Er was bij T-Mobile al een Windows Mobile 6.5 voor de HTC Touch Pro2 maar helaas in het Duits. Nu dus de ROM versie voor Europa in het Engels!

De volledige naam van deze update is RUU_Rhodium_S_HTC_Europe_1.86.401.0 en is officieel nog niet te vinden op de website van HTC zelf. Je moet nu dus nog naar HTCPedia.com om deze nieuwste versie te downloaden en naast een Europa versie zijn er nog versies beschikbaar in onder andere het Italiaans, Frans, Spaans, etc.

Heb je een HTC Touch Pro2 en wil je upgraden naar Windows Mobile 6.5 dan kun je hier de nieuwste ROM versie downloaden: RUU_Rhodium_S_HTC_Europe_1.86.401.0

Update:

Het blijkt hier helaas niet om een officiële versie te gaan die beschikbaar is gesteld op HTCPedia.com, het installeren is dus op eigen risico. We moeten dus helaas nog even wachten op een officiele release van HTC zelf.

th_ad0aba17_182x136

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *