i-mate. Dat is een merk waar ik nu goede herinneringen aan heb. Veel van mijn toestellen kwamen op een gegeven moment van dit merk wat furore maakte met Windows Mobile toestellen. De toestellen werden gemaakt door HTC en door dit bedrijf van het i-mate merk voorzien en in de handel genomen. Toen HTC zelf de consumentenmarkt betrad was i-mate zijn rol snel uitgespeeld. Na wat hufter proof toestelletjes hebben we een tijd lang niets meer vernomen.

Van de week viel mijn oog echter op een merkwaardig toestel waar over geschreven werd op WPCentral. i-mate blijkt nog altijd te bestaan en brengt binnenkort een Windows 8 toestel op de markt. Je leest het goed, het is geen type fout een Windows 8 dus zonder 'Phone'. De bedoeling is dat dit Windows 8 toestel gedocked kan worden in een bureautelefoon waar dan weer een monitor op aan te sluiten is.

Opzich een leuk idee maar of dit 4,7" toestel het daglicht gaat zien? Aldus de bron, The Seattle Times, moet het toestel echt op de markt gaan komen. Het toestel kost $750,- en de complete Desktop set $1600,-.  Helaas is al één van de beweringen in het artikel onjuist gebleken en dat is de aankondiging van het apparaat op het Mobile World Congress van deze week. i-mate is niet aanwezig en het toestel is helaas nog niet gspot.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *