Microsoft’s Windows Phone 7 gooit dan wel geen hoge ogen bij hun verkopen, maar als het gaat om klanttevredenheid lijken de consumenten heel gelukkig met het platform volgens ChangeWave Reasearch.

Uit het onderzoek van ChangeWave Research blijkt dat 70 % van de iOS gebruikers erg tevreden zijn met hun OS, terwijl maar 50% van de Android gebruikers daar het zelfde over denkt. Kijken we nu naar Microsoft mobile platforms dan is maar 27% erg tevreden, een iets betere score dan de 26% van erg tevreden klanten van RIM.

Maar wacht. Op deze manier is het geen eerlijke vergelijking. Om het onderzoek wel eerlijk te laten verlopen moet er wel een onderscheid gemaakt worden tussen Windows Mobile en Windows Phone 7, want dit zijn wel twee heel verschillende platformen.

Trekken we de twee uit elkaar dan ziet het er rooskleuriger uit voor Windows Phone 7. Maar liefst 57% van de Windows Phone 7 klanten is erg tevreden en maar 14% van de Windows Mobile klanten denkt daar het zelfde over.

Interessante conclusie. Zeker als je je bedenkt dat er nog niet heel veel Windows Phone 7 gebruikers zijn. De verkoopcijfers maken van Windows Phone 7 nog geen succes, maar de tevreden klanten wel.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *