Het heeft een tijd geduurt, maar eind januari zal dan toch het moment arriveren dat Windows Phone 7.8 uit de doeken wordt gedaan; maanden nadat deze upgrade beloofd werd door Microsoft. Via de Facebook-pagina van Windows Phone Colombia lezen we dat in ieder geval in het Zuid-Amerikaanse land de update voor verschillende operators uitgerold wordt. Hopelijk volgt de rest van de wereld niet al te lang hierna.

In deze Facebook-post van afgelopen zaterdag door Windows Phone Colombia lezen we dat 'vanaf 31 januari en het eerste kwaraal van 2013 Windows Phone 7.8 voor sommige toestellen en providers wordt uitgerold'. Bemoedigend voor de rest van de wereld, en wellicht ook een teken dat men bij Microsoft ervoor gekozen heeft alle fabrikanten die Windows Phone 8-toestellen konden en willen verkopen voorrang te geven voor Windows Phone 7.8 vrij te laten.

Overigens is het nog wel zo, dat niet Microsoft, maar uiteindelijk de fabrikant bepaald of de Windows Phone 7.8-update er voor hun toestellen komt, en zo ja, welke toestellen dat zullen zijn in combinatie met welke providers. Hopelijk staan niet al teveel Windows Phone 7-gebruikers daardoor in de kou, maar kan iedereen gelijk upgraden naar Windows Phone 7.8.

via

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *