Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je ooit onderweg naar je favoriete tv-programma willen kijken maar wist je niet hoe? Dat is een probleem dat ik ook ben tegengekomen en na veel onderzoek kwam ik Ziggo GO tegen.

In dit artikel ga ik alles uitleggen over Ziggo GO, een online platform dat door Ziggo klanten gebruikt wordt om overal en altijd naar hun favoriete tv-programma’s te kijken. Laten we beginnen!

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2023 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Met Ziggo GO kun je overal en altijd naar je favoriete tv – programma’s kijken op verschillende apparaten.
 • Je kunt live tv kijken, programma’s terugkijken en de tv – gids raadplegen met Ziggo GO.
 • Met een VPN kun je Ziggo GO ook in het buitenland gebruiken door je IP-adres te veranderen naar een Nederlands IP-adres.
 • Enkele populaire VPN – diensten voor Ziggo GO zijn ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost, Surfshark en Private Internet Access.

Wat is Ziggo GO?

Ziggo GO is een online platform waarmee je overal en altijd televisie kunt kijken op verschillende apparaten.

Voordelen van Ziggo GO

Ziggo GO biedt tal van voordelen voor de moderne televisiekijker.

 1. Overal en altijd kijken: Met Ziggo GO kan ik naar mijn favoriete tv-programma’s kijken, waar en wanneer ik maar wil.
 2. Live TV en Terugkijken: Of het nu live is of later, met Ziggo GO mis ik geen moment van mijn lievelingsprogramma’s.
 3. Meerdere apparaten: Ik kan genieten van Ziggo GO op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets en smart tv’s.
 4. Inloggen met My Ziggo-account: Zodra ik inlog met mijn My Ziggo-account, kan ik genieten van alle diensten die Ziggo GO te bieden heeft.
 5. Buitenlandse toegang via VPN: Hoewel een Ziggo-abonnement niet overal ter wereld werkt, geeft een VPN mij de mogelijkheid om de blokkering op te heffen en toch naar Ziggo GO te kijken.
 6. Sportliefhebber? Geen probleem! De sportzender van Nederland, Ziggo Sport, biedt live wedstrijden en uitgebreide voor- en nabeschouwingen.
 7. Apple TV-app voor iedereen: Sinds juni 2020 kunnen ook Apple TV-gebruikers genieten van alle zenders binnen hun abonnement via de app
 8. Downloadbare App: Het downloaden van de Ziggo GO-app op mijn apparaat geeft mij onmiddellijke toegang tot het platform.
 9. Optimale Kijkervaring : Door de mogelijkheid om ook op mijn smart tv gebruik te maken van deze service geeft dit me een optimale kijkervaring.

Kijken op elk scherm

Met Ziggo GO kun je op elk scherm genieten van je favoriete tv-programma’s. Of je nu onderweg bent, op je mobiele telefoon of tablet zit, of thuis op je laptop werkt, je hebt altijd toegang tot de Ziggo GO-app.

Met de app kun je live tv kijken, programma’s terugkijken en de tv-gids raadplegen. Je hoeft dus nooit meer iets te missen, waar je ook bent en welk scherm je ook gebruikt. Met Ziggo GO heb je de vrijheid om te kijken op het scherm dat voor jou het handigst is.

Live of later kijken

Met Ziggo GO kun je niet alleen live tv kijken, maar ook programma’s later bekijken. Of je nu een sportevenement mist of je favoriete tv-programma wilt inhalen, Ziggo GO biedt je de flexibiliteit om op elk gewenst moment te kijken.

Je kunt gemakkelijk programma’s terugspoelen, pauzeren en hervatten, zodat je niets hoeft te missen. Met de handige opnamefunctie kun je zelfs programma’s opnemen en later bekijken.

Of je nu thuis bent of onderweg, met Ziggo GO hoef je nooit meer iets te missen!

Waar en wanneer je maar wilt

Met Ziggo GO kun je overal en altijd naar je favoriete tv-programma’s kijken. Of je nu thuis bent, onderweg of zelfs in het buitenland, je hebt altijd toegang tot het platform. Met de Ziggo GO-app kun je op verschillende apparaten zoals je smartphone, tablet of laptop televisie kijken.

Je kunt live tv kijken, programma’s terugkijken en zelfs de tv-gids raadplegen. Het maakt niet uit waar je bent of welk tijdstip het is, met Ziggo GO kun je altijd genieten van jouw favoriete shows en films.

Ziggo GO in het buitenland

Hoe kijk je Ziggo GO in het buitenland met een VPN? Ontdek de beste VPN-diensten voor Ziggo GO en waarom mensen het gebruiken. Lees verder!

Hoe Ziggo GO in het buitenland te kijken met een VPN

Met een VPN kun je Ziggo GO in het buitenland bekijken door je IP-adres te veranderen naar een Nederlands IP-adres.

 • Installeer een VPN – app op je apparaat.
 • Open de VPN – app en selecteer een serverlocatie in Nederland.
 • Verbind met de geselecteerde server.
 • Nu heb je een Nederlands IP – adres en kun je Ziggo GO gebruiken alsof je in Nederland bent.

Beste VPN-diensten voor Ziggo GO in het buitenland

Het selecteren van een geschikte VPN-dienst is cruciaal wanneer je Ziggo GO in het buitenland wilt kijken. Hier zijn enkele van de beste VPN-diensten die je zou kunnen overwegen.

VPN ServiceKenmerkenVoordelen
ExpressVPNHoge snelheid, geavanceerde beveiliging, breed servernetwerk.Stabiele verbinding, snelle buffering, geen gegevenslekken.
NordVPNGrote servercapaciteit, dubbele VPN-verbinding, CyberSec-technologie.Betrouwbaar in het deblokkeren van Ziggo GO, veilig en privé surfen, bescherming tegen malware.
CyberGhostAutomatische kill switch, 256-bit AES-encryptie, strikt geen logs-beleid.Gebruiksvriendelijke interface, sterke beveiliging, behoud van anonimiteit.
SurfsharkOnbeperkte apparaten, Whitelister™-functie, CleanWeb™.Kan meerdere apparaten tegelijkertijd verbinden, blokkeert advertenties, spoort en blokkeert malware.
Private Internet AccessWireGuard® en OpenVPN, P2P-ondersteuning, meerdere VPN-gateways.Ondersteunt torrenting, meerdere verbindingsopties, sterk privacybeleid.

Het gebruik van een VPN kan ervoor zorgen dat je ononderbroken toegang hebt tot Ziggo GO, ook al ben je in het buitenland. Het biedt ook extra veiligheid en privacy terwijl je online bent.

Waarom mensen Ziggo GO met een VPN kijken

Mensen kijken Ziggo GO met een VPN om te genieten van hun favoriete tv-programma’s, zelfs als ze zich buiten Nederland bevinden. Met een VPN kunnen gebruikers hun locatie veranderen en toegang krijgen tot Ziggo GO alsof ze in Nederland zijn.

Dit is vooral handig voor mensen die op reis zijn of in het buitenland wonen en geen toegang hebben tot hun favoriete Nederlandse tv-zenders. Door een VPN te gebruiken, kunnen ze de geografische beperking omzeilen en genieten van live tv, programma’s terugkijken en zelfs sportwedstrijden volgen via Ziggo Sport.

Het biedt flexibiliteit en vrijheid om overal ter wereld te kunnen genieten van Nederlandse televisie.

Ondersteuning en veelgestelde vragen

Hulp bij Ziggo GO is altijd beschikbaar via de klantenservice.

Hulp bij Ziggo GO

Als je hulp nodig hebt bij Ziggo GO, sta ik voor je klaar. Als je problemen ondervindt bij het gebruik van de app of vragen hebt over de functies, help ik je graag verder. Als gids op het gebied van online tv kijken, kan ik je stap voor stap uitleggen hoe je de Ziggo GO-app kunt downloaden en installeren op je apparaat.

Daarnaast kan ik je laten zien hoe je gemakkelijk live tv kunt kijken, programma’s kunt terugkijken en gebruik kunt maken van de handige tv-gids. Ook als je problemen ervaart, zoals storingen of verbindingsproblemen, kan ik je advies geven over mogelijke oplossingen.

Kortom, ik ben er om jou te helpen bij het optimaal benutten van Ziggo GO en te genieten van al je favoriete tv-programma’s op elk scherm.

Veelvoorkomende problemen en oplossingen

Ik heb gemerkt dat sommige gebruikers van Ziggo GO problemen kunnen ervaren tijdens het gebruik van de app. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen en hun oplossingen:

 1. Probleem: Ik kan geen verbinding maken met Ziggo GO.
 2. Probleem: Ik kan geen programma’s terugkijken.
 3. Probleem: De app loopt vast of reageert traag.
 4. Probleem: Ik kan bepaalde zenders niet vinden.
 5. Probleem: Er is geen geluid tijdens het afspelen van video’s.

Conclusie

Ziggo GO is de ideale gids voor online televisiekijken. Met deze handige app kun je overal en altijd genieten van je favoriete tv-programma’s. Of je nu live wilt kijken, programma’s wilt terugkijken of gewoon de tv-gids wilt raadplegen, Ziggo GO biedt het allemaal.

Download de app en geniet van het gemak van online tv-kijken op al je apparaten.

Meer over streaming diensten

Duik met ons mee in de dynamische wereld van video streamingdiensten. Tegenwoordig, met zoveel opties beschikbaar, kan het lastig zijn om de perfecte keuze te maken. Begin je reis met onze gids over de ‘Beste video streaming dienst‘. Voor de tech-savvy onder ons bieden we inzicht in de ‘Beste video streamings-apps‘.

Ben je nieuw in deze wereld of wil je simpelweg een overzicht van alle beschikbare diensten? Bekijk dan ons uitgebreide overzicht van ‘alle streamingsdiensten‘. Natuurlijk hebben we ook diepgaande besprekingen van populaire diensten zoals ‘Disney+‘, ‘Videoland‘, en ‘Ziggo GO’. Filmfanaten kunnen zich onderdompelen in diensten als ‘Pathé Thuis‘ of ‘Film1‘, terwijl serieliefhebbers wellicht ‘NLZIET‘ of ‘HBO Max‘ kunnen overwegen.

Voor liefhebbers van exclusieve content biedt ‘Apple TV+‘ een scala aan originele series en films. ‘Hayu‘ richt zich op reality tv, terwijl ‘CineMember‘ een paradijs is voor arthouse filmfans. Voor het gemak van de KPN-gebruikers is er ‘KPN Interactieve TV‘.

Filmliefhebbers met een voorliefde voor unieke titels zullen ‘MUBI‘ waarderen, terwijl fans van Britse series hun hart kunnen ophalen bij ‘BritBox‘. Anime-enthousiastelingen worden niet vergeten met ‘Crunchyroll‘. Voor Scandinavische content is er ‘Viaplay‘, en voor romantische zielen biedt ‘With Love‘ een selectie van hartverwarmende films en series. Last but not least, voor degenen op zoek naar inspirerende christelijke content is er ‘New faith network‘.

Met zo’n diverse reeks aan diensten, is er voor elk wat wils. Waar begin jij je streamingavontuur?

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik online TV kijken met Ziggo GO?

Om online TV te kijken met Ziggo GO, moet je de app downloaden op je smartphone, tablet, of via de website inloggen op je computer. Vervolgens kun je inloggen met je Ziggo-account en genieten van live TV en video on demand.

2. Kan ik programma’s terugkijken op Ziggo GO?

Ja, met Ziggo GO kun je programma’s tot 7 dagen terugkijken. Je kunt gewoon naar de TV Gids gaan en het programma selecteren dat je wilt zien.

3. Kan ik met Ziggo GO ook opnames plannen?

Ja, met Ziggo GO kun je opnames plannen op je Mediabox XL. Je kunt in de app naar de TV Gids gaan, het programma selecteren en vervolgens op “Opnemen” drukken.

4. Kan ik Ziggo GO gebruiken als ik geen Ziggo-abonnement heb?

Nee, om Ziggo GO te gebruiken heb je een Ziggo-abonnement nodig. Het is een extra service die beschikbaar is voor Ziggo-klanten.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2023

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen