Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Iedere consument die haar of zijn abonnement mag verlengen en of een nieuw contract wil afsluiten kan kiezen uit honderden deals bij vele providers. Helaas is het niet zoals bij een abonnement van bijvoorbeeld tijdschriften dat er proefabonnementen bestaan waardoor je je abonnement een maand kan uitproberen. Je zit bij een mobiel abonnement direct aan 1 of 2 jarig contract vast. Het is dus belangrijk dat je het juiste abonnement afsluit. Maar welke deal is nou het meest geschikt en over de gehele abonnementsperiode gezien het meest voordelig? Vergelijk eenvoudig alle Samsung Galaxy S6 abonnementen en vind een deal die het best bij jou en je belgedrag past!

De kracht van de Samsung Galaxy S6

De Samsung Galaxy S6 is momenteel één van de populairste telefoons. En dit puur en alleen door zijn geweldige prijs & kwaliteit verhouding. Bij de keuze voor een Samsung geen verdekte kosten voor de merknaam in de abonnementsprijs maar louter waar voor je geld. Zoals alle toestellen uit de Samsung Galaxy S serie inmiddels al bewezen hebben, is dat slechts een handje vol consumenten achteraf spijt hebben van hun keuze voor de zeer populaire Samsung Galaxy S toestellen.
En voor de Samsung Galaxy S6 is dit, zo blijkt uit verschillende eerste reviews na lancering van het nieuwe topproduct van Samsung, niet anders. Ook de Samsung Galaxy S6 wordt geprezen voor zijn solide uitstraling en ultrakrachtige motor. En ook de kwaliteit van het scherm en de camera is weer verbluffend. Vandaar dat de Samsung Galaxy S6 abonnementen als warme broodjes over de toonblank vliegen bij de fysieke winkels en met name op het web.

Eerst vergelijken, dan pas bestellen

Wie niet te veel wil betalen voor zijn mobiele abonnement doet er verstandig aan alle mogelijkheden goed met elkaar te vergelijken. Uiteraard is het eerst van belang om voor je zelf te bepalen hoeveel minuten, sms’jes en MB’s je in bundel wilt hebben. Vervolgens zul je een handjevol aanbiedingen overhouden en kan het vergelijken beginnen. Vraag omstanders om ervaringen met een willekeurige provider en bekijk eens welke bundelopties providers aanbieden voor bijvoorbeeld surfen en bellen in het buitenland.

Daar vele providers momenteel werken met een zogenaamde toestel bundel (je betaald een x-bedrag per maand voor het bellen/sms’en en internetten, en een x-bedrag per maand voor het toestel) is het ook van belang hier goed na te kijken. Zo kan het zijn dat met een toestel bundel van 20,- per maand het toestel gratis is, maar met een toestel bundel van 18,- per maand €19,- bijbetaald dient te worden. De simpele rekensom leert dan dat de toestel bundel van €18,- per maand met eenmalige bijbetaling van €19,- voor het toestel per saldo alsnog goedkoper is!

Het goed en secuur vergelijken van abonnementen via bijvoorbeeld gsmverkoop levert dus veel resultaat op. Niet alleen betaal je dankzij een goed selectieproces niet te veel voor je abonnement per maand, maar sluit je ook de deal af die over 24 maanden gezien het goedkoopst is. Geen bundel met te veel MB’s of belminuten waarvan je geen gebruik maakt, maar een abonnement dat aansluit op je wensen en telefoongedrag!

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen