inclusief exclusieve RTL programma’s die nergens anders te zien zijn.

Deze dienst biedt vooral Nederlandstalige content, waardoor het zich onderscheidt van andere streamingdiensten zoals Netflix.

Deze streamingdienst begon oorspronkelijk als een keten van videotheken en heeft zich ontwikkeld tot een moderne video-on-demand service. Sinds 2015 produceert RTL Nederland unieke en exclusieve programma’s voor Videoland, waaronder de serie Nieuwe Buren.

Dit maakt Videoland dé plek voor liefhebbers van Nederlandse series en films. Met zijn focus op lokale content biedt het platform iets unieks in de wereld van streamingdiensten.

Voordelen van Vooruitkijken op Videoland

Een gezellige woonkamer met een grote tv en snacks, waar kijkers uitkijken naar aankomende tv-programma's.

Vooruitkijken op Videoland geeft je toegang tot exclusieve content die je nergens anders vindt. Je kunt je favoriete series en programma’s bekijken voordat ze op televisie komen, waardoor je altijd een stap voor bent op de rest.

Exclusiviteit van bepaalde programma’s

Videoland onderscheidt zich door exclusieve content en Nederlandse originals aan te bieden die je nergens anders vindt. Dit betekent dat je toegang krijgt tot unieke programma’s zoals ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ specials, ‘Kopen Zonder Kijken’, en ‘Chantals Beauty Camper’ die speciaal voor Videoland-leden beschikbaar zijn.

Dankzij deze exclusiviteit kun je genieten van content die speciaal voor het platform is gemaakt of eerder wordt uitgezonden dan op de reguliere televisie.

Deze exclusieve programma’s trekken een breed publiek aan, van fans van realityshows tot liefhebbers van Nederlandse dramaseries. Bovendien zorgt de constante toevoeging van nieuwe en exclusieve titels ervoor dat er altijd wat nieuws te ontdekken valt.

Hierdoor blijft Videoland een aantrekkelijke optie voor kijkers die op zoek zijn naar unieke kijkervaringen die ze niet op andere platforms of op traditionele tv kunnen vinden. Na het ontdekken van de exclusieve programma’s, kijken we verder naar de mogelijkheid om programma’s te bekijken voordat ze op tv worden uitgezonden.

Mogelijkheid om programma’s te bekijken voordat ze op tv worden uitgezonden

Met de optie vooruitkijken op Videoland krijg je de unieke kans om programma’s te zien voordat ze officieel op televisie verschijnen. Dit betekent dat je favoriete series zoals ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ of ‘Kopen Zonder Kijken’ kunt bekijken zonder te hoeven wachten op de reguliere uitzendtijd.

Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat je altijd een stap voor bent en gesprekken over de nieuwste afleveringen kunt leiden in plaats van ze te volgen.

Deze feature speelt slim in op de groeiende vraag naar flexibele kijkopties en onderstreept het gemak van streamingdiensten. Je hebt hierdoor de controle over je kijkervaring; je bepaalt zelf wanneer en waar je kijkt, of dat nu op je smartphone, tablet, smart TV of via Chromecast is.

Het vooruitkijken van programma’s verandert de manier waarop we televisie consumeren en maakt van Videoland een nog aantrekkelijkere keuze voor serie- en filmliefhebbers.

Populaire Programma’s om Vooruit te Kijken op Videoland

Ontdek de populairste programma’s die Videoland te bieden heeft en loop voor op de rest. Duik in exclusieve series en shows die je nergens anders vindt, voordat ze op televisie komen.

‘Goede Tijden, Slechte Tijden’

‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ (GTST) staat bekend als de langstlopende soap van Nederland en heeft sinds 1990 een vaste plek in vele huishoudens. Ondanks zijn populariteit en status, is het helaas niet mogelijk om afleveringen vooruit te kijken op Videoland, zoals bevestigd door een woordvoerder van RTL.

Dit heeft onder fans voor enige teleurstelling gezorgd, vooral omdat GTST aanvankelijk werd ingezet om Videoland meer onder de aandacht te brengen.

Fans van de serie hebben hun stemmen verheven met het verzoek om een grotere rol voor Marcel, na een hilarische video die snel viral ging op sociale media. Ondanks enkele technische problemen die kijkers via KPN ondervonden bij het vooruit proberen te kijken van GTST op Videoland, blijft de serie een essentieel onderdeel van de Nederlandse tv-cultuur.

‘Kopen Zonder Kijken’

‘Kopen Zonder Kijken’ biedt een unieke kijk op het koopproces van huizen. Martijn Krabbé en zijn team nemen alle zorgen van stellen en gezinnen uit handen door voor hen het perfecte huis te vinden.

Deze aanpak trekt veel kijkers aan die dromen van een nieuw thuis zonder de stress van het zoeken en onderhandelen. Het programma is niet alleen op RTL 4 een hit, maar ook op Videoland kun je afleveringen vooruitkijken.

Dit biedt fans de kans om nooit een moment te missen van de spannende onthullingen en de emotionele reis van de deelnemers.

Voor diegenen die graag zien hoe het de kopers vergaat na hun aankoop, introduceert ‘Kopen Zonder Kijken: Jaren Later’ een vervolgkijkje in hun leven. Deze spin-off versterkt de band met het publiek door te laten zien dat de impact van het programma verder reikt dan alleen de koopdag.

Met mogelijkheden om gemiste afleveringen terug te kijken op platforms als Videoland en YouTube, blijft ‘Kopen Zonder Kijken’ toegankelijk voor een breed publiek. Nu we deze woonavonturen hebben verkend, laten we ons meenemen naar de muzikale reis van ‘Tour de Frans’.

‘Tour de Frans’

‘Tour de Frans’ neemt je mee op een unieke reis door de ogen van Frans Bauer, een bekende Nederlandse volkszanger. Deze serie biedt een persoonlijke kijk op zijn leven en avonturen, ver verwijderd van de gebruikelijke schijnwerpers.

Ontdek samen met Frans bijzondere plekken en ontmoet inspirerende mensen die hem dichter bij de essentie van het leven brengen.

Zijn reis echoot de grandeur van de Tour de France, maar dan op een heel ander vlak. Waar de Tour de France sinds 1903 wielerfans betovert met zijn adembenemende routes door Frankrijk, daar betovert ‘Tour de Frans’ kijkers door hen mee te nemen op een hartverwarmende ontdekkingstocht.

Elk moment in deze serie is gevuld met echte emoties en ongefilterde ervaringen, waardoor kijkers zich direct verbonden voelen met Frans en zijn reis.

‘Chantals Beauty Camper’

Chantal Janzen, Leco van Zadelhoff en Fred van Leer veroveren harten met hun unieke reis door Nederland in een opvallende roze camper. ‘Chantals Beauty Camper‘, uitgezonden door RTL 4, laat zien hoe dit trio kriskras door het land trekt om mensen een onvergetelijke make-over te geven.

Het programma heeft zich snel opgewerkt tot een favoriet, bewezen door de hoge kijkcijfers, zoals de aflevering met hondentrimster Marjo die bijna 959.000 kijkers trok.

Kijkers kunnen op Videoland alvast vooruitblikken op nieuwe afleveringen van ‘Chantals Beauty Camper’, waarbij Chantal en haar vrienden hun magie verspreiden. Met een plek in de top 10 van kijkcijferhits, bewijst het programma zijn populariteit en de kracht van positieve verandering.

Fans kunnen zich verheugen op meer hartverwarmende transformaties, allemaal toegankelijk via Videoland.

Kosten en Abonnement Informatie voor Videoland

Videoland maakt het gemakkelijk om te kiezen uit drie abonnementsvormen: Basis, Plus, en Premium. Voor slechts €4,99 per maand krijg je toegang tot het basisabonnement, perfect voor diegenen die niet veel series achter elkaar kijken.

Wil je meer, dan zijn er de Plus- en Premium-abonnementen, recent verhoogd naar €10 en €12 per maand. Deze bieden meerdere voordelen zoals meerdere streams tegelijkertijd en toegang tot HD- en stereogeluidskwaliteit.

Het beëindigen van je Videoland abonnement betekent niet dat je meteen alles kwijtraakt. Je RTL account blijft actief, dus gemiste content is nog steeds binnen handbereik. Dit flexibele systeem zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt switchen tussen verschillende niveaus van engagement, gebaseerd op jouw kijkbehoeften.

Nu je weet hoe de kosten en abonnementen werken, laten we eens kijken naar de mogelijkheden van live TV kijken op Videoland.

Live TV Kijken op Videoland

Met de introductie van live TV kijken biedt Videoland nu de mogelijkheid om programma’s van RTL 4, 5, 7 en 8 rechtstreeks te streamen. Dit betekent dat je jouw favoriete shows en evenementen kunt volgen zoals ze echt gebeuren, zonder vertraging.

De Videoland-app maakt dit gemakkelijk door op je apparaat naar de livestreamoptie te gaan, waardoor het bekijken van live televisie net zo simpel is als het selecteren van een film of serie uit de catalogus.

Uit recent onderzoek blijkt dat het merendeel van de Nederlanders de voorkeur geeft aan live TV kijken, met platforms zoals YouTube, Netflix en nu ook Videoland die populaire opties zijn.

Deze stap naar live uitzendingen toont aan dat Videoland zich niet alleen richt op on-demand content, maar ook meegaat in de behoeften van kijkers die real-time entertainment waarderen.

Zo zet de service een significante stap vooruit in het tegemoetkomen aan diverse kijkvoorkeuren. Laten we nu eens kijken hoe je Videoland ook in het buitenland kunt gebruiken.

Videoland in het Buitenland

Naast live TV kijken biedt Videoland ook de mogelijkheid om in het buitenland van je favoriete programma’s te genieten. Je kunt Videoland kijken in bepaalde EU-lidstaten en EER-landen, maar buiten deze gebieden stuiten gebruikers op beperkingen vanwege uitzendrechten.

Dit betekent dat directe toegang tot Videoland niet mogelijk is als je buiten deze specifieke landen reist of woont.

Gelukkig bestaan er handige oplossingen om toch Videoland in het buitenland te kunnen kijken. Het gebruik van een VPN vanuit Nederland maakt het mogelijk om overal ter wereld toegang te krijgen tot het volledige aanbod van Videoland.

Dit biedt uitkomst voor Nederlanders die op vakantie zijn of in het buitenland wonen en toch niet willen missen wat er in Meerdijk gebeurt of ‘Kopen Zonder Kijken’ willen blijven volgen.

Zo blijf je, ongeacht waar je bent, verbonden met je favoriete Nederlandse series en programma’s.

Videoland via Chromecast en Andere Apparaten

Je kunt je favoriete Videoland-programma’s eenvoudig op je tv bekijken door Google Chromecast te gebruiken. Installeer eerst de Google Chromecast en download dan de Videoland-app op je telefoon of tablet.

Dit maakt het mogelijk om beelden, inclusief films en series van Videoland, rechtstreeks van je telefoon of computer naar je televisie te sturen.

Voor iOS-gebruikers is er goed nieuws: Chromecast-ondersteuning is beschikbaar, waardoor het mogelijk is om content vanuit je iPhone of iPad direct naar je tv te casten. Soms kom je misschien problemen tegen, zoals het niet werken van de castfunctie of het ontbreken van het Chromecast-icoon in de Videoland-app.

Deze issues zijn vaak snel op te lossen met een paar eenvoudige stappen, zodat je zonder onderbrekingen kunt blijven genieten van je favoriete shows en films.

Oplossen van Videoland Storingen en Klantenservice Informatie

Videoland storingen kunnen jouw kijkplezier flink in de weg zitten. Gelukkig zijn er manieren om deze problemen snel op te lossen en kun je altijd terugvallen op de klantenservice voor hulp.

 1. Controleer eerst of de storing bekend is via de officiële Videoland website of sociale netwerken. Soms meldt Videoland zelf al een probleem.
 2. Start je apparaat opnieuw op. Dit kan vaak kleine foutjes in de software verhelpen die voor storingen zorgen.
 3. Maak gebruik van een andere internetverbinding indien mogelijk. Een instabiele internetverbinding kan de oorzaak zijn van buffering en andere afspeelproblemen.
 4. Update de Videoland – app via de App Store of Google Play Store. Oudere versies kunnen compatibiliteitsproblemen hebben.
 5. Verwijder en installeer de Videoland – app opnieuw als updates niet helpen. Dit zorgt ervoor dat je met een schone lei begint.
 6. Neem contact op met Videoland klantenservice als geen van bovenstaande stappen werkt. Zij kunnen verdere technische ondersteuning bieden.
 7. Meld specifieke problemen zoals inlogproblemen of issues met het afspelen van films of series direct via het helpcentrum op hun website.
 8. Raadpleeg forums en sociale media voor tips en trucs van andere gebruikers die soortgelijke problemen hebben ervaren.

Door proactief te werk te gaan bij het oplossen van storingen, kun je vaak snel weer genieten van je favoriete programma’s zonder onderbreking.

Voordelen van Videoland Abonnement en Opzeggen

Na het oplossen van eventuele storingen en het leren over de klantenservice, is het nu tijd om de voordelen van een Videoland abonnement en de flexibiliteit bij het opzeggen te ontdekken. Een goed begrip hiervan kan je kijkervaring aanzienlijk verbeteren. Met een breed scala aan mogelijkheden laat Videoland zien dat ze meer bieden dan alleen streaming.

 1. Toegang tot exclusieve content: Abonnees genieten van programma’s die nergens anders beschikbaar zijn, zoals ‘Rooijakkers over de vloer’ en ‘The Voice Senior’.
 2. Vooruitkijken functie: Je krijgt de kans om populaire RTL-programma’s, zoals ‘Kopen zonder kijken’, te bekijken voordat ze op televisie verschijnen.
 3. Gebruiksvriendelijke interfaces: Zowel via smartphones als websites biedt Videoland een soepele gebruikservaring.
 4. Meerdere abonnementsopties: Kies uit basis, plus of premium abonnement afhankelijk van je voorkeuren en budget.
 5. Premium-abonnement biedt alles: Voor €11,99 per maand krijg je toegang tot alle films, series en livestreams die Videoland te bieden heeft.
 6. Flexibele opzegopties: Abonnement opzeggen is eenvoudig en je RTL account blijft actief voor gemiste content.
 7. Gratis proefperiode: Nieuwe gebruikers kunnen profiteren van een gratis proefperiode om het platform uit te proberen.
 8. Livestreams en live TV kijken: Naast series en films kun je ook live televisieprogramma’s streamen.
 9. Ondersteuning voor meerdere apparaten: Stream content via Chromecast, android devices en andere ondersteunde apparaten.
 10. Speciale aanbiedingen en cadeaukaarten: Regelmatig zijn er aanbiedingen beschikbaar voor nieuwe of bestaande klanten, waardoor je kunt profiteren van extra korting of andere voordelen.

Deze punten belichten waarom een abonnement op Videoland niet alleen flexibel is in gebruik maar ook vol zit met unieke voordelen die je kijkplezier kunnen verrijken.

Videoland Aanbiedingen en Cadeaukaarten

Videoland maakt het gemakkelijk om te genieten van je favoriete series en films met hun aanbiedingen en cadeaukaarten. Deze cadeaukaarten geven onbeperkt toegang tot een rijk aanbod aan programma’s, van ‘Kopen zonder kijken’ tot ‘Five Days Inside’.

Je kunt een cadeaukaart gebruiken als betaalmiddel voor elk type abonnement, of dat nu Premium, Plus of Basis is.

Met verschillende prijspunten voor abonnementen zorgt Videoland ervoor dat er iets is voor iedereen, of je nu op zoek bent naar exclusieve content of toegang wilt tot live TV. De cadeaukaarten van Videoland bieden een perfecte manier om iemand speciaal te verrassen of om jezelf te trakteren op het beste van Nederlandse en internationale entertainment.

Laten we nu overgaan naar de afronding van dit overzicht.

Conclusie

Ontdekken hoe je programma’s vooruit kunt kijken via Videoland verrijkt je kijkervaring aanzienlijk. Het exclusieve aanbod en de mogelijkheid om shows vooruit te kijken, zetten Videoland op de kaart als een must-have voor tv-liefhebbers.

Met abonnementen die starten vanaf €4,99 per maand, biedt het platform toegang tot live tv, on demand series en films zonder gedoe. De stap naar Videoland vooruitkijken is niet alleen praktisch, maar ook efficiënt, waardoor je jouw favoriete programma’s op jouw voorwaarden kunt ervaren.

Laat deze kans niet liggen en begin vandaag nog met het verkennen van alles wat Videoland te bieden heeft, voor een rijker en voller kijkplezier.

Veelgestelde Vragen

1. Wat houdt vooruitkijken bij Videoland in?

Vooruitkijken bij Videoland betekent dat je TV-programma’s kunt bekijken voordat ze op de reguliere televisie worden uitgezonden. Dit is mogelijk met zowel een basis als een plus abonnement.

2. Hoe kan ik “Kopen Zonder Kijken” vooruitkijken op Videoland?

Om “Kopen Zonder Kijken” vooruit te kijken, heb je een abonnement op Videoland nodig. Zodra je ingelogd bent, kun je het programma selecteren en genieten van de afleveringen voordat ze op TV komen.

3. Wat is het verschil tussen een basis en plus abonnement bij Videoland?

Het grootste verschil tussen een basis en plus abonnement bij Videoland is de toegang tot extra functies en content. Met een plus abonnement kun je bijvoorbeeld meer programma’s vooruitkijken en heb je toegang tot exclusieve series en films.

4. Kan ik met mijn Facebook account inloggen op Videoland?

Ja, je kunt met je Facebook account inloggen op Videoland. Dit maakt het proces om toegang te krijgen tot jouw favoriete programma’s snel en eenvoudig, zodat je direct kunt beginnen met vooruitkijken.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen