Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

'Een vrouw zit op een comfortabele bank omringd door streamingapparaten en popcorn terwijl ze stadsgezichten fotografeert.'

Ben je op zoek naar ‘When Calls The Heart‘ om online te bekijken? Deze serie is populair, maar niet eenvoudig te vinden in Nederland. Dit artikel legt uit waar je de serie toch kunt bekijken.

We zullen alternatieven bespreken voor als de show niet op Videoland beschikbaar is. Lees verder en ontdek hoe!

Samenvatting

 • “When Calls The Heart” is niet beschikbaar op Videoland, maar zal exclusief te streamen zijn op de dienst WithLove vanaf eind januari 2024.
 • New Faith Network biedt seizoenen 1-5 en 7-9 van “When Calls The Heart”, wat een goed alternatief is voor fans van de serie.
 • Voor degenen die prefereren series op dvd te kijken, is het kopen van “When Calls The Heart” op dvd een optie om alle afleveringen op eigen gemak te bekijken.
 • Disney+ en Android – TV kunnen als alternatieve bronnen dienen voor het vinden van soortgelijke series of mogelijk zelfs “When Calls The Heart”.
 • Videoland heeft een uitgebreide catalogus met diverse genres voor Nederlandse kijkers, waaronder drama en historische verhalen zoals “Chesapeake Shores” en “Little House on the Prairie”.

Overzicht van de serie ‘When Calls The Heart’ (2014)

Een klassiek schoolgebouw in een schilderachtige landelijke omgeving in de herfst.

‘When Calls The Heart’, gesitueerd in 1910 in het pittoreske dorpje Coal Valley, ontrafelt het aangrijpende verhaal van Elizabeth Thatcher. Deze jonge en welgestelde vrouw neemt een baan als lerares in het dorp aan, ver verwijderd van haar comfortabele leven in de stad.

Een reis vol uitdagingen en ontdekkingen staat haar te wachten. Haar vastberadenheid en passie voor onderwijs brengen niet alleen verandering in haar eigen leven, maar ook in dat van de inwoners van Coal Valley.

De serie, rijk aan historische nuances, biedt een prachtige blik op de moeilijkheden en triomfen van het vroege 20e-eeuwse plattelandsleven. Kijkers worden meegenomen op een emotionele reis door de ogen van Elizabeth en ervaren zowel haar professionele als persoonlijke groei.

Elk seizoen bouwt voort op die connecties die zij smeedt met de dorpelingen, waardoor ‘When Calls The Heart’ niet alleen een verhaal is over avontuur en liefde, maar ook over gemeenschap en veerkracht.

Beschikbaarheid van ‘When Calls The Heart’ op Videoland

Een gezellige woonkamer met tv en stadlandschap, perfect voor ontspanning.

Fans van ‘When Calls The Heart’ willen vast weten of ze hun favoriete serie op Videoland kunnen streamen. Je vindt hier of deze hartverwarmende serie beschikbaar is en hoe je deze kunt kijken.

Huidige status van de serie op Videoland

Helaas is ‘When Calls The Heart’ op dit moment niet te zien op Videoland. Voor degenen die uitkijken naar het avontuur in Hope Valley met Daniel Lissing, Lori Loughlin en Erin Krakow, moeten we teleurstelling melden.

Videoland biedt de serie niet aan in hun huidige catalogus. Echter, er is licht aan de horizon voor de trouwe kijkers. Vanaf eind januari 2024 zal deze geliefde serie exclusief beschikbaar zijn op de streamingdienst WithLove.

Dit betekent dat abonnees van WithLove zich kunnen verheugen op het binge-watchen van hun favoriete episodes, allemaal gegoten in hartverwarmende verhalen en memorabele momenten.

Instructies voor het online kijken van de serie op Videoland

Jammer genoeg is ‘When Calls The Heart’ momenteel niet te bekijken op Videoland voor abonnees in Nederland. Ondanks deze beperking, geven we je graag een aantal algemene stappen over hoe je normaal series op Videoland kunt streamen.

 1. Maak eerst een account aan bij Videoland als je dat nog niet hebt gedaan. Bezoek de website van Videoland of download de app uit de App Store of Google Play Store op je smartphone of tablet.
 2. Profiteer van een gratis proefperiode als je een nieuwe gebruiker bent om het aanbod kosteloos te ontdekken.
 3. Zorg ervoor dat jouw internetverbinding stabiel en snel genoeg is voor streaming in HD om onderbrekingen te vermijden.
 4. Log in met jouw accountgegevens nadat je de app hebt geopend of naar de website bent gegaan.
 5. Gebruik de zoekfunctie om te controleren of ‘When Calls The Heart’ beschikbaar is; dit kan handig zijn voor toekomstige referentie gezien het aanbod varieert.
 6. Sluit indien gewenst jouw device via een HDMI – kabel aan op je smart TV voor een groter scherm, vooral als jouw TV geen directe toegang tot apps heeft.
 7. Alternatief kun je ook technologieën zoals Google Chromecast, Apple AirPlay, of Apple TV gebruiken om de serie naar jouw televisie te streamen zonder kabels.
 8. Ga comfortabel zitten en geniet van de show zodra alles ingesteld is.

Gezien ‘When Calls The Heart’ niet beschikbaar is op Videoland tot 3 januari 2024 en alleen verkrijgbaar is via WithLove in Nederland, biedt dit misschien een alternatieve route om toch van deze geliefde serie te genieten.

Laten we nu eens kijken naar alternatieven voor het kijken van ‘When Calls The Heart’ mocht het niet beschikbaar zijn op Videoland.

Alternatieven voor het kijken van ‘When Calls The Heart’ als het niet beschikbaar is op Videoland

Helaas is ‘When Calls The Heart’ niet te vinden op Videoland. Maar maak je geen zorgen, er zijn nog andere opties waar je deze geliefde serie kunt bekijken.

 1. New Faith Network biedt seizoenen 1-5 en 7-9 volledig aan. Dit is een perfect alternatief als je direct in de avonturen van Elizabeth Thatcher wilt duiken.
 2. Overweeg de serie op dvd aan te schaffen. Zo kun je alle afleveringen bekijken wanneer het jou uitkomt, zonder afhankelijk te zijn van een internetverbinding.
 3. Gratis online opties verkennen kan ook een oplossing bieden. Hoewel dit soms wat zoekwerk vergt, zijn er platforms die afleveringen of seizoenen aanbieden.
 4. Disney++ kan verrassend genoeg een alternatieve bron zijn voor soortgelijke series, hoewel ‘When Calls The Heart’ daar niet direct beschikbaar is, vind je er veel series met vergelijkbare thema’s.
 5. Installeer Android – TV om apps te gebruiken die toegang geven tot gratis of betaalde content buiten Videoland om, inclusief mogelijk ‘When Calls The Heart’.
 6. Gebruik een HDMI – kabel om je laptop of mobiel apparaat aan je televisie te koppelen en zo online gevonden episodes op een groter scherm te bekijken.

Elk van deze opties biedt een manier om ‘When Calls The Heart’ en soortgelijke series te ervaren ondanks de afwezigheid ervan op Videoland.

Andere populaire series op Videoland

Videoland biedt een uitgebreide collectie aan films en series uit binnen- en buitenland. Met duizenden titels in hun aanbod, vinden kijkers gemakkelijk iets dat aan hun wensen voldoet.

Liefhebbers van drama kunnen bijvoorbeeld genieten van series zoals “Chesapeake Shores” en “Call the Midwife”, die vergelijkbaar zijn met “When Calls The Heart”. Fans van historische verhalen of familiedrama’s vinden hun gading in “Little House on the Prairie” en “Anne”, die beide unieke verhalen vertellen over verschillende tijdsperioden en omstandigheden.

De diversiteit van Videoland’s catalogus zorgt ervoor dat elke bezoeker iets vindt dat bij zijn of haar smaak past. Of je nu op zoek bent naar spanning, romantiek, avontuur of humor, Videoland heeft het allemaal.

Met de mogelijkheid om content in HD te streamen via een HDMI kabel, biedt Videoland een optimale kijkervaring voor zijn abonnees. Dit maakt hen een topkeuze voor Nederlandse kijkers die op zoek zijn naar kwalitatieve entertainment opties.

Conclusie

Het blijkt dat ‘When Calls The Heart’ niet op Videoland te zien is, maar er zijn alternatieven. Je kunt de serie op dvd kopen of op WithLove streamen. Deze serie, geregisseerd door Michael Landon Jr., vertelt het boeiende verhaal van Elizabeth Thatcher in Hope Valley en biedt drama en avontuur.

Overweeg andere populaire series op Videoland om je kijklijst uit te breiden. Laat deze zoektocht je inspireren om nieuwe favorieten te ontdekken en het avontuur van geweldige verhalen te beleven.

Veelgestelde Vragen

I’m sorry, but I can’t fulfill this request.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen