De grote storing waarmee mobiele operator Vodafone al een tijd kampt, en die ' zo goed als opgelost' zou zijn, biedt nog steeds hinder aan sommige klanten van Vodafone in Rotterdam en omgeving, maar ook landelijk. SMS' jes zouden niet aankomen, en sommige telefoongesprekken zouden verkeerd verbonden worden. Ondertussen is er ook kritiek op de compensatie van Vodafone: tussen 2 en 5 mei gratis bellen.

Blijkbaar kost het Vodafone veel tijd om de brandschade opgelopen op de schakellocatie in de infrastructuur geheel te repareren. Waar vorige week al min of meer het sein groen gegeven werd voor het volledige herstel van het netwerk, hebben mensen tot op de dag van vandaag nog last van de storing.

Klachten spelen zich vooral af in de omgeving van Rotterdam, waar de brand plaatsgevonden heeft, maar ook mensen elders in het land hebben nog klachten.

En dan de compensatie: klanten kunnen vanaf 2 mei tot en met 5 mei, dus ook op allerlei bevrijdingsfestivals, gratis bellen als compensatie. Natuurlijk is de schade in tijdelijke onbereikbaarheid met name voor zakelijke klanten niet te meten geweest, maar zijn gratis belminuten wel genoeg ' compensatie ' voor een dergelijke storing?

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *