Ook de Chinese fabrikant ZTE is bezig met een nieuwe serie Windows Phone-toestellen op Windows Phone 8. Een nogal blurry uitgelekte foto laat twee toestellen zien die ogenschijnlijk op Windows Phone 8 draaien, en ook een toestel op Windows Phone 7. Dat de Chinese fabrikant ergens mee bezig is, is duidelijk, maar het is afwachten welke van deze toestellen uit gaan komen.

ZTE's marketing manager Dennis Lui heeft op zijn Weibo-account (de Chinese Facebook) deze teaser-foto (klikbaar) gepost. Te zien is dat hij een drankje in een fles aan het doen is, de blurry-knop in Photoshop heeft ontdekt, en bovendien ook drie ZTE-toestellen op de korrel heeft genomen. Van het rechter toestel, die erg op de ZTE Tania lijkt, is het bovenste gedeelte helder gemaakt, zodat we kunnen zien dat het om een ZTE-toestel gaat.

Het middelste toestel lijkt op Windows Phone 7 te draaien, terwijl ook het linker toestel een Windows Phone 8-interface met zich meebrengt.

Eerder hebben we onderstaande Windows 8 RT-tablet met een ARM-processor kunnen zien van ZTE, waaruit blijkt dat deze smartphonemaker zich ook op tablets wil gaan storten. Het is mooi om te zien dat niet alleen PC-makers dat doen, alhoewel die doorgaans voor een Windows 8 Pro-variant kiezen, met een Intel x86-chip erin.

via: SlashGear

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *