Heb jij een goed idee hoe mobiele technologie ingezet kan worden om gezondheidszorg en welzijn te verbeteren? Dan kun je dit van 15 mei t/m 31 augustus 2012 indienen tijdens de Mobiles for Good Challenge van Vodafone. Wanneer jij tot een van de drie winnaars behoort, ontvang je een geldprijs van € 40.000, professionele begeleiding en een werkplek in het Vodafone kantoor in Amsterdam om jouw idee te realiseren. Op 18 september worden de winnaars bekend gemaakt op het PICNIC festival in Amsterdam.

Jury en beoordelingscriteria

Ruimschoots voor de sluitingsdatum op vrijdag 31 augustus om 17.00 uur kunnen deelnemers tijdens drie workshops hun idee voor gouden tips voorleggen aan experts. Na een voorselectie presenteren zes finalisten op het PICNIC Festival in Amsterdam op 18 september 2012 hun concept in een live pitchronde aan de jury. Daarna worden direct de drie winnaars bekendgemaakt.

Beoordelingscriteria Mobiles for Good Challenge:

  • de sociale impact voor patiënten;
  • technische en operationele haalbaarheid;
  • economische haalbaarheid;
  • innovatie, creativiteit en originaliteit;
  • werkend prototype dat tijdens de finale getest kan worden;
  • professionaliteit van de kandidaten, zoals ervaring, kennis, vaardigheden en netwerk.

Meer informatie en aanmelding

Kijk voor meer informatie over de Mobiles for Good Challenge of om je aan te melden op www.mobilesforgood.nl. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws, volg dan onze tweets via de hashtag #mobilesforgood.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *